IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Brexit - началото на края за EU

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Великобритания няма да напусне ЕС, не се палете ..това с референдуми не се решава и с някакви няколко процента в повече гласували за напускане. Ако след година се проведе референдум резултата може да е друг и не може да напускат и да се влизат в съюза през ден.
    Важното е че сега на ЕЦБ и пари под краката, те рушат ЕС и то само от некадърност и нерешителност.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Буахахаха, Джамбаза дето седи в Брюксел и папка на готово, щото иначе ще трябва и да бачка, бил, бил най-прав... краставичок...

А ти пък баш откога имаш "мечта за обединена Европа"...

Коментар

• Или трябва да свалим евробюрократите (най-добре и да ги обесим), или да се сбогуваме с мечтата за обединена Европа. Британците са само пръвите - ще ги последват и други народи, ако нещата най-бръзо не се променят.

Сутринта по телевизията Ангел най-точно го рече: хората не искат някакви мръсни чиновници, които никой не е избрал и оторизирал, да им казват дали да ядат прави или криви краставичоци, колко вода да държат в тоалетните си казанчета и с какви прахосмукачки да си чистят къщата. Не искат и някаква стара яловица да кани в Европа милиони диваци и после да им ги натриса на тимбериците без да ги пита: искат-не искат.
        Някакви кирливци в Брюксел се взеха ного насериозно и е крайно време да бъдат смазани като гниди.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
          Смесваш различни положения и състояния.

Последното изречение пък си разменил състоянията. Дали за Острова предстоят лоши години не съм сигурен, по за това че на ЕС предстоят хубави години съм сигурен че не съм сигурен
          Гледам вече като на различни агрегатни състояния ЕС и Англия.

Аз съм уверен в бъдещето на ЕС. Доста сътресения преживява последните години, но те са добър повод за реферорми, след които ще излезем по - силни и обединени.
          Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
            Ле-ле, ами сега? - съюза на еврогейците почна да се разпада, наш Плевньо ще трябва пак да се мазни и да целува ръка на Путин за някое постче. Колко унизително.

Политическа криза
            ИЗВЪНРЕДНО! ОЩЕ ДВЕ ДЪРЖАВИ С РЕФЕРЕНДУМ ЗА НАПУСКАНЕ НА ЕС!

Марин льо Пен, лидерът на крайната десница във Франця, поиска референдум за излизане от ЕС. Тя заяви намерението си да стартира процедурата със съобщение в Туитър веднага след като станаха ясни резултатите от Брекзит.

Същото поиска преди минути депутатът-социалист от Холандия Хари ван Бомел. Очаква се да се види реакцията на местния парламент.

В същото време във Великобритания Шотландия и Северна Ирландия обявиха своите намерения да проведат референдуми за напускане на Обединеното кралство.

ха-ха-ха-ха

След глобализацията следва локализация...
            или просто пушек

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
              Дьо Гол казва, че Англия е остров, тя не е в Европа и няма място в ЕИО(днес ЕС), защото е и входната врата за американските интереси на Стария континент.

Не случайно ги приемат чак след смъртта на генерала, твърд противник.

Днес виждаме, че е бил прав, мястото им не е в ЕС. Англичаните винаги са били контра на евро - идеята и по - задълбочената интеграция в рамките на Съюза. Категорично отказват да въведат еврото, слагат вето на редица положителни реформи. Погледнато исторически те са с различни нагласи от хората от континенталната част, дори и движението им е обърнато, мерните им единици са други.

За ЕС предстоят хубави години, не мога да кажа същото за Острова.
              Смесваш различни положения и състояния.

Последното изречение пък си разменил състоянията. Дали за Острова предстоят лоши години не съм сигурен, по за това че на ЕС предстоят хубави години съм сигурен че не съм сигурен

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                Младите са аполитични и не гласуват.

Ако сложат и % гласували сигурно ще се види, че най-старите са гласували най-масово, а най-младите почти не са гласували.

Ако младите бяха гласували масово - резултатът можеше да е друг.

Коментар

• Дьо Гол казва, че Англия е остров, тя не е в Европа и няма място в ЕИО(днес ЕС), защото е и входната врата за американските интереси на Стария континент.

Не случайно ги приемат чак след смъртта на генерала, твърд противник.

Днес виждаме, че е бил прав, мястото им не е в ЕС. Англичаните винаги са били контра на евро - идеята и по - задълбочената интеграция в рамките на Съюза. Категорично отказват да въведат еврото, слагат вето на редица положителни реформи. Погледнато исторически те са с различни нагласи от хората от континенталната част, дори и движението им е обърнато, мерните им единици са други.

За ЕС предстоят хубави години, не мога да кажа същото за Острова.
                  Last edited by k.o.; 24.06.2016, 13:37.
                  Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                    (P)rosty, пак да повторя - размечтахте се, а ватенките стоят продрани...
                    И в България е така, всеки клошар е в състояние, да даде съвет на отговорен бизнесмен.
                    The strongest stand last.

Коментар

• (P)rosty, пак да повторя - размечтахте се, а ватенките стоят продрани...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        Пак се размечтахте... Я по добре кърпете ватенките, че идва тежка зима ...
                        Ле-ле, ами сега? - съюза на еврогейците почна да се разпада, наш Плевньо ще трябва пак да се мазни и да целува ръка на Путин за някое постче. Колко унизително.

Политическа криза
                        ИЗВЪНРЕДНО! ОЩЕ ДВЕ ДЪРЖАВИ С РЕФЕРЕНДУМ ЗА НАПУСКАНЕ НА ЕС!

Марин льо Пен, лидерът на крайната десница във Франця, поиска референдум за излизане от ЕС. Тя заяви намерението си да стартира процедурата със съобщение в Туитър веднага след като станаха ясни резултатите от Брекзит.

Същото поиска преди минути депутатът-социалист от Холандия Хари ван Бомел. Очаква се да се види реакцията на местния парламент.

В същото време във Великобритания Шотландия и Северна Ирландия обявиха своите намерения да проведат референдуми за напускане на Обединеното кралство.

ха-ха-ха-ха
                        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                            Сега обраха стоповете по борсите - нямало игли по посредниците, айде бе. И до седмица, две сме пак на същите нива. Има толкова много начини и механизми UK да не излезе от EU, че това псоред мен си е някаква игричка локална.
                            Пазарлъците могат, да продължат с месеци.
                            През това време пазарите ще се люшкат.
                            Пари ще прави този, който поставя условията.
                            The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              По-скоро Цецка, Цецо и Аз
                              ББ: При домино ефект в ЕС ще останем само България, Румъния и Гърция...
                              А гърците ги не щем и те освен мангалята ще са ни на врата

Коментар

• Сега обраха стоповете по борсите - нямало игли по посредниците, айде бе. И до седмица, две сме пак на същите нива. Има толкова много начини и механизми UK да не излезе от EU, че това псоред мен си е някаква игричка локална.

Коментар

Working...
                                X