Първоначално изпратено от O2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обратно броене до ERM 2 за правителството на Борисов
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Пак ще излъже. Нищо няма да стане. Това сме го гледали още от предния му шеф. Тук е така!
Коментар
-
Това, което аз казвам от началото, че е различно тоя път е тази Суап сделка. Защото тя е явява като гаранция, че и БМБ и ЕЦБ ще направят следващи стъпки, защото иначе сама по себе си е ненужна и дори както виждаме може да се окаже и вредна. Така, че чакаме реалното влизане в Чакалнята, иначе за какво ни е Суап и защо ще ни го дават? Но преди това, чакаме ПИБ да си свърши работата, и не знам кога почва търговията с правата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеИ аз мисля, че сме приети, само Пиб остана и тогава по някое време ще го обявяват приемането.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеИ аз мисля, че сме приети, само Пиб остана и тогава по някое време ще го обявяват приемането.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВълчо, да не би пак да е излъгал..И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеОще 2 дни и сме в ERM 2..Нали така ни обеща Борисов..И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеСтрува ми се, че нещо баланса на БНБ го четеш накриво:
http://bnb.bg/Statistics/StBNBBalanc...0&archiveYear=
Разликата м/у актива и левчетата в обръщение + другите депозанти, отива в "крепежа" на банките - "депозит на управление "банково"".В този смисъл, левчетата винаги са 100% покрити с някакъв микс от валута, злато и ЦК. Останалото не е за тях.
А за "посоката" на курса е достатъчно да гледаш какво се случва с депозита на Бамково...
Коментар
Коментар