IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще се случи с цените ако въведем еврото?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Много сте се отплеснали в обичайните глупости, а простият отговор на въпроса от темата е, че цените ще станат ....в евро. Каква ще е покупателната способност на келешите е отделна тема.
    А пенциите и те ли ше станат у ойрос ?!

Коментар

• Много сте се отплеснали в обичайните глупости, а простият отговор на въпроса от темата е, че цените ще станат ....в евро. Каква ще е покупателната способност на келешите е отделна тема.

Коментар

Именно де, именно. И аз искам точно това - да се спазват НЕМСКИТЕ закони тук Нищо повече....е хайде да добавим и свободата на словото на германските медии.
        Самият факт че се държаха скрити кьолнските инциденти да ти говори нещо??? Доколкото знам вече отговорът ще бъде че не ти говори нищо. Ето това е свободата на медиите

Коментар

• Швабите са тясно скроени хора с ограничен хоризонт, преди десетина г. когато бях по млад им бях голям фен...
          прeeбаxa Европа за трети път с това евро... и България - с Бойко Борисов, вече десет години

“На Балканите трябва да гори огън, за да може Германия да топли ръцете си“... дали наистина Бисмарк го е казал?
          "the trend is your friend until the end..."

Коментар

....е хайде да добавим и свободата на словото на германските медии.
            Хаха...явно си виждал Германия само по БиТиВи...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

В дойчланд има закони които се спазват, за разлика от бг. Разбира се и тук има деление на наши и ваши, но като цяло законите важат за всички. За СДУ/партията на меркел/ може и да не важат- не знам
              Именно де, именно. И аз искам точно това - да се спазват НЕМСКИТЕ закони тук Нищо повече....е хайде да добавим и свободата на словото на германските медии.

Коментар

Вай, вай, вай, то било много зле в Дойчланда бе вате!
                Ти кво правиш там тогава? Още повече, че и политиката на фрау Мути не ти допада?!?!
                В дойчланд има закони които се спазват, за разлика от бг. Разбира се и тук има деление на наши и ваши, но като цяло законите важат за всички. За СДУ/партията на меркел/ може и да не важат- не знам

Коментар

Нееее "падишасите", султаните, императорите, гасударите, батюшките и всякакви други сатрапи са ваша слабост....нищо, че все гледате (а такива, като теб и се хранят от) НА ЗАПАД.

Обикновени "гейропейци", като мен искат просто върховенство на закона, като в Германия или Холандия примерно, ред, ниска (щото без хич не може) корупция и СВОБОДА. Нищо повече. Е....ако може и без РТ и спутник.
                  Излез от панеляка и иди да побачкаш и поживееш некоя годинка у Швабско на свобода...после се върни и тогава драскай глупости тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Аве тебе все те влече към някой други господар ...преди беше падишахът , сега Меркел...
                    Нееее "падишасите", султаните, императорите, гасударите, батюшките и всякакви други сатрапи са ваша слабост....нищо, че все гледате (а такива, като теб и се хранят от) НА ЗАПАД.

Обикновени "гейропейци", като мен искат просто върховенство на закона, като в Германия или Холандия примерно, ред, ниска (щото без хич не може) корупция и СВОБОДА. Нищо повече. Е....ако може и без РТ и спутник.

Коментар

Оооо много. Може и над 90% да са.
                      Видно е сега и в момента, когато една шайка мафиоти е обсебила държавата, а матряла си живурка, гледайки върха на обувките си и попържа на ракийка и салатка всеки и всичко, без да пука особено.
                      Матрял сър!
                      Аве тебе все те влече към някой други господар ...преди беше падишахът , сега Меркел...

Коментар

Мхм , не съм сигурен колко процента ще са продажниците...
                        Оооо много. Може и над 90% да са.
                        Видно е сега и в момента, когато една шайка мафиоти е обсебила държавата, а матряла си живурка, гледайки върха на обувките си и попържа на ракийка и салатка всеки и всичко, без да пука особено.
                        Матрял сър!

Коментар

Е....именно, заради населението от аборигени де!
                          Мхм , не съм сигурен колко процента ще са продажниците...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

хахаха Като ги запукат с данъците и здравните каси ще им се изясни на всички къде се намират и как е в германия. За здравна каса 900 евро- онзи ден някакъв се вайкаше във фейсбука- направил фирма и хоп- 900 еврака честитка. За авторското право и правата на сони дойчланд да не говорим- стария ми хазаин плати 1800 евро глоба за 2 песни и един филм
                            Вай, вай, вай, то било много зле в Дойчланда бе вате!
                            Ти кво правиш там тогава? Още повече, че и политиката на фрау Мути не ти допада?!?!

Коментар

Що да са против швабите...такава хубава земя и природа им се харизва гратис , зарад простотията на някои от аборигените...
                              Е....именно, заради населението от аборигени де!

Коментар

Абе я напрао да станем 17 провинция на Дойчланда...ше се чувствате още по европейци ... , особено по-ерудираните и предприемчивите тука...
                                хахаха Като ги запукат с данъците и здравните каси ще им се изясни на всички къде се намират и как е в германия. За здравна каса 900 евро- онзи ден някакъв се вайкаше във фейсбука- направил фирма и хоп- 900 еврака честитка. За авторското право и правата на сони дойчланд да не говорим- стария ми хазаин плати 1800 евро глоба за 2 песни и един филм

Коментар

Working...
                                X