Първоначално изпратено от maretoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските милионери
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнениеИнтересна тема ми излезе в гугъл... всъщност търсех инфо за Елвин Гури и попаднах на интересно интервю за пътя му в БГ - доста показателно, че в България можеш по-лесно да успееш като предприемач.
https://youtu.be/U-A2QRnGoZo
- 2 Харесвания
Коментар
-
Интересна тема ми излезе в гугъл... всъщност търсех инфо за Елвин Гури и попаднах на интересно интервю за пътя му в БГ - доста показателно, че в България можеш по-лесно да успееш като предприемач.
https://youtu.be/U-A2QRnGoZo
- 1 like
Коментар
-
милиционерът
Българските милионери
Дайте някакво инфо за тези хора:
Васил Георгиев Велев, Андрей Кирилов Евтимов, Бойко Недялков Недялков, Десислава Иванова Любенова, Иван Димитров Бойков, Александър Владов Александров, Йовко Добрев Йовков, Алексей Димитров Кънчев, Николай Ганчев Михайлов, Виктор Ангелов Серов, Пирин Василев Атанасов, Георги Павлов Бонин, Румен Събев Радев, Данета Ангелова Желева, Стойчо Владимиров Симов, Десислава Жекова Танева, Христо Владимиров Илиев, Динко Иванов Пенев, Юри Жак Аройо.
Това да членовете на УС на АИКБ. Ако е вярно, че са все с по над 1млн. къде са данъчните, мамка му.
- 1 like
Коментар
-
Милионер
Българските милионери
Аз къде съм бе? Егаси и списъка, къде може да рекламирам, че сте ме изпуснали?
Коментар
-
Nora
Българските милионери
Naj-dobre e vsichki vie dobre da se informirate, predi da govoriteq taka che da ste v sastojanie da zashtitite
tvardeniata si.
Niamate i predstava kolko trudno se raboti v tozi vestnik i vapreki tova horata tam sa strahotni i praviat mnogo dobar
vestnik.
Коментар
-
exbroker
Българските милионери
Строи Денис а не Звезди
Коментар
-
Плевен
Българските милионери
$, ти май не знаеш нищо за Звезди... пича е стоителен предприемач, чувам доста успешен - строи собствен квартал и т.н.
Коментар
-
Гошко
Българските милионери
Бедният Слави Трифонов,а и мен, защо ме няма в списъка?
Коментар
-
карлос
Българските милионери
ама че мръсотии
Коментар
-
милиардера!
Българските милионери
spisaka e nepalen i ne to4en, otnosno cifri i imena!!! v. Kesh napravo se e podigral s niakoi balgarski milioneri kato
e poso4il cifri koito niakoi ot dolu poso4enite biznesmenite har4at za mesec, bez da praviat ot4et na pohar4enite
pari!!!
Коментар
-
dimit
Българските милионери
Има ли още такъв в-к?Не е ли фалирал?Далжът ми над 500 лв. от игрите които провеждаха,затова си мислех,чеса фалирали)
Коментар
-
brebre
Българските милионери
то ясно шо го няма Банев тогава,щом инфото е от КЕШ,иначе що да не му сложат и на него 500 млн.лв....те и КЕШ са едни смешници какъвто е и собственика им :-)))))
Коментар
Коментар