Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са ползите и рисковете от евентуалното въвеждане на Еврото в България?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
"Фактите" са, че утре е финалното гласуване за приемането ни в Еврозоната, без значение колко ще ревете и колко глупави постове ще напишете. Утре ще е исторически момент за България- приготвил съм си бутилка хубаво вино да полея случая
И аз съм подготвил бутилка за празнуване ...Last edited by Mateev; 07.07.2025, 14:13.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
"Фактите" са, че утре е финалното гласуване за приемането ни в Еврозоната, без значение колко ще ревете и колко глупави постове ще напишете. Утре ще е исторически момент за България- приготвил съм си бутилка хубаво вино да полея случая
При положение, че ни управляват корумпирани политици, които са най-големите поддръжници на еврото, вие им пригласяте.Гордеете ли се,че сте в един отбор със Шиши и Боко?Last edited by Vergil1975; 07.07.2025, 14:09.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Черна гора не ме вълнува.
Излиза, че и фактите не те вълнуват!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеПо-интересно е как ще коментираш напр. Черна гора, която преди 20+ години направиха така наречената доларизация (или по-точно евровизация) приемайки едностранно първо марката, а после еврото, за да избегнат хиперинфлация. И те я избягнаха, за разлика от нас!
Само че тенямат право да емитират евро, не получават квоти от ЕЦБ, защото и нямат споразумение с ЕЦБ, имат единствено негласното им одобрение за въпросната евроизация.
Излиза, че те ептен са загубили суверенитета си!
И сигурно чЕкат своя Крали Марко да ги освободи от 3 синджира евро-роби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ами това не е факт!
Изказването "за изчезването на суверенитета" е някаква смешка!
И единственият правилен начин за коментиране е с... айрян, както вече го направих.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАха.
Само че те нямат право да емитират евро, не получават квоти от ЕЦБ, защото и нямат споразумение с ЕЦБ, имат единствено негласното им одобрение за въпросната евровизация.
Излиза, че те ептен са загубили суверенитета си!
И сигурно чЕкат техния Крали Марко да освободи 3 синджира евро-роби.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Никой не подхвърля залъгалки.Напротив прикрива се информация.
Коментар
-
Аха. А фактите не ви изнасят, нали.. Утре ще е исторически момент за България- приготвил съм си бутилка хубаво вино да полея случая
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аха. А фактите не ви изнасят, нали.
Изказването "за изчезването на суверенитета" е някаква смешка!
И единственият правилен начин за коментиране е с... айрян, както вече го направих.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Жегата.... жегата.... пийте ги тия айряни / таратори...
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Фрости ще е по-забавен
я си го обичами по-специално бабалорът!
Интересно, цъка борси-морси, мислех го за по-напредничав, а той се вкопчил в миналото (и лева) ?!?
- 1 like
Коментар
-
Лъжа е. ИМАМЕ собствена валута която, да, ПРИВЪРЗАНА Е към еврото но, БИ МОГЛА ДА СЕ ОТВЪРЖЕ от него (и да се привърже към друга "котва", ако искаме). Доказателство е наличието на БНБ, управление "емисионно" към нея а също, и един "дребен детайл", БЪЛГАРСКИЯТ ЛЕВ.
ПОВТАРЯМ:
ЛЪЖА Е, ЧЕ СМЕ БИЛИ "НЯМАЛИ СОБСТВЕНА ВАЛУТА". Имаме ограничения в наличието /емисията И за обръщението но, ТОВА РАЗЛИЧНО И НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ НЕЯ (СОБСТВЕНАТА НИ ВАЛУТА), НИЕ Я "НЯМАМЕ".
Загова пък, приемем ли еврото, изчезва всякакъв държавен суверенитет и ставаме (позорно) ЯВНО И ОТКРИТО УПРАЕЛЯЕМИ ОТВЪН. Все едно, в колата, да ти отнемат волана, педалите и скоростния лост и да ти разправят че, така било "по-сигурно". с тази "дребна разлика" че, в колата ти се возят - и, ако стане сакатлък, може да пострадат - няколко души, а в икономиката, сме всички накуп и щетоте, ще са от национален мащаб.
По-сигурни, така ни стават ОСНОВНО ПРОБЛЕМИТЕ, КАТО НИ СЕ ОТНЕМАТ ВСИЧКИ ВАРИАНТИ ЗА ИЗМЪКВАМЕ ОТ ВСЯКАКВИ КРИЗИ.
ПРОЗРЕТЕ, НЕ БЪДЕТЕ МАЛОУМНИ!
Жегата.... жегата.... пийте ги тия айряни / таратори...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мога да слушам инвентар английски но, това не ме прави автоматично вярващ във всички дъвки и залъгалки, които ни подхвърлят. Има си шарани дето да ги лапат, и ето, вълнуват се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Излязоха достатъчно факти,включително бивши служители на Пентагона свидетелствата пред Конгреса. Аз не съм виновен, че не знаеш английски език и не си запознат.
Коментар
Коментар