И не се лъжете, за края на годината или ако сме чакали. Бойко едвам крепи мандата, ако не беше тоя Ковид, сигурно още щеше да "умува" трябва ли ни или не Евро, както се изрази изнедващо Февруари. Шансът е заради Ковида, заради Германия, че поема сега и това, че сме в комплект с друга държава, не сме сами. Ако не се използва този шанс сега - Юли, после я стане я не. Ще има служебно правителство, то дали ще иска чакалня или не кой знае. Разделят ли ни с Хърватска е ясен знак, че трябва да сме на улицата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обратно броене до ERM 2 за правителството на Борисов
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеНе ми се чакат още 33 дни. Ще ми се още Петък да гръмне новината, за старт на германското председателство, че дават ЕРМ2 на Хърватска и България. Как хубаво звучи?
Коментар
-
На много хора не им се ще. Реално то това не е даване на нищо, просто е вкарване в коловоз, и ние имаме шанса да минем между капките защото сме в комплект с Хърватска, точно както бяхме преди комплект с Румъния, и това ни помогна, иначе по сами си знаеме, и за казана в Ада, че не можем сами нищо....ДАНО ДАНО, кръстете се всеки ден и се молете
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеНе ми се чакат още 33 дни. Ще ми се още Петък да гръмне новината, за старт на германското председателство, че дават ЕРМ2 на Хърватска и България. Как хубаво звучи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеБойко дори и на немски проговори.
Но ние не сме дребнави,знаейки че зад полковник Исаев е РККА,а зад методиев борисов дори липсва и банкянската обща кучка - освен другарите с каскетите и с къщите за тъщи дето искат да върнат съфинансиране при евро/лев -1:1,но ЕЦБ рекна,че 1:2 е малко.Ще изчакаме още "34"дни и за да го омажем убаво ,както неколкократно досега....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеРадев хубаво говори, ама не казва, АКО има служебно правителсто, ще ни вкара ли в ЕРМ2? Затова надеждата ми е в Бойко. Много се бавят, много се моткат, но дано сега минен между капките с Германското председателство
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение
От искане до реалност има разлика, нали?
да, предложение е, ще видим какво ще реши ДКЕВР
Незнам, подскачате като ужилени, ако някой изрази друго мнение относно ЕРМ,
като че ли, акциите от БФБ ще скочат двойно при евентуално приемане,
та нали това евентуално ще съвпадне със рецесията по света и у нас,
и фирмите в БГ ще декларират нисък оборот и ниски печалби за 1, 2, 3 и 4 тримесечия за 2020.
Лошо съвпадение, но ще е факт.
Как тогава акциите ще отидат нагоре ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеЧЕЗ увеличава нощния ток със 70%
От искане до реалност има разлика, нали?
Тате ще ми купи колело, ама друг път!
Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Коментар
Коментар