If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обратно броене до ERM 2 за правителството на Борисов
Ако тази картинка отразява истината , то сме доста добре и ще остане същия курс.
Видях че банките се пазят и в двете посоки при кредитирането и срещу поскъпване и срещу обезцяняване и то точно с 15-на %
Бих се радвал ако си прав : , щот не ща да "печеля" от обезценка , а по скоро да не се получи поредната издънка , щото започнаха зле с тоия тихомълком приети изменения през задната вратичка.
Включва и частният дълг. А практически външни инвеститори не държат средства в БГ банки, не ми се проверява, но съм сигурен, че сумата ще е под 10% от споменатата.
Включва и частният дълг. А практически външни инвеститори не държат средства в БГ банки, не ми се проверява, но съм сигурен, че сумата ще е под 10% от споменатата.
Точната сума на депозитите на нерезиденти в български банки е 2950.9 млн евро към ноември 2019. ФАКТ.
Въпроса ми е следния , да кажем теоретично външни инвеститори държат 30 милиарда евро в БГ банки ( това дето всъщност е кредитирало търговския дефицит) и вземат та решат да ги кешират .
Ко правим тогава ?
Въпроса ми е следния , да кажем теоретично външни инвеститори държат 30 милиарда евро в БГ банки ( това дето всъщност е кредитирало търговския дефицит) и вземат та решат да ги кешират .
Коментар