Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обратно броене до ERM 2 за правителството на Борисов
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеКак така ще разследваме и разгласяваме информация за потребители? Това няма как да стане по никакъв начин.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеСпоменете също така, че искате да публикувате лични нападки, на база собствената ви неприязън, нямащи общо с темата, които ще я напълнят със спам и обиди, и още оф-топици. И в крайна сметка пак ще се наложи да бъдат изтрити.
Искам да публикувам публична информация за агенти на ДС които тролят във форума от години.
Тази информацияме обаче е обидна за агентите.
Това ли наричате лични нападки?
Ами че същия е с десетки никове тук. Това лична нападка ли е или лични нападки понеже са много никове?
И да имам лична неприязън към агенти на ДС които се представят за борци за демокрация.
А при теб как е?
Или нямаш нищо общо, ти си модератор само?
Last edited by Имхотеп; 16.07.2020, 22:06.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 5 Харесвания
Коментар
-
ХУ, знаеш какво ми е отношението към теб.
Затова преди да го постна пак, ще попитам в емаил до инвестира имаме ли право да публикуваме информация публична информация по въпроса. Защото тази информация вече е публикувана тук, във форума още през '13 година.
https://forum.investor.bg/forum/%D0%...%D0%B3/page307Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеУважаеми модераторе X_Y, държа да се знае, че позицията ми по изнесената от Имхотеп компрометираща информация за Киро беше: "трябва да сме сигурни, че източвикът е достоверен, иначе ставаме като тях". Т.е. защитил съм Киро до доказване на принадлежността му към ДС и БСП, а не съм се заяждал. Заяждането е под нивото ми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
Абсолютно съм съгласен! Ние и нямаме никаква възможност да проверим достоверността на такава информация. За разлика от Вас. Проверете я Вие и преценете дали да я публикувате, ако е вярна, защото темата е обществено значима. Никой не се съмнява, че във форума гастролират тролове, нали?
Толкова ли е трудно да напишете в Гугъл какво търсите? Гарантирано ще намерите не само един източник.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеДали е вярно или е клевета, това което поствате не знам, но при всички случаи да издирвате информация за даден потребител, който не я е предоставил сам, и да я публикувате, не е приемливо.
Коментар
-
Дали е вярно или е клевета, това което поствате не знам, но при всички случаи да издирвате информация за даден потребител, който не я е предоставил сам, и да я публикувате, не е приемливо. Моля, повече да не се публикува.
Спящия бик, явно трябваше да ви изтрия с причина: "цитат на изтрито мнение". Не мислех, че ще го вземете навътре.Last edited by X_Y; 16.07.2020, 19:43.रादोस्त
Коментар
Коментар