Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Дигиталното Евро, какво те притеснява теб?!... и защо смяташ, че ще бъде наложено скоростно със сила? В момента хората могат да пазаруват свободно в кеш, но част от тях пазаруват с карта, някои малки магазинчета и ресторанти дори недоволстват от това (имам предвид недоволстват от хората, които пазаруват с карта). Аз предпочитам да плащам в кеш на много места и дори виждам, че в България хората го предпочитат... никой до тук не е наложил нещо със сила... защото смяташ, че дигиталното Евро ще бъде наложено със сила?!... при това от "този октомври"... мисля че анти Евро пропагандата просто ти е смляла мозъка и не разсъждаваш трезво.
Нещата в Европа обикновено се случват много бавно, преминаването към дигитално Евро все още не е започнало, приказките, че Октомври ще го "налагат" със сила са пълни глупости.
В България хората си обичат кеша и ще продължат да си го използват, Еврото няма да го промени това, а глупостите, че от октомври тази годна, нещо ще се налага със сила е просто чиста измислица.
Коментар