Първоначално изпратено от cupwinner
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще се случи с цените ако въведем еврото?
Collapse
X
-
Цените са нещо относително. Зависи за какво е дадена цена, за какво качество например. У Бг-то качеството обикновено е куча марка, но ако приемем еврото има надежда поне малко да се подобри нивото на качеството. Което ще е голям плюс. Разбира се, цените ще го отразят, което ще доведе до покачването им, но все пак да не забравяме че и качеството може би ще е по-добро.
Коментар
-
Ето какво ще стане: Цените ще станат двойни. Този филм вече го гледах в Холандия когато сменяхме гулдените за евро. Първоначално нямаше някакво съществено видимо покачване, но след година-две нещата тръгнаха на двойна инфлация (скрита разбира се). Оня ден се прибирам и реших да мина да си купя един шейк, поискаха ми 2,50 евро, замислих се ми 2004-та такъв шейк струваше 1,50 гулдена, а когато се вкара еврото беше горе-долу 2 гулдена за 1 евро. (сметнете си сами инфлацията досега). Та не вярвам в БГ да се случи нещо по-различно. Цените рано или късно ще станат двойни. Най-вече цените на стоките и услугите които сега в БГ са доста по-ниски от европейските.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
не забравяйте, че в БГ хлябовете слагат и суругат от китайски косми (коси и какво ли още не от там) за пухкавост, еластичност, форма
защо трябва от китай да внасят козина, като всеки чобанин с радост би дал да му острижат гръбо за шише първак.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеПо-добре се замислете какво е еврото и накъде отива. Цените са последната ви грижа. Докато правите сметки ситуацията се изменя.
тук не познават стойността на парите във времето. седянката и търсенето на съпричастници или събутилници към пиянката е цела. останалото е "'квот моем да захлебим - захлебим"
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
На колко го продаваш тогава.....лельо?
И въобще, тук говорим за цени по магазините, изобщо не ме интересуват производствения ви и умствен капацитет.
Коментар
-
Тук говорим за ЦЕНИТЕ по магазините...масовите.
И там може да отидеш в специализиран магазин, където да си купиш месо или хлебни/тестени изделия и т.н. на доста по-високи цени и качество съответно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Аз го произвеждам , льольо ...
И въобще, тук говорим за цени по магазините, изобщо не ме интересуват производствения ви и умствен капацитет.
Коментар
-
Що, на колко го купуваш в силистра? От магазина говорим все пак, не от байпешо касапа на дюкана в маалата, накацано от мухи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
На сганта да му дам свинско от 4 ойрос ангеботе дето е всичко ама не и месо , ше му плющат ушите щот е далавера и е немско качество !
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Сганов салам закуска дори не знам квой й туй нящо.Но кучешка радост не е толко лошо.Един приятел прави такъв 7 кинта килото чм понякога
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Същите боклуци кат в Кауфленд Лидъл Била Метро ...боклук натъпкан с химия
И там може да отидеш в специализиран магазин, където да си купиш месо или хлебни/тестени изделия и т.н. на доста по-високи цени и качество съответно.
Коментар
Коментар