Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Цени на петрол и бензин в ЛВ.
Collapse
X
-
Интересни факти
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеПуснах този коментар в друга тема, но явно май е за тук.
При нас цената на горивата никога не пада, посоката е само нагоре. Ако Лукойл се листнат на БФБ всички спестявания си вкарвам в тях. Това е единствената машина, която постоянно печели, а цената на горивата й само растат. Виж какво стана паднаха за седмица цените на горивата (дизел) до 1.9 лв. и после тръгнаха отново нагоре. Петрола падна с 50% и направи скромна корекция нагоре от 15%, а при нас веднага скочи пак дизела на 2.3 лв. Хайде на бас, че лятото ще ударим 2.7 лв., а цената на петрола ще е около 60$ или с едни 40% надолу, докато при нас ще чупи рекорди. Кофти, но факт. Аз лично прогнозирам нови протести лятото именно заради тези шашми.
В интерес на истината - петрола пада но долара се вдига. За нас и еврозоната ефекта затова не е толкова силен. Ако това може да бъде успокоение за теб преди седмица се прибрах от европа и цените на горивата в Швейцариа, Германия,Италия и Холандия по лични наблюдения не е много по-нисък от преди.
Така че малко по емоционално...
Коментар
-
Пуснах този коментар в друга тема, но явно май е за тук.
При нас цената на горивата никога не пада, посоката е само нагоре. Ако Лукойл се листнат на БФБ всички спестявания си вкарвам в тях. Това е единствената машина, която постоянно печели, а цената на горивата й само растат. Виж какво стана паднаха за седмица цените на горивата (дизел) до 1.9 лв. и после тръгнаха отново нагоре. Петрола падна с 50% и направи скромна корекция нагоре от 15%, а при нас веднага скочи пак дизела на 2.3 лв. Хайде на бас, че лятото ще ударим 2.7 лв., а цената на петрола ще е около 60$ или с едни 40% надолу, докато при нас ще чупи рекорди. Кофти, но факт. Аз лично прогнозирам нови протести лятото именно заради тези шашми.
Коментар
-
Абе, тия сигурно те лъжат, че са японци... Наистина ли са им дръпнати очите - поне това трябва да провериш, или само така изглежда
Fifa coins
Коментар
-
toto
Цени на петрол и бензин в ЛВ.
Да знаете дали някой си е направил труда да направи сравнителна графика
между цената на перола в лева и цената на бензините?
много ще ми е интересно да погледна за последните няколко годинки ...Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар