IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Призракът на комунизма

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Гледам слагаш вододела на демокрацията преди и след жан виденов

Не е така, просто няма по раншни записи пуснати в Интернет!
    Иначе песните са доста стари.

Ъъъъъм, за Жан Виденов беше пожертван и цяла България с него!
    Просто на демократите им писна да ни "милват" и да чакат да се предадем доброволно и при пълни складове изпразниха магазините!

Демокрацията и у нас, и навсякъде по света е под корпоративен чадър.
    Демокрация означава пълно разединение на хората, беднотия, безработоца, жалки помощи и вечен тормоз!
    Аз не искам това за нашите поколения!
    Както пее в песента си онова момче, искам българските майки да раждат български деца!

Айде, лека!

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
      Е аз да те питам по този повод, защо почти всички ДС ченгета и членове на политбюро пратиха децата си на Запад, а не в Москва,Пекин или Пхенян? Защо имотите им са на Запад? Защо парите им са в западни банки. Дразни ме двуличието на тези хора. Жалко ,че комунягите още не може да го осъзнаете,че тия свине окрадоха народа и забегнаха с НАШИТЕ пари в Европа и САЩ
      Ами много просто!

Как мислиш, че те са управляеми днес от интересите на Запада и Америка!
      Парите им са на запад, банковите сметки също, децата им са там!
      Не забравяй, че и руските олигарси си държат парите на запад и си пращат децата там да учат!
      Първо, загубихме пропагандната война, заблудата е тотална, веднъж изпуснал въжето в кладенеца иди го тегли, ако можеш!

Това, че живеят на запад изобщо не е кой знае какъв плюс.
      Това беше заложено още по времето на Студената война.
      Създава се образ, който да бленуваш и когато се сбъскаш с тоя образ, виждаш, че няма нищо общо с това, което си мислил, ама няма връщане назад!

И пак повтарям!
      Да се спелват непрекъснато думи като комунист и тем подобни си е чиста загуба на време.
      Системата, тя е важна! Тя определя, кой днес е олигарх, утре просяк!

Коментар

Вземи напиши направо профила който са ви създали на ника че да не стават грешки

Нека позная. 50-60 годишен инженер, живеещ в областен град. Недоволен от сегашното си състтояние и с носталгия към комунизма. Или с други думи идеалния таргет профил за привличане на баламурници. които обикновено са 50-60 годишни работници недоволни от сегашното си състояние и с носталгия към времето когато са получавали много повече пари от всякакви там вишисти

Та към моментта си инженер, който до сега не е коментирал нищо инженерно - поне не в този форум. Може и аз да не съм попадал на такова твое писание разбира се - ама ме съмнява - ей го Бате Пешо мине не мине време и вземе че се похвали с това там което прави - а ти никога. Който преди е живял добре - малко странно - защото до колкото познавам инжерени от онова време всичките ама много се дразниха че прости работници са получавали два пъти повече от тях

Та 50-60 годишен инженер, живеещ не знайно къде - предполагам за да не става ясно че не си наясно с мястото където уж живееш. кой знае колко човека пишат или ще пишат от този профил и ще е леко тъпо, веднъж да Търговище, веднъж Кюстендил и някой друг път Разград. Да кажем.

Основна тематика на писане доброто старо време - без конкретика - само идеи. конкретиката е грозна, пък и може да стане ясно че не я знаеш. Плюне на настоящето ама не грозно, а така както би го правил умен човек. Цивилизовано мрънкане, а не грозно псуване

Ето сините камъни е друга работа. При теб си личи професионална легенда, при сините камъни е натурална простота А там при Спарт, форекс мастъра, там нещата отдавна са патология
        Всеки изпадняк пред блока с шита чанта в ръка, полупразна с кисело мляко, с "инж." пред името на табелка на пощенската кутия, си мисли, че светът е отишъл от лошо към по-лошо и те инжовете, завършили ВТУто в Русе, са най-кадърните и онеправданите същества на планетата, неразбрани и недооценени от сегашните неставащи. Млякото им идва скъпо. Скъпо им беше и преди. Само че мрънкането е сега, щото си мислят, че предишното им мрънкане е забравено.
        Същите тези инженери, строиха лоши машини, лоши заводи, строиха лоша икономика и естествената и развръзка беше лош и грозен фалит.

Така че, неоправдани и неразбрани инженери, не се надувайте излишно, защото голяма част от отрицателната прокопсия я дължим именно на вас.

Това, което сте построили, изобщо не е за боядисване, а е за боклука.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
          https://www.youtube.com/watch?v=WV1kd7iSn70

Ето един "продукт" от преди 1989 и ето същият продукт по време на демокарцията:

https://www.youtube.com/watch?v=EfEYDc9ZxZc

Друг е въпросът, че това момче е страхотен талант, но ……. не мога да кажа, че го аплодирам за всичко което прави!
          Гледам слагаш вододела на демокрацията преди и след жан виденов

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=WV1kd7iSn70

Ето един "продукт" от преди 1989 и ето същият продукт по време на демокарцията:

https://www.youtube.com/watch?v=EfEYDc9ZxZc

Друг е въпросът, че това момче е страхотен талант, но ……. не мога да кажа, че го аплодирам за всичко което прави!

Коментар

Радва ме начинът, по който започваш, защото ме копираш, което означава, че ме четеш!

Но да сравняваш атакистите с комунистите, ами, …. за какво да говорим, още повече че хиляда пъти вече го казах. Сидеров е подлога, която ползва хората с по-различно мнение , даже копираше мнения от форумите и си ги прокламираше като свои!

Задчката му е да обере силата на тия хора и да я управлява!
              Що не го хванаха в скъп хотел в Москва, ами в Париж!

Айде стииииииГа мантри, стига сълзи!
              Е аз да те питам по този повод, защо почти всички ДС ченгета и членове на политбюро пратиха децата си на Запад, а не в Москва,Пекин или Пхенян? Защо имотите им са на Запад? Защо парите им са в западни банки. Дразни ме двуличието на тези хора. Жалко ,че комунягите още не може да го осъзнаете,че тия свине окрадоха народа и забегнаха с НАШИТЕ пари в Европа и САЩ

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                Аз съм от тия дето бачкаха до 89 , бачкат и сега...тъй че не ме смесвай с предприемчивите и успели строители на капитализЪма...
                Вземи напиши направо профила който са ви създали на ника че да не стават грешки

Нека позная. 50-60 годишен инженер, живеещ в областен град. Недоволен от сегашното си състтояние и с носталгия към комунизма. Или с други думи идеалния таргет профил за привличане на баламурници. които обикновено са 50-60 годишни работници недоволни от сегашното си състояние и с носталгия към времето когато са получавали много повече пари от всякакви там вишисти

Та към моментта си инженер, който до сега не е коментирал нищо инженерно - поне не в този форум. Може и аз да не съм попадал на такова твое писание разбира се - ама ме съмнява - ей го Бате Пешо мине не мине време и вземе че се похвали с това там което прави - а ти никога. Който преди е живял добре - малко странно - защото до колкото познавам инжерени от онова време всичките ама много се дразниха че прости работници са получавали два пъти повече от тях

Та 50-60 годишен инженер, живеещ не знайно къде - предполагам за да не става ясно че не си наясно с мястото където уж живееш. кой знае колко човека пишат или ще пишат от този профил и ще е леко тъпо, веднъж да Търговище, веднъж Кюстендил и някой друг път Разград. Да кажем.

Основна тематика на писане доброто старо време - без конкретика - само идеи. конкретиката е грозна, пък и може да стане ясно че не я знаеш. Плюне на настоящето ама не грозно, а така както би го правил умен човек. Цивилизовано мрънкане, а не грозно псуване

Ето сините камъни е друга работа. При теб си личи професионална легенда, при сините камъни е натурална простота А там при Спарт, форекс мастъра, там нещата отдавна са патология

Коментар

Айде пак се почна. Ние сме най-великите в целият свят, всички са по тъпи от нас, ама видиш ли еврейте,масоните,соросоидите, илюминатите,Ротшилд, Рокфелер и някакви гущери искат да ни унищожат щото ни мразят . Това са опорните точки на всеки български комунист и атакист
                  Радва ме начинът, по който започваш, защото ме копираш, което означава, че ме четеш!

Но да сравняваш атакистите с комунистите, ами, …. за какво да говорим, още повече че хиляда пъти вече го казах. Сидеров е подлога, която ползва хората с по-различно мнение , даже копираше мнения от форумите и си ги прокламираше като свои!

Задчката му е да обере силата на тия хора и да я управлява!
                  Що не го хванаха в скъп хотел в Москва, ами в Париж!

Айде стииииииГа мантри, стига сълзи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                    А ти иди като пациент при психиатрите, не като надзирател и персона с ценз, лошо няма. Ще те приемат, ще те назобят, може и жилетчица, с ръкави на гърба да ти облекат, момците с бели халати са добри, помагат.
                    А за "лева"... "Цена в лева" не съществува. Има в левовЕ, ама за такива като теб, дето уж били обичали само България, да не се познава родният език, става все по-разпространена норма. И не мога да изисквам сложни неща от такива хора, налэ. Твърде мъчно е, садист не съм, не искам чак да те мъча.
                    Влез в който български магазин пожелаеш, по закон ги задължават да обявяват цените в ЛЕВА. Навсякъде има табели от сорта:
                    "Цените са в български лева и се отнасят за един брой..."

В банките пише "курс в лева", не курс в левове...

Във финансовите сайтове също...

Така че, хич не е "никъде", баш си е навсякъде, баш не си в час.

Цените на стоките са в български лева с включен ДДС. Плащането на стоките се извършва в български лева.
                    Last edited by Mario Teran; 23.08.2015, 23:40.

Коментар

Има си официални статистика от официални преброявания. не знам от къде пък ти хрумна да намесваш ЦРУ и избирателни списъци. ЦРУ няма как да има по-добри данни от НСИ, а в избирателните списъци е пълно с всякакви фантоми че твоите хора от ДПС да могат да дописват след това фантомите че са гласували.
                      живущите в България са 7 млн. души, в т.ч. много работещи в чужбина които се водят че живеят в България. Познавам такива... Избирателните списъци в чужбина вкарват 2-ма избирателя

Няма как да скриете геноцида и етноцида! Етноцид на нормалното българско население, което процентно е намаляло

Коментар

Не си комунист, само където искаш комунизъм. Ми това те прави комунист поне за мен. ти като искаш се определяй и като ескимос джихадист
                        Я намери мои фрази, в които да искам комунизъм?
                        В Германия какъв процент от бизнеса е държавен?
                        Прави ли ги комунисти?

Да си раздадеш имотите на чужденци, които да те експлоатират, това ли ти е демокрацията!
                        Айде малко на земята слез!

Коментар

СтиииииГа мантри, стига сълзи!……

Утре и със сперматозоидите на ББ ще ни занимавате!

България я унищожиха ония, в чийто банки си държат парите българските красавци, с други думи, вашите работодатели днес, не преки разбира се, но оттам излизат!
                          Айде пак се почна. Ние сме най-великите в целият свят, всички са по тъпи от нас, ама видиш ли еврейте,масоните,соросоидите, илюминатите,Ротшилд, Рокфелер и някакви гущери искат да ни унищожат щото ни мразят . Това са опорните точки на всеки български комунист и атакист

Коментар

Любими ми са манджите на майка ми!

И пак те питам, кои са съдиите?

На какво отгоре ме наричаш комунист няма да те питам, то е ясно, че задачката ти е само да повтаряш мантри!
                            Не съм комунист, не съм за никоя партия, но смятам, поне 70% от предприятията и заводите трябва да са държавни, да имаме собствена войска, образованието да е безплатно, медицинските услуги също, да няма безработица, да има един колективен орган, който да гледа на народа си като на богатство, а не да го разпилява по света!

И най-важното, да няма партии!

Партиите са камуфлаж!
                            Не си комунист, само където искаш комунизъм. Ми това те прави комунист поне за мен. ти като искаш се определяй и като ескимос джихадист

Коментар

Кой е на власт? Не са ли децата на ония които бяха в ком партята?. Лиляна Павлова от какво семейство е. Едни и същи са и в БСП и в ГЕРБ. Вие унищожихте България, а сега децата на ония кучета ще я досъсипят

СтиииииГа мантри, стига сълзи!……

Утре и със сперматозоидите на ББ ще ни занимавате!

България я унищожиха ония, в чийто банки си държат парите българските красавци, с други думи, вашите работодатели днес, не преки разбира се, но оттам излизат!

Коментар

Кой е на власт? Не са ли децата на ония които бяха в ком партята?. Лиляна Павлова от какво семейство е. Едни и същи са и в БСП и в ГЕРБ. Вие унищожихте България, а сега децата на ония кучета ще я досъсипят
                                Аз съм от тия дето бачкаха до 89 , бачкат и сега...тъй че не ме смесвай с предприемчивите и успели строители на капитализЪма...

Коментар

Working...
                                X