If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са ползите и рисковете от евентуалното въвеждане на Еврото в България?
Приемането на еврото не е нищо фатално, но е изключително символично и поредната стъпка към изличаването на България като независима държава. Сега, разбирам че някои не искате страната ни да е независима. Има плюсове и минуси. Кофтито е, че го налагате със сила.
Винаги съм казвал - като не ви харесват българите, ходете при народите, които ви се нравят. Оставете ни на бира.
На мен хората с които общувам ми харесват- спортуват, имат финансова култура, не говорят празни приказки и т.н. Не ми харесват тези българи, които дали поради това че нямат акъл или заради някоя копейка всячески се стремят да ни отдалечат от Европейския път на развитие и да ни направят втора Беларус. Та аз пък на тях бих казал- ако не ви харесва европейското развитие на България кеф ви Русия, кеф ви Венецуела, Куба, Северна Корея...отидете там където ще се чувствате добре и оценени
Разбира се че не са! Истински независими са само подлогите на Путлер!
Толкова са независими, че нищо не зависи от тях. Путя си стана цар и даже щял да " посочва" наследник. Това избори, парламент и т н. вече е само за парлама
Приемането на еврото не е нищо фатално, но е изключително символично и поредната стъпка към изличаването на България като независима държава. Сега, разбирам че някои не искате страната ни да е независима.....
Холандия независима държава ли е за вас, а Франция?
Приемането на еврото не е нищо фатално, но е изключително символично и поредната стъпка към изличаването на България като независима държава. Сега, разбирам че някои не искате страната ни да е независима. Има плюсове и минуси. Кофтито е, че го налагате със сила.
Винаги съм казвал - като не ви харесват българите, ходете при народите, които ви се нравят. Оставете ни на бира.
Съдът отклони като недопустим въпроса: "Задължено ли е Народното събрание да се произнесе по предложение за провеждане на национален референдум, направено от конституционен орган, овластен в закон
Тези дето го издигнаха /Решетников и сие, т.е. рашистите/, те и ще го сринат /гонейки имперските си интереси/, а Предателите и Продажниците като Резидента радев са внаги с такава нещастна съдба!!!
С Фрости са конкуренция кой по- големи глупости да говори. Отсега ти казвам догодина какво ще говорят след като и апокалипсиса за еврото не им се сбъдне - " ето, приехме еврото и пак сме най- бедни в ЕС"
Съдът отклони като недопустим въпроса: "Задължено ли е Народното събрание да се произнесе по предложение за провеждане на национален референдум, направено от конституционен орган, овластен в закон
Тодор Батков-син, въоръжен с флекс, отвори затворения път Рудозем - Ксанти. Той разряза желязната решетка на гръцка територия с флекс, а с помощта на мотокар премахна и бетоните заграждения на ГКПП Елидже.
Една идея по-близо сме до Шенген, написа той в социалните мрежи. Цялото му действие бе документирано и писнато в социалните мрежи.
Полицията и от двете страни се активизира и не след дълго родната конфискува мотокара.
С Фрости са конкуренция кой по- големи глупости да говори. Отсега ти казвам догодина какво ще говорят след като и апокалипсиса за еврото не им се сбъдне - " ето, приехме еврото и пак сме най- бедни в ЕС"
Не позна ! Ако случайно влезем в ЕЗ ще говоря за тиранията, която ни готвят с цифровото евро. Ще е късно обаче .
в България оперират няколко големи европейски банки, световни компании добив и производство, огромни европейски търговски вериги, ИТ колоси, световни гиганти в логистиката и дистрибуцията
заеби комунетата да се сравнявате с тях
Тези не са местни, днес оперират, утре кой знае ? Като си спомня, че доскоро "емигрантските пари" ги цитираха като най-голям инвеститор и ми става смешно. Тия гиганти и ''колоси", повече смучат отколкото има полза от тях.
Коментар