IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Brexit - началото на края за EU

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Ъхъ...Съгласен !

Затова гледам маршрута на камиона и се зверя - 2 500 м карал, криволичел, мачкал наред млади и стари, докато накрая спрял, полицията го обиколила, той започнал да стреля и те го гръмнали....
    Сега ще го напиша с големи букви, щот викам....

ТОВА СЕ СЛУЧВА В ДЪРЖАВА, КЪДЕТО Е ОБЯВЕНО ИЗВЪНАРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ ОТ 3 МЕСЕЦА.....

Ай стига бее......
    Гадна история...
    Тази вечер се чух с едно приятелче в Ница, което пътува всеки ден до работата си в Монако. Каза ...просто имаше повече полицаи в метрото...
    И се чудеше на информацията ...предвид извънредното положение, как този камион е бил спрян за проверка непосредствено преди да навлезе в ...пешеходната зона, и казвайки, че вози сладолед си преминал...без да погледнат що за сладолед вози... или пък кой е шофьора - с разни дребни присъди, африкански произход.... свръх демократи са били тия специални части

Някак си и ПР-а...вече прегря...
    "Жё Сюи ..." не се обгръща спонтанно

Днес, Оланд каза: "Ние ще ги бием там в техните земи в Ирак и Сирия, както днес те убиват на наша земя"
    Прибързана, емоционална ...формулировка - гаф ... или сипване на масло в огъня?!
    Днешният нападател е френски гражданин?!

Супертрейдър, забрави ли скандалите около големия френски военен износ за Сирия, които водят към ИДИЛ?

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      То не се знае кой кого какво е карал... Пак подозрително съвпадение на инцидента с провеждането на съвета НАТО-Русия...

Инцидента и аз... клането май е по-подходящо.
      Ъхъ...Съгласен !

Затова гледам маршрута на камиона и се зверя - 2 500 м карал, криволичел, мачкал наред млади и стари, докато накрая спрял, полицията го обиколила, той започнал да стреля и те го гръмнали....
      Сега ще го напиша с големи букви, щот викам....

ТОВА СЕ СЛУЧВА В ДЪРЖАВА, КЪДЕТО Е ОБЯВЕНО ИЗВЪНАРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ ОТ 3 МЕСЕЦА.....

Ай стига бее......

Коментар

Ми не, пак не позна. Американците и европейците разбират, че Пу няма нито волята, нито възможностите да се пребори с ИДИЛ. Отидоха за пореден път да го предупредят да не се прави на интересен и да не пречи. Ама тоя път май му показват и тоягата...
        Не е хубаво така, но какво да се прави , ще се жертвам
        Копи - пейст от темата политика

малко смях от вчера
        http://glasove.com/categories/novini...-tehni-pravila
        При това САЩ желаят Русия “своевременно да ги информира за всички военно-въздушни операции на режима в Дамаск”. Въоръжените сили на Сирия могат да водят военни действия, включително и от въздуха, против “Джебхат ан Нусра” извън зоните на примирието, ако бойците на този групировка завземат такива райони, смятат във Вашингтон.

В същото време американските власти предлагат Русия да се съгласи да оказва на сирийските войски въздушна подкрепа в случай, че те бъдат нападнати от джихадистите от “Ан Нусра”, само “ако това е предварително съгласувано със САЩ”.

Коментар

Как ? Като карат подчинените си да мачкат хората ли ?
          То не се знае кой кого какво е карал... Пак подозрително съвпадение на инцидента с провеждането на съвета НАТО-Русия...

Инцидента и аз... клането май е по-подходящо.

Коментар

Ми не, пак не позна. Американците и европейците разбират, че Пу няма нито волята, нито възможностите да се пребори с ИДИЛ. Отидоха за пореден път да го предупредят да не се прави на интересен и да не пречи. Ама тоя път май му показват и тоягата...
            Как ? Като карат подчинените си да мачкат хората ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              .Кой стои зад тероризма е ясно по оръжието с което са въоръжени терористите.
              Ох успокоих се, камък ми падна от сърцето, добре че ликвидирахме автомобилостроенето че да не би някой да се обърка с бг автомобил да направи някоя поразия, тогава ще излезе че бг е зад терориста

Тъпчо като сме продали оръжие за 309 милиона дали поддържаме тероризма
              Откъде ви намират такива КУР - ове, , то бива да си КрасивУменРанобуден, ама толкова не бива

Коментар

Не оръжието убива а хората, които натискат спусъка....

Много плитко твърдение - руски АК47....Може да е българско, индийско, китайско или американско производство.....

пп Сега американския държавен секретар се среща по спешност с руския..Защо ?

Американците, а от там и европейците разбират, че само Русия има силата и волята да се пребори с ИДИЛ......

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  ОМГ-итката понякога се представя за жена- понякога за мъж- мисля че е от третия пол
                  Не мисля, че е гей...Типичен соросоиден пе.ал....

Коментар

В момента ги въоръжават с руско оръжие, АК 47 е масовото оръжие с което там се убива.
                    Не оръжието убива а хората, които натискат спусъка....

Много плитко твърдение - руски АК47....Може да е българско, индийско, китайско или американско производство.....

пп Сега американския държавен секретар се среща по спешност с руския..Защо ?

Американците, а от там и европейците разбират, че само Русия има силата и волята да се пребори с ИДИЛ......

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                      Сигурен ли си че си здрав и нормален?
                      ОМГ-итката понякога се представя за жена- понякога за мъж- мисля че е от третия пол

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                        Арабите са на път да видят сметката на Запада,а вие гоните михаля из Русия.
                        Живеем във времена на ново мюсюлманско нашествие.Когато тия гръмнат някой
                        атомна бомба или пуснат отровен газ в някой столица на Европа ,тогава ще ви
                        дойде акъла в русофобските ви кратуни.
                        Тогава ще бъде виновен путин, малката и голямата мечка, аз и ти но не и соросоидите и КУР-овете

Коментар

• Макс

От мен ако зависеше не бих им продал и прашки на хората със седновековно мислене. ДС продава само с разрешение и по нареждане на Кремъл, не се съмнявам че тези производства у нас се контролират от въпросните..Кой стои зад тероризма е ясно по оръжието с което са въоръжени терористите.
                          D.Y.F-091066

Коментар

В момента ги въоръжават с руско оръжие, АК 47 е масовото оръжие с което там се убива.
                            За шанаджийските ни продашби на АК мисля, че имаше статия в Дневник... Тук за официалните

Продали сме калашници за 309 млн. в Ирак, Саудитска Арабия и Афганистан
                            https://www.24chasa.bg/novini/article/5628510

Това става ясно от приет от Министерския съвет доклад за търговията с оръжие и стоки с двойна употреба.

Главният износ на България е автоматично оръжие и боеприпаси за него. Износът за Ирак, Саудитска Арабия и Афганистан пък е почти половината от всички сделки през 2015 г., които са на стойност 642,5 млн. евро.

Коментар

• OMG

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                                Арабите са на път да видят сметката на Запада,а вие гоните михаля из Русия.
                                Живеем във времена на ново мюсюлманско нашествие.Когато тия гръмнат някой
                                атомна бомба или пуснат отровен газ в някой столица на Европа ,тогава ще ви
                                дойде акъла в русофобските ви кратуни.
                                Там не е до акъл, а до стотинки...
                                ... жълти..
                                жалки..
                                ...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X