Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са ползите и рисковете от евентуалното въвеждане на Еврото в България?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Я си помисли пак. Погледни мааалко на юг
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Дърта ченгеджийска ЛЪЖА! В нито една държава не са намалели пенсиите след влизането в еврозоната, напротив, увеличили са се!
Едно време така лъжехте че Западът е фалирал, че работниците им мизерстват, че просят и ровят по кофите, че нямат здравеопазване за обикновените хора( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Дърта ченгеджийска ЛЪЖА! В нито една държава не са намалели пенсиите след влизането в еврозоната, напротив, увеличили са се!
Едно време така лъжехте че Западът е фалирал, че работниците им мизерстват, че просят и ровят по кофите, че нямат здравеопазване за обикновените хораНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Безимотен гащник е...затова с такава лекота напуска "територията".
юлката като иде на ски из европата
плаща само с 500еврови банкноти
и ресто не търсипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
чалга-поколението много дърпа надолЕ
но не мисли, че при барби природонаселението са 100% пълни отличници от сорбоната
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Безимотен гащник е...затова с такава лекота напуска "територията".
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение[/B]
айде сега пропаднала
ми нали сме в нато вече 25 години и в европата 17
как така пропаднала!??
не си идейно убеден евроатлантик ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение[/B]
айде сега пропаднала
как така пропаднала!??
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
...... А че баба Пена с мизерната си пенсия ще купува по-малко храна и ще студува не им пука.
p.s.
Ти поне си по-дрът, не си бил пъпчив тийнейджър през 2000-та, забрави ли какво беше 90-те?
Тогава бяха истински бедни хората!
Бедните сега са в пъти по-богати от тогавашните бедни, че ми се правиш на много загрижен!
Или паметта ти изневерява, или финансовата ти грамотност клони към нула, щом не осъзнаваш, че:
===
1. Ако пробитото левче не беше вързано към марката => хората още щяха да си носят цървулите и галошите, а не найкове и адидаси (ама не турски); и да карат лади и москвичи, а не мерцедеси и комплексарски беемвета...
2. Ако фалиралото левче не беше вързано към марката => хората още щяха да си връзват гащите със сизал (ако знаеш какво е сизал), а не с колани от гучи и версаче.
Добре, че закачиха пробитата ни валута към стабилна такава, че да се съвземем от оная катастрофа, иначе още щяхме да сме същите цървуланковци!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
ЩО ЗА ТЪПОТИИ?
Демек не 1300+ години проследима назад история те дефинира кой си и какъв си - а фалиралата валутна единица, която я има / я няма 150 години история така ли?!
Демек, Франция, Германия, Италия, Гърция и прочее са се обезличили и историята им няма значение, само защото са заменили франковете, марките и драхмите с друга функционална разменна единица?
Къде видя сила? - Аз съвсем съзнателно съм искал да сме част от ЕС и еврозоната. А ако ти през 90-те години още си бил пубер и си нямал право на глас, защото си бил непълнолетен - си е твой проблем!
Ние сме взели съзнателно решение - и хич не ме интересува мнението на чалга-поколението!
То няма капацитета за такива решения, защото няма изискуемата историческа памет!
А ако направят така, че да спънат влизането ни в еврозоната - вече ще е достатъчна причина за окончателното напускане на тази пропаднала територия.
айде сега пропаднала
как така пропаднала!??
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
]Преди да твърдиш глупости, се информирай, ..[/B]- те ти го реалния РЕФЕРЕНДУМ
По статистика всеки един българин!!!, от родителите на новораждащия се, до смъртника на легло, едно поне 1000 ПЪТИ е избрал и посочил еврото...откак оно съществува!
и за да ориентираш в референдумите, се запитай, защо след като +50% от българите поискахме партиите да не вземат повече от 1лв/глас. субсидия, то те все още вземат десеторно повече...
и сам можеш да си провериш референдума
- питай кой искаш бил пълнолетен в 1996г., дали е спестявал в лева.Last edited by satz; 11.06.2025, 07:57.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Благодаря.
Естествено, че като нямат аргументи използват опорки. Най-новата им опорка е,че щяло да има банкноти и центове евро с български символи и това било голяма гордост. А че баба Пена с мизерната си пенсия ще купува по-малко храна и ще студува не им пука.
Едно време така лъжехте че Западът е фалирал, че работниците им мизерстват, че просят и ровят по кофите, че нямат здравеопазване за обикновените хора
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
Редовните им опорки - "Кой не скача е червен ! ''
ПП: Желая ти здраве.
Естествено, че като нямат аргументи използват опорки. Най-новата им опорка е,че щяло да има банкноти и центове евро с български символи и това било голяма гордост. А че баба Пена с мизерната си пенсия ще купува по-малко храна и ще студува не им пука.
Коментар
-
Иди и кажи на поляците да отидат в Русия и Беларус щом не искат еврото.И после сподели какво се е случило.
ПП: Желая ти здраве.
Коментар
Коментар