IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нормално ли е, или ние сме ненормални?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
    КОлега и в УНСС им искат заверки и при 3 не ходения те прецакват. Верно от 4-5 години го направиха това но няма никаква файда. Хайде моля те глупости не ми говори. Не е работата в ходенето, трябва и акъл. Всичките ни ВУЗ-ове са гола вода и приемта студенти гола вода, понеже който има малко повече акъл отива да учи навън. И много ми е смешно като земете да си мерите п*****е по образователен ценз.
    да въведоха ги ама пак продължават от втори курс се ходи на работа на пълен работен ден за сметка на леции упражнения

не че се заяждаме селбубата понатовари трбяваше да понатоваря и аз

при фирми които се занимава с производство или има технически процеси при работата мисля че задълже трябва кадър който освен икономическоте образование, ако не е пълен инженер, поне да ги разбира какво му говорят инженерите...

вчера гледах по дисквърис сайънс за първата катасрофа на совалката.. инженерите от програмата за ракетните ускорители казали че има проблем със студа на мениджмънта си но тои не ги доразбрал и подценил това което казали, непредал нагоре към лаунч контрола и разултата около 2 минути след старта огромно огнено кълбо...
    Last edited by marketleverage; 29.06.2011, 13:40.
    mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
      КОлега и в УНСС им искат заверки и при 3 не ходения те прецакват. Верно от 4-5 години го направиха това но няма никаква файда. Хайде моля те глупости не ми говори. Не е работата в ходенето, трябва и акъл. Всичките ни ВУЗ-ове са гола вода и приемта студенти гола вода, понеже който има малко повече акъл отива да учи навън. И много ми е смешно като земете да си мерите п*****е по образователен ценз.
      Не е въпросът кой колко е учил.
      А че един счетоводител управлява енергетика. Никой ли не разбира че цифрите ЗНАЧАТ нещо. За счетоводителят 5% ръст е много и толкова. Той не се замисля нито за базата от която се тръгва.
      За това медиите са пълни с хвалби как с колко % сме по-богати и как сме стабилни. А в същото време 'фалиращата" Гърция е със 5 ПЪТИ по-голям БВП от нас и с 5 ПЪТИ по високи заплати.
      Резултатът от мизерията в БГ са именно счетоводителите, икономистите и юристите. Защото НЕ МОГАТ и не мислят. За това начело на НЕК,трябва да е енергетик и там си има икономически директор.
      Според теб бившият главен счетоводител на кое ще обърне повече внимание :
      - на счетоводството/числата от които разбира
      - на енергетиката,моято е виждал през плет. А кажи ми КАК ще инвестира,като не знае ЗА КАКВО са разходите??????? Има числа,ама за него те са големи и малки. За теб може 2млн лева в далекопровод да са много,ама за мене 50млн са малко.
      Аман(не визирам теб,а назначението) от всезнаещи и всеможещи. Тя и чистачката на НЕК е 40г в системата,ама не се кандидатира. А нашият герой с 14г зад бюро, виждал енергопреносна мрежа само на снимка е уверен че може

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Ненормалното е, че вдигането цената на тока се мотивира с падналата консумация.
        Няма да се натъжа ако видя семерджиев обесен на някое дърво и гарги да кълват очите му.
        Тук е нормално, защото търпим

Коментар

• Ненормалното е, че вдигането цената на тока се мотивира с падналата консумация. Наглост в действие.
          Няма да се натъжа ако видя семерджиев обесен на някое дърво и гарги да кълват очите му.
          п.п.Изключително гейско поведение на български министър председател по отношение вилнеенето на монополите.
          Last edited by val/she; 29.06.2011, 13:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
            меито призвежда и икономически обучени кадри специалност Индустриален Мениджмънт, които са си ходилки на лекции по предментите (за заверка) за разлика от унсс

и са били длъжни да присъстват на всичките упражнения (при три отсъствия не получаваш заверка и гориш) а не като да се изискава само 50 процента присъствие (въведено в унсс преди 7-8 години преди и това мисля не искаха ) и което и до ден днешен не се спазва строго
            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
              Проблема е че досегашните шефове на НЕК явно не могат да смятат. ,
              Ами те като не могат, явно трябва някой образован счетоводител да застане начело, вместо някое просто инжинерчи от някое затънтено МЕИ...
              меито призвежда и икономически обучени кадри специалност Индустриален Мениджмънт, които са си ходилки на лекции по предментите (за заверка) за разлика от унсс

и са били длъжни да присъстват на всичките упражнения (при три отсъствия не получаваш заверка и гориш) а не като да се изискава само 50 процента присъствие (въведено в унсс преди 7-8 години преди и това мисля не искаха ) и което и до ден днешен не се спазва строго
              Last edited by marketleverage; 29.06.2011, 13:02.
              mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                Ами те като не могат, явно трябва някой образован счетоводител да застане начело, вместо някое просто инжинерчи от някое затънтено МЕИ...
                И на теб ли да обяснявам защо УНСС е на 10 минути път от ТУ в Дървеница?Мъглата от счетоводители и адвокати нагли кариеристи прости и тъпи лейки ще доунищожи България.От мен да знаеш че колкото по прост и некадърен е един човек толкова повече драпа за власт.Инженерите не са глупави и не са крадливи защо им е да са началници шест месеца?Освен това са конвертируеми по цял свят за разлика от тъпата и нагла мъгла.Това само тъпи счетоводител и адвокат го могат.Тоя бил работел 13 години ми то в НЕК има хора които работят от 40 години ма не са тръгнали да стават началници.Поредния кариерист от който фирмата ще се отърве след 6 месеца.Тока е стока различна от всички останали и хора които не са енергетици не разбират за какво става дума.Иначе тоя го сложиха там за да разпределя едни парични потоци към едни партиини каси.Инженерите не допускат такива работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  Честно казано не разбрах какъв е проблема ?
                  Според статията от 14 години работи в НЕК така че поне не е парашутист....
                  А това че е икономист не виждам нищо лошо!

Коментар

• Щом правист може да оглави МВФ, защо икономист да не може НЕК?

Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    Честно казано не разбрах какъв е проблема ?
                    С идиотизъм към прогрес!
                    [URL="http://bg-bg.facebook.com/pages/Партия-на-Идиотите/207191335983612"]

Коментар

• Честно казано не разбрах какъв е проблема ?
                      Last edited by markov; 28.06.2011, 23:10.
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Нормално ли е, или ние сме ненормални?

Просто питам - толкова ли им се свърши работата на счетоводителите? Това нормално ли е?!! То се вижда колко е, само по първите му реакции...
                        Трайчо, Трайчо....
                        Кои са тия 13 кандидати - те май са, като Светите Апостоли. Коя е тая "КРАТКА ЛИСТА" и на какви принципи е станал подбора та от тринадесет апостола да останат само четири светии?!! Къде, кога, как и по какъв начин е бил обявен тоя конкурс, Трайчо? Смях... Явно основното Ви изискване е било кандитата да е прост счетоводител и нищо друго. Май сте намерили правилният човек, боклуци!!! Такъв имаме и за ФМ. Сега и на НЕК - халал да ни е...
                        http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3922931
                        Last edited by Djoro; 28.06.2011, 21:31.
                      X