IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обратно броене до ERM 2 за правителството на Борисов

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Страх тресе кочината на крадците.. Комунистите от ГЕРБ ще ги познаете по- лъжите и краденето..







    Коментар


    • . Към края на 2019 г. населените места в България са 5 257, от които 257 са градове и 5 000 – села.171 населени места в България без хора.

      Към 31 декември 2019 г. в градовете живеят 5 125 407 души – 73.7 на сто, а в селата –




      financebg.com



      171 населени места в България без хора - Финансови новини


      Към 31 декември 2019 г. в градовете живеят 5 125 407 души – 73.7 на сто, а в селата –







      Коментар


      • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Какъв антикомунист е БМБ член и потомствен член на БКП..УЧЕНИК НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ САТРАП ЖИВКОВ..
        Приятел на Ердоган и проводник на интересите на ПУТИН - РУСКИ- ТУРСКИ ПОТОК И БЕЛЕНЕ..В топла връзка с Доган и Златев..
        Вирусите мутират, хората също Някои даже стават полезни

        Коментар


        • Какъв антикомунист е БМБ член и потомствен член на БКП..УЧЕНИК НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ САТРАП ЖИВКОВ..
          Приятел на Ердоган и проводник на интересите на ПУТИН - РУСКИ- ТУРСКИ ПОТОК И БЕЛЕНЕ..В топла връзка с Доган и Златев..

          Коментар


          • dddd Днес, 21:07:
            "Пак го избиваш на политика. Очаквах да изкажеш благодарност за положените усилия за успеха на България. Не им е било лесно. Даже експулсираха руски дипломати няколко седмици след като обявиха намеренията си. После се уплашиха и дадоха на заден, но използваха епидемията да го прокарат когато руската мафия не можешв да го спре. От години не е имало толкова съпротива, впрегнаха всичко и пак не можаха да спрат еврозоната. За това съм доволен, а иначе имам огромни забележки към ГЕРБ, но приветствам всяко действие което засилва интеграцията със запада и ни отдалечава от руският ботуш. Явно всички сме сегментирани по страховете си.

            Аз никога няма да забравя
            България от 1885-1887 г., Соболевата акция от 1940, руската окупация от 1944 г. И няколко десетките хиляди българи избити от окупатора, шестнадесетата република. Няма да забравя Германия 1953 г., Унгария 1956, Чехия 1968, Полша1980 г. Грузия 2008, Украйна 2014. Списъка може да се продължава доста.

            Днешният ден е огромен успех за евроинтеграцията и стратегическото бъдеще на България. Очаквах точно от човек като теб, който декларира антикомунизъм много повече радост. Очаквах да да покажеш истинска еуфория, а то
            тролски изпълнения. Разбирам да говориш за политика в тролската тема "политика" но не и тук. Айде лека вечер. Зарадвай се малко за успеха на държавата, какво значение има кое правителство го е направило. Успеха е за всички и е голям."

            Коментар


            • Ти кажи защо Румъния толкова ни изпревари и не лъжи за изравняване с другите..Може ли факти за растежа на доходите и тези твърдения колко бързо сме ги изпреварвали.. Знаеш ли какви са доходите даже в ЦИЕ..Давай само факти без опорки и пропагандни клишета ..И не ми се прави на десен,след като служиш на милиционеркомунистите..Какво Ви е дясното краденето и корупцията ли или това, че няма върховенство на закона..Защо за 11г. няма нито един висш политик в затвора за корупция..Събитието е добро, но големите проблеми остават..
              Last edited by Kiro; 11.07.2020, 01:49.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                4Д-ЕНДЕР , ние знаем, че доходите на крадците от Вашата партия са се увеличили много..Даже и на троловете..То краденето не е спирало..
                НЕЩО ДА КАЖЕШ ЗА ТОВА, ЧЕ ДОХОДИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ПРИ ГЕРБ СТАНАХА НАЙ- НИСКИТЕ В ЕС..
                Че те бяха най-ниски някъде от преди 35 години. Просто в последните години много се сви разликата спрямо средното в Европа и още ще се свива, но все пак ние тръгнахме през 1997 от 3 долара средна заплата. Не става за ден. Еврозоната ще допринесе за този процес. Виждам радостта ти от влизането в чакалнята. Но ако ти чисто субективно или обективно в следствие на лични резултати се чувстваш обеднял аз не мога да помогна. На всекиго според усилията, на всекиго според уменията. Нали си десен знаеш как е. Десните препоръчват за бедните образование и повишаване на квалификацията а не да разчитат на подаяние. Лично аз не съм толкова краен и вярвам, че разслоението е основният проблем в западният свят и успелите сме длъжни да се грижим за тези, които не се справят толкова добре. Успех и отпразнувай чакалнята. Събитието е добро и не е малко.

                Коментар


                • Лека нощ..ОСТАВЯМ ВИ НА КОМУНИСТИТЕ ОТ БКП- ГЕРБ ДА ВИ ПАЗЯТ ОТ КОМУНИСТИТЕ..

                  Коментар


                  • 4Д-ЕНДЕР , ние знаем, че доходите на крадците от Вашата партия са се увеличили много..Даже и на троловете..То краденето не е спирало..
                    НЕЩО ДА КАЖЕШ ЗА ТОВА, ЧЕ ДОХОДИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ПРИ ГЕРБ СТАНАХА НАЙ- НИСКИТЕ В ЕС..

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнение
                      Честито на Кремълските ПОДЛОГИ, които се надяваха България да приеме РУБЛАТА (тоест ВОНЯЩАТА тоалетна хартия на Русия) за национална валута на България!!!!!!





                      https://www.ecb.europa.eu/press/pr/d...e3565a.en.html
                      Викаш ти сега ще си бришем задниците вече с евро, а не с рубли...


                      Last edited by Andi11; 11.07.2020, 13:10.

                      Коментар


                      • Честито на Кремълските ПОДЛОГИ, които се надяваха България да приеме РУБЛАТА (тоест ВОНЯЩАТА тоалетна хартия на Русия) за национална валута на България!!!!!!





                        https://www.ecb.europa.eu/press/pr/d...e3565a.en.html

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Можеш ЛИ ДА АРГУМЕНТИРАШ ЗАЩО ТВОИТЕ ГОСПОДАРИ ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВАТ ОЩЕ 10ГОДИНИ..За да станем още по бедни и с по ниски доходи ли..
                          С радост бих отговорил на този въпрос, стига да бях в състояние да преодолея ограниченията на твоите възприятия. За съжаление, трябва да призная, че не разполагам с необходимите умения.

                          П.С. Моите доходи са се увеличили няколко пъти в рамките на последните 10 години. Наистина, съжалявам, ако ти си обеднял.
                          Last edited by Ender; 11.07.2020, 01:29.

                          Коментар


                          • Стига глупости 4д-ЕНДЕР, усилията са започнали още при Царя..ГЕРБ изпусна най-малко 3 златни възможности за влизане..То остава за 11 г. и това да не бяха направили, след провала на Шенген..Решението е политическо , въпреки корупцията и краденето е успех, но въпросите и проблемите остават..Бедност,ниски доходи,липса на демографска политика и визия за икономиката ..Кризата идва и ние нямаме план за нея..Нищо де важно е да се пълнят шкафчетата с евро и злато..

                            Какъв антикомунист е БМБ член и потомствен член на БКП..УЧЕНИК НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ САТРАП ЖИВКОВ..
                            Приятел на Ердоган и проводник на интересите на ПУТИН - РУСКИ- ТУРСКИ ПОТОК И БЕЛЕНЕ..В топла връзка с Доган и Златев..

                            Може ли по- сериозни тези..
                            Last edited by Kiro; 11.07.2020, 01:22.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Ама поне викнете да се върнат Ц.ЦАЧЕВА, ФИДОСОВА И ЦВЕТАНОВ ЗА ДА Е ПЪЛЕН ОТБОРА НА КРАДЛИВАТА ШАЙКА..И Цъфнал ГЕРБ да стане химн на БЪЛГАРИЯ, а КРАДЕНЕТО И КОРУПЦИЯТА ДА СЕ ЗАПИШАТ В КОНСТИТУЦИЯТА КАТО ОФИЦИАЛНА ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА..
                              Пак го избиваш на политика. Очаквах да изкажеш благодарност за положените усилия за успеха на България. Не им е било лесно. Даже експулсираха руски дипломати няколко седмици след като обявиха намеренията си. После се уплашиха и дадоха на заден, но използваха епидемията да го прокарат когато руската мафия не можешв да го спре. От години не е имало толкова съпротива, впрегнаха всичко и пак не можаха да спрат еврозоната. За това съм доволен, а иначе имам огромни забележки към ГЕРБ, но приветствам всяко действие което засилва интеграцията със запада и ни отдалечава от руският ботуш. Явно всички сме сегментирани по страховете си. Аз никога няма да забравя България от 1885-1887 г., Соболевата акция от 1940, руската окупация от 1944 г. И няколко десетките хиляди българи избити от окупатора, шестнадесетата република. Няма да забравя Германия 1953 г., Унгария 1956, Чехия 1968, Полша1980 г. Грузия 2008, Украйна 2014. Списъка може да се продължава доста. Днешният ден е огромен успех за евроинтеграцията и стратегическото бъдеще на България. Очаквах точно от човек като теб, който декларира антикомунизъм много повече радост. Очаквах да да покажеш истинска еуфория, а то тролски изпълнения. Разбирам да говориш за политика в в тролската тема "политика" но не и тук. Айде лека вечер. Зарадвай се малко за успеха на държавата, какво значение има кое правителство го е направило. Успеха е за всички и е голям.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                4д-ЕНДЕР слугинажа ти на мутрокомунистите е ясен на всички..Не се хаби да лъжеш , че си конструктивен, когато защитаваш крадци и корумпирани политици..
                                Говорех за теб и качеството на присъствието ти във форума.
                                Нивото на моите постове, сам мога да преценя.

                                Коментар

                                Working...
                                X