Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обратно броене до ERM 2 за правителството на Борисов
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеВ понеделник в Абу Даби е бил на работна визита и Сергей Наришкин, който ръководи външното разузнаване на Руската федерация.
Поради случайност преди съвсем малко време и аз съм отразил тази информация в тема Политика, без въобще да подозирам за извършения тук акт. Заповядай там, ако ти стиска! Да знаеш, че там няма - моля, извинете, ако обичате!
Коментар
-
Задържаните в столицата висши полицаи откраднали тото фиш от възрастна жена
Прочети още на Столица.bg: https://stolica.bg/kriminalni/zadarz...cc5jByNbONhykQ
Да не откраднем и потфейлите на министрите от Еврозоната..Last edited by Kiro; 13.02.2020, 15:28.
Коментар
-
В понеделник в Абу Даби е бил на работна визита и Сергей Наришкин, който ръководи външното разузнаване на Руската федерация.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
Може би се усеща вече някакво оживление в икономиката заради предстоящото ни влизане ни в EРМ2?!...
Коментар
-
Следващият път иди с вожда си и ти при Путин и Ердоган, а после прескочете до Симитли..И чакайте да Ви приемат някъде,, Те вече са Ви приели де- нали Ви дават рубли.. Ти руски или турски хапчета пиеш.
Няма как да пълзите и се дупите на изток и да искате да ВИ приемат в EРМ и Шенген..Last edited by Kiro; 13.02.2020, 12:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСПЕЦИАЛНО ЗА СПЯЩИЯ БИК- ЦВЕТАНОВ ЗА ТУРСКИ- БЪЛГАРСКИ ПОТОК И МНОГО ВЪПРОСИ ЗА ГЕОПОЛИТИКАТА..
https://www.youtube.com/watch?v=ASGZ...&feature=share
#ДЕНЯТ20 #live с Цветан Цветанов, Ибрахим Карахасан, Цън Цон
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
Продължавам да не разбирам имаме ли изход ако, докато сме в ЕРМ2 (дано ни поканят), и понякое време ни кажат евроминистрите и банкери, че курсът трябва да стане 1, 3 или 5 лева за евро ? На мен ми се струва, че няма да има мърдане, но никой от знаещите не пише какво и как
- 2 Харесвания
Коментар
-
СПЕЦИАЛНО ЗА СПЯЩИЯ БИК- ЦВЕТАНОВ ЗА ТУРСКИ- БЪЛГАРСКИ ПОТОК И МНОГО ВЪПРОСИ ЗА ГЕОПОЛИТИКАТА..
https://www.youtube.com/watch?v=ASGZ...&feature=share
#ДЕНЯТ20 #live с Цветан Цветанов, Ибрахим Карахасан, Цън Цон
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
То и за Брекзит нямаше разписана процедура, ама се случи.
Така работят нещата в реалния живот.
Коментар
-
"никакви opt-out" няма как да стане, нищо вечно няма...
Някакви се събрали и написали някакви хартии и ги къстили закон, да ама живота е друго.
От 89 досега населението е ограбвано яко... да има някой осъден? и какво се получава - ограбвано е законно може би
Курса е гарантиран по закон. Аз не съм нещо специалист. Тук има много разбирачи. Би ли ми казал някой, ако не се спази закона в този случай какво е наказанието и за кого?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
То и за Брекзит нямаше разписана процедура, ама се случи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеАз имам питане. Ако ни поканят в ЕРМ2, ние ще подпишем документи включително и за разни механизми като Банков съюз и тн. Ще има ли начин за оттегляне на подписите и излизане от тези споразумения ? Доколкото знам за излизане от ЕЗ няма разписан такъв сценарий.
Коментар
Коментар