Освен че е събота, национален празник на Франция е, но изглежда точно тогава са решили да се събират финансовите министри на еврозоната... Знам ли защо? Но нямам нищо против тази дата да стане историческа и за България!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обратно броене до ERM 2 за правителството на Борисов
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнението 14-ти Юли е Събота бе
Коментар
-
то 14-ти Юли е Събота беhttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
ДНЕС ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ ИМА ПОСЛЕДНА ВЪЗМОЖНОСТ да изпълни ангажимента си и подаде документи за членство на България в ERM 2 (и Банковия съюз) до края на юни!
От вчера имаме ново обещание - че на 14 юли финансовият министър ще внесе документите с подпис, дата и печат, а днес лично премиерът ще представи предстоящата ни след 2 седмици кандидатура пред лидерите на еврогрупата. Ако го направи (казана дума - хвърлен камък!), надявам се, че и действителното ни кандидатстване най-накрая ще се случи! Чакали сме го години, ще почакаме още 2 седмици...Last edited by Спящият бик; 29.06.2018, 10:35.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеДа сме част от еврозоната според мен ще е в +, НО в настоящия момент с тези подводни камъни и напрежение в ЕС по оста 1-ва 2-ра скорост си мисля, че ако ни приемат ще е все едно да идеш на бардак в понеделник в 5 сутринта. Имаме борд, така и така сме вързани към еврото. Нека се снишим и да видим до 2-3 години няма ли да има сериозни сътресения в Германия, а тя е основен стълб на зоната и тогава да ни приемат. Риск са КТБ практиките, но според мен прекалено големи надежди се възлагат на ЕЦБ да озъпти някакви мижави (по техния стандарт) Ганьовци (нашите #КОЙ#), които за курви и яхти в Дубай са готови да обърнат цялата държава...само ако ги озаптят би било полезно. Иначе все тази. Да не говорим, че вносния западен инвеститор у нас не е стока.
поздрави
Написах го с ирония, но е най разумното...точно като Дания , в ЕРМ2 и с фиксиран курс
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Да сме част от еврозоната според мен ще е в +, НО в настоящия момент с тези подводни камъни и напрежение в ЕС по оста 1-ва 2-ра скорост си мисля, че ако ни приемат ще е все едно да идеш на бардак в понеделник в 5 сутринта. Имаме борд, така и така сме вързани към еврото. Нека се снишим и да видим до 2-3 години няма ли да има сериозни сътресения в Германия, а тя е основен стълб на зоната и тогава да ни приемат. Риск са КТБ практиките, но според мен прекалено големи надежди се възлагат на ЕЦБ да озъпти някакви мижави (по техния стандарт) Ганьовци (нашите #КОЙ#), които за курви и яхти в Дубай са готови да обърнат цялата държава...само ако ги озаптят би било полезно. Иначе все тази. Да не говорим, че вносния западен инвеститор у нас не е стока.
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеБорисов ще отчете в Брюксел основните резултати от българското председателство на Съвета на ЕС
0
ПРЕПОРЪЧАЙ (0)
inShareБългария ще представи утре пред лидерите на Еврогрупата кандидатурата си за чакалнята на еврозоната, предаде БТА.
Снимка: Pixabay
На редовното заседание на Европейския съвет на 28 и 29 юни в Брюксел е планирано министър-председателят Бойко Борисов да отчете основните резултати от българското ротационно председателство на Съвета на ЕС. Дневният ред на Съвета включва още дискусии по теми като миграция, сигурност и отбрана, работни места, растеж и конкурентоспособност, иновации и дигитализация.
Борисов съобщи, че ще представи утре кандидатурата на страната с придружаващите писма."
Ехааа,- ха дано!
Коментар
-
Борисов ще отчете в Брюксел основните резултати от българското председателство на Съвета на ЕС
0
ПРЕПОРЪЧАЙ (0)
inShareБългария ще представи утре пред лидерите на Еврогрупата кандидатурата си за чакалнята на еврозоната, предаде БТА.
Снимка: Pixabay
На редовното заседание на Европейския съвет на 28 и 29 юни в Брюксел е планирано министър-председателят Бойко Борисов да отчете основните резултати от българското ротационно председателство на Съвета на ЕС. Дневният ред на Съвета включва още дискусии по теми като миграция, сигурност и отбрана, работни места, растеж и конкурентоспособност, иновации и дигитализация.
Борисов съобщи, че ще представи утре кандидатурата на страната с придружаващите писма."
Ехааа,- ха дано!
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеНяма да има развитие до края на годината
https://www.investor.bg/biudjet-i-fi...da-ima-263745/
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеНямам спомен различните премиери в управлението да са давали такива съдбоносни обещания камо ли да са ги изпълнили...... обори ме моля“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеНямам спомен различните премиери в управлението да са давали такива съдбоносни обещания камо ли да са ги изпълнили...... обори ме моля
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеТова е политика братле, не толкова просто .... като да подадеш документи за граждански брак........... по-спокойно я карайте нещата ще се случат скоро
Всъщност кой е по-вярния подход :
- да обещаваш и да се отмяташ или оправдаваш ???
- да фиксираш краен срок с думите "когато му дойде времето" ????
Успешния политик оставя след себе си резултат ., който не цапа и не мирише ..
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
Коментар