Честито за чакалнята .Мен ме радват тези младите излезли на улицата вижда се края на хунтата ,лошото е че няма да мине без кръв !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обратно броене до ERM 2 за правителството на Борисов
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
БФБ Понеделник ще каже колко е за радване.
Чакаме двуцифрени ръстове дни наред...
Боко в момента го слушам един тембър вади...ще се пръсне
Да сме живи и Здрави- ДОЖИВЯХМЕ второто причастие;- СПЛАЙ ВИ и за ТРЕТОТО !!! Амин!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеСлед няколко години самоизолация заради модераторски простотии, реших, че днешния ден си заслужава да се завърна само за малко и после да потъна обратно Денят дойде! Напук на всички, които пишеха тук как Бордът щял да падне и как никога няма да влезем в ERM II или ако влезем, че е при курс 5-10 лева за евро. Напук на всички, които даже до преди няколко часа пишеха, че Хърватия ще влезе, а България няма да влезе. Много здраве желая на Zlata Lamia, Петър Караиванов (със всичките му никове), както и на всички знайни и незнайни бутачи на борда и песимисти! Наздраве и честито!
Поздрави и за теб!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеЛевът е вкаран в ЕРМ при курс 1,95583, настоящият валутен борд се запазва, според изявлението на ЕЦБ.
Замръзения сори- вече съм се полял, но ти как така бързо се РАЗМРАЗИ - НЕ Е ЛИ опасно за ЗДРАВЕТО???
пп.- шоковото замразяване е препоръчително...- ннноооо обрантият процес ееее- не е за усещанеее!Last edited by inta53; 10.07.2020, 22:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Благодаря Преци! И на мен ми се стопли сърцето! Наздраве на всички, които вярваха, че това един ден ще стане, на всички, които разбираха, че е възможно влизането в ЕРМ-2 с борд и без смяна на курса! Наздраве и на всички бутачи борда!
Наздраве и от мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Доживях да кажа добре дошъл, стопли ми се сърцето
Айде не се изолирай зарад някакъв модератор, че както виждаш, няма с кой да се посмеем на Данске, на Космонавта, на ПК с историята за връзките и цялата форумна атмосфера от далечно и недалечно минало
Жалко че и форумната Ан-Макгърч я няма, но нещата започнаха някога с истинската Макгърч, и ето че може да завършват с добър крайHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеНе знам дали е отпаднало...Виж как ни втъкнаха Турският
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Защо "успешното" упрвляващо правителство докарва хора с автобуси от 400 км за контра протест,
при условие, че София е 2 милионна ?? Няма ли 2-3000 души в София да скачат за Герб ??
Нито Полша, Чехия и Унгария искат да чуят з ЕРМ, ще си имат собствена валута (Швейцария не я споменавам),
не виждам да са зле.
Айде наслука и късмет (ще е много нужен)Last edited by hazard; 10.07.2020, 21:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Но май по-добре да влезем.
Чакаме двуцифрени ръстове дни наред...
Боко в момента го слушам един тембър вади...ще се пръсне
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеСлед няколко години самоизолация заради модераторски простотии, реших, че днешния ден си заслужава да се завърна само за малко и после да потъна обратно Денят дойде! Напук на всички, които пишеха тук как Бордът щял да падне и как никога няма да влезем в ERM II или ако влезем, че е при курс 5-10 лева за евро. Напук на всички, които даже до преди няколко часа пишеха, че Хърватия ще влезе, а България няма да влезе. Много здраве желая на Zlata Lamia, Петър Караиванов (със всичките му никове), както и на всички знайни и незнайни бутачи на борда и песимисти! Наздраве и честито!
Айде не се изолирай зарад някакъв модератор, че както виждаш, няма с кой да се посмеем на Данске, на Космонавта, на ПК с историята за връзките и цялата форумна атмосфера от далечно и недалечно минало
Жалко че и форумната Ан-Макгърч я няма, но нещата започнаха някога с истинската Макгърч, и ето че може да завършват с добър край
Коментар
Коментар