IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Призракът на комунизма

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    Ся аз не разбрах, ти страдаш, щото на теб не са дали "червен куфар" ли, или що? И на мен не дадоха, ама не мрънкам. Питанка такава: У кого от двама ни моралът започва по-отскоро?
    Питанката е, защо, ако си видял раздаване на куфари, не си вдигнал аларма? Или, ако само преповтаряш неща, дето сам не си ги видял, дали пък не си ...един вид папагал?
    При мен моралът си го имал винаги. За теб не бих могъл да твърдя подобно нещо Но като гледам как си тръгнал да защитаваш червените куфари бих казал че определено ти липсва

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Ъхъ, особено това партизани, активни борци, милиционери, партиици и така нататък ама така яко ги преследваха за престъпления това народния съд някой там осъден да е имало. За няколк огодини червените избиват повече хора от това което ще има като убийства в България сигурно за 500 години след това. Някой от тях да е осъден. Или мислиш че този съд е бил законен.

И целия този боклук който след 1989 почна да получава червени куфари нали половината са били престъпници преди 1990 - престъпници ама не в затвора.
      Ся аз не разбрах, ти страдаш, щото на теб не са дали "червен куфар" ли, или що? И на мен не дадоха, ама не мрънкам. Питанка такава: У кого от двама ни моралът започва по-отскоро?
      Питанката е, защо, ако си видял раздаване на куфари, не си вдигнал аларма? Или, ако само преповтаряш неща, дето сам не си ги видял, дали пък не си ...един вид папагал?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Да де ама при оня строй не се разхождаха с по 100 висящи дела.И за умишлени убийства имаше разстрел.А сега убиеца на детето ти получава две години условно и три години без книжка
        Ъхъ, особено това партизани, активни борци, милиционери, партиици и така нататък ама така яко ги преследваха за престъпления това народния съд някой там осъден да е имало. За няколк огодини червените избиват повече хора от това което ще има като убийства в България сигурно за 500 години след това. Някой от тях да е осъден. Или мислиш че този съд е бил законен.

И целия този боклук който след 1989 почна да получава червени куфари нали половината са били престъпници преди 1990 - престъпници ама не в затвора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
          Аз като психолог по психиатри не ходя.

Последната тъпотия, която видях, е как съфорумец сравнява цени на стоки от 89та и цени на стоки сега. Също и цени на ток, вода и т.н. В лева едно към едно си ги сравнява човека и крещи - сега е скъпо... Бате Пешо май му викат тук...
          А ти иди като пациент при психиатрите, не като надзирател и персона с ценз, лошо няма. Ще те приемат, ще те назобят, може и жилетчица, с ръкави на гърба да ти облекат, момците с бели халати са добри, помагат.
          А за "лева"... "Цена в лева" не съществува. Има в левовЕ, ама за такива като теб, дето уж били обичали само България, да не се познава родният език, става все по-разпространена норма. И не мога да изисквам сложни неща от такива хора, налэ. Твърде мъчно е, садист не съм, не искам чак да те мъча.

Коментар

Последната тъпотия, която видях, е как съфорумец сравнява цени на стоки от 89та и цени на стоки сега. Също и цени на ток, вода и т.н. В лева едно към едно си ги сравнява човека и крещи - сега е скъпо... Бате Пешо май му викат тук...
            Това НПО утайката лъжата я нямате за нищо

Коментар

Боклуци има по всяко време и при всеки строй.
              Да де ама при оня строй не се разхождаха с по 100 висящи дела.И за умишлени убийства имаше разстрел.А сега убиеца на детето ти получава две години условно и три години без книжка

Коментар

То тъпунгерът - като момата: Род няма, няма и цвят. /чети "политически възгледи"/ Съответно, не ме учудвате някои хора. Ама дразните. Като крастата.
                Къш!!!

Коментар

...Къде ти се привидя? Я бърже тича на психиатър, че са налице явни признаци на халюцинации.

Коментар

То тъпунгерът - като момата: Род няма, няма и цвят. /чети "политически възгледи"/ Съответно, не ме учудвате някои хора. Ама дразните. Като крастата.
                    +1

Коментар

• Единствената разлика що се отнася до боклуците между сега и при социализма е че сега мадиите пишат за тях. А тогава не пишеха нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Те и едни други хора имат свободата да правят каквото си искат.Например да ти откраднат колата да влязат у вас да крадат да те убият или да сгазят детето ти на пешеходната пътека...
                        Боклуци има по всяко време и при всеки строй.

Коментар

От горене на западно сирене ще ви остане ли време?
                          А дали го горят наистина, щото фирмата, която е, да кажем, спечелила обществената поръчка да гори сирене, е била регистрирана през 1993г. в тогавашния Ленинград от някой си гражданин В. В. Путин...

Коментар

Естествено че е нормален.

Имаш свободата да правиш и да бъдеш какъвто си искаш.

За хора без въображение които не знаят какво да си правят свободата естествено че ще искат силна ръка да ги шамари и да им казва какво да правят. Ама това е перверзия
                            Те и едни други хора имат свободата да правят каквото си искат.Например да ти откраднат колата да влязат у вас да крадат да те убият или да сгазят детето ти на пешеходната пътека...

Коментар

От горене на западно сирене ще ви остане ли време?
                              ...Къде ти се привидя? Я бърже тича на психиатър, че са налице явни признаци на халюцинации.

Коментар

"Бащата на Леа Коен /от СДС/ е комунистическия главорез Пепо Менахем Коен издавал смъртни присъди в съставите на т.нар. "Народен съд", след 1944 г.; после става комендант на концлагера "Росица" където режима е унищожавал инакомислещи и дисиденти от българската интелегенция! Тази "демократична" гад след като си изконсумира посланническия мандат в Швейцария се омъжи за един чифут там и сега живее в Швейцария и Франция. Периодично бълва антибългарски и клеветнически материали!"
                                Възможно, щом казваш. Лично нямам наблюдения, сред такива гадове не съм движил.

Коментар

Working...
                                X