Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще се случи с цените ако въведем еврото?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Именно де, именно. И аз искам точно това - да се спазват НЕМСКИТЕ закони тук Нищо повече....е хайде да добавим и свободата на словото на германските медии.
Коментар
-
Швабите са тясно скроени хора с ограничен хоризонт, преди десетина г. когато бях по млад им бях голям фен...
прeeбаxa Европа за трети път с това евро... и България - с Бойко Борисов, вече десет години
“На Балканите трябва да гори огън, за да може Германия да топли ръцете си“... дали наистина Бисмарк го е казал?
"the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
....е хайде да добавим и свободата на словото на германските медии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
В дойчланд има закони които се спазват, за разлика от бг. Разбира се и тук има деление на наши и ваши, но като цяло законите важат за всички. За СДУ/партията на меркел/ може и да не важат- не знам
Коментар
-
Вай, вай, вай, то било много зле в Дойчланда бе вате!
Ти кво правиш там тогава? Още повече, че и политиката на фрау Мути не ти допада?!?!
Коментар
-
Нееее "падишасите", султаните, императорите, гасударите, батюшките и всякакви други сатрапи са ваша слабост....нищо, че все гледате (а такива, като теб и се хранят от) НА ЗАПАД.
Обикновени "гейропейци", като мен искат просто върховенство на закона, като в Германия или Холандия примерно, ред, ниска (щото без хич не може) корупция и СВОБОДА. Нищо повече. Е....ако може и без РТ и спутник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Аве тебе все те влече към някой други господар ...преди беше падишахът , сега Меркел...
Обикновени "гейропейци", като мен искат просто върховенство на закона, като в Германия или Холандия примерно, ред, ниска (щото без хич не може) корупция и СВОБОДА. Нищо повече. Е....ако може и без РТ и спутник.
Коментар
-
Оооо много. Може и над 90% да са.
Видно е сега и в момента, когато една шайка мафиоти е обсебила държавата, а матряла си живурка, гледайки върха на обувките си и попържа на ракийка и салатка всеки и всичко, без да пука особено.
Матрял сър!
Коментар
-
Мхм , не съм сигурен колко процента ще са продажниците...
Видно е сега и в момента, когато една шайка мафиоти е обсебила държавата, а матряла си живурка, гледайки върха на обувките си и попържа на ракийка и салатка всеки и всичко, без да пука особено.
Матрял сър!
Коментар
-
Е....именно, заради населението от аборигени де!
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
хахаха Като ги запукат с данъците и здравните каси ще им се изясни на всички къде се намират и как е в германия. За здравна каса 900 евро- онзи ден някакъв се вайкаше във фейсбука- направил фирма и хоп- 900 еврака честитка. За авторското право и правата на сони дойчланд да не говорим- стария ми хазаин плати 1800 евро глоба за 2 песни и един филм
Ти кво правиш там тогава? Още повече, че и политиката на фрау Мути не ти допада?!?!
Коментар
-
Що да са против швабите...такава хубава земя и природа им се харизва гратис , зарад простотията на някои от аборигените...
Коментар
-
Абе я напрао да станем 17 провинция на Дойчланда...ше се чувствате още по европейци ... , особено по-ерудираните и предприемчивите тука...
Коментар
Коментар