Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обратно броене до ERM 2 за правителството на Борисов
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеПоредно, поредно, поредно, поредно не знам кое под ред обещание, че подаваме за Чакалнята, сякаш досега нищо не е подавано, но и имаме к нов срок - края на Април ... Малко остана
М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Да, аз искам. С този вирус даже още повече. Ако СЕГА бяхме членове на еврозоната без проблем щяхме да вземем нужните милиарди евро, защото ЕЦБ ги печата за всички страни членки. Обаче не сме, затова правителството едва ли ще успее да пласира на ниска лихва ДЦК за повече от 5-6 милиарда лева. Може и да стигнат, ама е по-спокойно с ЕЦБ зад гърба. А като толкоз мразиш ЕС що не го напуснеш ами гониш нормалните хора от България?
Как тъй България ще взема евтини заеми в еврозоната - я марш навън в евроазията!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеАбе още ли има твърдоглави дето искат тая еврозона???Ми като толкова ви каресва дръжте си парите в евро и се установете в държава членка.Ние тука сме бедни прости нещастни и не им искаме повече лъскавите и хубави неща.Айде налягайте си задниците
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеАбе още ли има твърдоглави дето искат тая еврозона???Ми като толкова ви каресва дръжте си парите в евро и се установете в държава членка.Ние тука сме бедни прости нещастни и не им искаме повече лъскавите и хубави неща.Айде налягайте си задниците
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеАбе ти не слушаш ли, че министър-председателя на България Бочко ще бъде разследван за пране на пари от испанските власти?!
През следващите 10 години еврозона само през крив испански макарон...
Коментар
Коментар