Аз не мога да разбера защо се вълнуваме толкова от този референдум. Ама британците били решили... та Юнкер свиква среднощно заседание на европейските началници, като че през нощта кой знае какво ще стане.
Какъв драматизъм какво нещо! Заради някакъв пършив референдум...
Че то в "демократичните" държави отдавна се знае как да се справят с референдумите. Нали у нас имаше референдум за Белене? И какво стана? Народът каза едно, пък парламентът реши друго. Евем го и народа!
В Гърция имаше референдум, пък правителството направи друго. Евем го и народа!
В Холандия имаше референдум за асоциирането на Украйна. Народът каза НЕ, ама правителството каза "народът да го духа!"
Та какво толкоз сте се развълнували? Не им знам бритиш законите, ама няма начин това да е задължително.
Какъв драматизъм какво нещо! Заради някакъв пършив референдум...
Че то в "демократичните" държави отдавна се знае как да се справят с референдумите. Нали у нас имаше референдум за Белене? И какво стана? Народът каза едно, пък парламентът реши друго. Евем го и народа!
В Гърция имаше референдум, пък правителството направи друго. Евем го и народа!
В Холандия имаше референдум за асоциирането на Украйна. Народът каза НЕ, ама правителството каза "народът да го духа!"
Та какво толкоз сте се развълнували? Не им знам бритиш законите, ама няма начин това да е задължително.
Коментар