Първоначално изпратено от kubrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обратно броене до ERM 2 за правителството на Борисов
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Възможно ли е до края на годината курсът по бюрата да мине 2,30 лева за 1 еуро?
Коментар
-
------------------------
Пълни глупости.
Румъния
Унгария
Отделно пропускаш факта, че Румъния падна много по време на кризата, така че е логично да расте много. За Унгария не знам как стоят нещата.
Но ако търсиш под вола теле с разни измислени доводи, най-много да му набараш оная работа.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Възможно ли е до края на годината курсът по бюрата да мине 2,30 лева за 1 еуро?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Тук причините ги търси в учебника по микроикономика, той поне засега няма нужда от пренаписване( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Защото тогава и курсът по обменните бюра се увеличава всеки ден? Преди няколко дни курс-продава беше 1 евро за 1,959
сега е 1,963 за 1 евро..
Тавекс може да си помисли чиляк, че е някакъв маркетмейкър...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
На правителството - вяра никаква
Коментар
-
Защото тогава и курсът по обменните бюра се увеличава всеки ден? Преди няколко дни курс-продава беше 1 евро за 1,959
сега е 1,963 за 1 евро
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеНачев, то не е трудно да се погледнат безработицата, бюджетният дефицит и държавният дълг за да се види, че левът е подценен
сега е 1,963 за 1 евро
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Ок , не ми се рови по статистики,
Ако тази картинка отразява истината , то сме доста добре и ще остане същия курс.
Видях че банките се пазят и в двете посоки при кредитирането и срещу поскъпване и срещу обезцяняване и то точно с 15-на %
Бих се радвал ако си прав : , щот не ща да "печеля" от обезценка , а по скоро да не се получи поредната издънка , щото започнаха зле с тоия тихомълком приети изменения през задната вратичка.
На правителството - вяра никаква
Включва и частният дълг. А практически външни инвеститори не държат средства в БГ банки, не ми се проверява, но съм сигурен, че сумата ще е под 10% от споменатата.
Коментар
-
Включва и частният дълг. А практически външни инвеститори не държат средства в БГ банки, не ми се проверява, но съм сигурен, че сумата ще е под 10% от споменатата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеТова включва ли и частния дълг ?
Въпроса ми е следния , да кажем теоретично външни инвеститори държат 30 милиарда евро в БГ банки ( това дето всъщност е кредитирало търговския дефицит) и вземат та решат да ги кешират .
Ко правим тогава ?
Коментар
-
Това включва ли и частния дълг ?
Въпроса ми е следния , да кажем теоретично външни инвеститори държат 30 милиарда евро в БГ банки ( това дето всъщност е кредитирало търговския дефицит) и вземат та решат да ги кешират .
Ко правим тогава ?
а има и по-важни показатели от него- https://www.ceicdata.com/en/bulgaria...-external-debtLast edited by SStoilov; 14.02.2020, 18:18.
Коментар
Коментар