IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще се случи с цените ако въведем еврото?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Верно ли има притеснения ...по тази тема
    Сега сме в борд и ...Евро на цена 1.958 ...
    и с Евро директиви по всички търговски отношения, вкл. и за дребния потребител
    Страна сме по изискванията за Банкова ликвидност, но не и ... страна по СЕПА

Какво ще се промени?!
    Повечето мнения се базират на някакви спомени отпреди години на други страни, приели еврото
    Днес нещата се променят с дни... с часове...

Реалностите вече са коренно различни.
    Западните мега компании са във всеки отрасъл.
    Как ще се вдигнат хранителните стоки, след като и днес цените на някои са по-високи от западните им аналози в същите вериги?
    Сега се вдига шум за качеството на аналогични стоки, утре за цените им

Най-малкият ни проблем е въвеждането на еврото
    Maйтап ти се струва...ако не си в България верно ти е най малкия проблем. Нима смяташ , че пенсионерът който получава 300 лв , ще вземе 300 евро ?!
    Щото цените както казваш , са почти с еврова равностойност.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      Верно ли има притеснения ...по тази тема

Какво ще се промени?!
      Повечето мнения се базират на някакви спомени отпреди години на други страни, приели еврото

Как ще се вдигнат хранителните стоки, след като и днес цените на някои са по-високи от западните им аналози в същите вериги?

Огромен проблем е, но не за народа Затова и се бави и отлага. Ще има повече прозрачност.

Коментар

• Верно ли има притеснения ...по тази тема

Какво ще се промени?!

Коментар

• същите са боклуци))))
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Поне ше ядеш хляб , щото туй дето го продават на Кауфланд и Лидл не е .
            Mи у Кауфланд не знам у Лидъл има едни малки хлебчета не са толко лоши..

Коментар

• EU Merkel will raschen Schengen-Beitritt Bulgariens

Deutsche Wirtschafts Nachrichten | Veröffentlicht: 08.06.17 02:09 Uhr

Bundeskanzlerin Merkel hält einen möglichst raschen Beitritt Bulgariens zum Schengen-Raum für angebracht.

България да приема еврото по най бързия начин !

Коментар

• точно това имам предвид, че става за друго))) Ама много си досетлив ей )))))
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Поне гледай да мачка тестото с по-лека точилка)))))
                  Ти явно никога не си месила...точилката е за друго .

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid
                    Ми мен тва не ме касае.Лошо жената ше требе да меси
                    Поне гледай да мачка тестото с по-лека точилка)))))
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• като въведем еврото биткойна ще пусне въздух))))) Мисля, че е закодирано пророчество на нострадамус))))))))))
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Поне ше ядеш хляб , щото туй дето го продават на Кауфланд и Лидл не е .

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Близко е до акъла ,че горивата няма да скочат,но хлябът,месото,цигарите,алкохолът,облеклото и много такива прошка няма
                          да има.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

На 1.50 от Гърция, немския е 1.30 За нафтата да не говорим, често е по-евтина от тази в България.
                            Близко е до акъла ,че горивата няма да скочат,но хлябът,месото,цигарите,алкохолът,облеклото и много такива прошка няма
                            да има.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                              Някой има ли представа с каква цел е тази масирана дезинформация през последните дни и подвеждащите заглавия по медиите за влизане в еврозоната?

След като нямаме дата за присъединяване и шансът на България да бъде приета през следващите 5-7 години клони към нула, след като ЕЦБ попари бляновете на герберите за влизане в еврозоната, с каква цел се пускат тези подвеждащи заглавия?
                              Нашите тъпаци да не би да са закъсали и да са решили да въвеждат едностранно еврото, без да влизаме в еврозоната?
                              На мен евро не ми трябва ни ЕС ни НАТО.Без тях по добре

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Първото, за което се сещам в момента на 2 лева е кило бИнзин.
                                Само, че ако стане 2 евро, както сите експерти ръсите, аз ще почна да внасям от Германия на 1.50.....ако ще с кофи и легени. Умници на мама.
                                На 1.50 от Гърция, немския е 1.30 За нафтата да не говорим, често е по-евтина от тази в България.

Коментар

Working...
                                X