Вместо дълг, трябват икономии. В Русия и другите страни износителки на петрол, като им резнаха с 50% цената на петрола да не теглят дългове? Правят икономии и изрязват излишни харчове. Ако раздутата държавна администрация се редуцира и спрат кражбите в големите държавни дружества хоп парите ще се появят..-..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Одобрявате ли тегленето на 16 млрд. лв. държавен заем?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеНапример орязване с 50% на администрацията!
Да направят това и да вземат и 20 млрд, ако искат!
Колкото повече се отлага,толкова повече ще е зле след време!Не съм расист,но не съм и далтонист!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеГолям спор, голямо нещо. Предлагам нова анкета с отговори, които могат да дадат и разяснение на мотивите на хората
А: Да - новият дълг ще срине държавата и ще създаде условие за нова социалистическа революция.
Б: Да - абе вий наред ли сте? Мен малко ми остава да живея вий искате да затягам колана.
В: Не - без одобрение от Путин нищо да не се прави.
Г: Не - Кейнс е педал.
Приемам и други допълнения, показващи идеологическите обременености на спорещите.
Коментар
-
Голям спор, голямо нещо. Предлагам нова анкета с отговори, които могат да дадат и разяснение на мотивите на хората
А: Да - новият дълг ще срине държавата и ще създаде условие за нова социалистическа революция.
Б: Да - абе вий наред ли сте? Мен малко ми остава да живея вий искате да затягам колана.
В: Не - без одобрение от Путин нищо да не се прави.
Г: Не - Кейнс е педал.
Приемам и други допълнения, показващи идеологическите обременености на спорещите.
Коментар
-
Животът е жив. Докато си правим сметките. Най-често грешни и срещу живота.
ЗАЕМЪТ от 16 млрд. е минималното което може да се направи веднага и да има слънчев хоризонт пред България следващите 3 години. За да вървим към живота, а не в обратната посока.
Спрете да правите елементарни с/ки по колко означавало това на
човек. Защото са грешни.
В средносрочен хоризонт за да се развива България напред е необходимо:
-нови производства с висока принадена стойност.
-нови природни ресурси. Например шистов газ.
-нов заем.
Кое от трите неща ви се струва най-осъществимо?Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеНапример орязване с 50% на администрацията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от roli5 Разгледай мнениеБез заем не може,но първо трябва да стартират структурни реформи!Истински,болезнени, но крайно необходими,а за това трябват топки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнениеЗапочнаха преговорите за новия дълг, малко остана. Дано бързо да се прокарва ратификацията и да остава в минлатото. Така после да гледаме напред и да работим, а не само да се задълбава дребнаво.
Совалки за дълга в 12 без 5: Горанов на крака при РБ, АБВ и ПФ
Партиите от управляващото мнозинство и финансовият министър Владислав Горанов провеждат совалки в парламента за подкрепа на новия дълг от 16 млрд. лв. Разговорите се водят в 12 без 5 – малко преди да започнат дебатите и гласуването по тегленето на заема.
Как ти се вижда Черешко - малко неуверен ми изглежда
Първо ПФ сега ако и за заема го лъзнат КО ПРАИМ
Коментар
-
Започнаха преговорите за новия дълг, малко остана. Дано бързо да се прокарва ратификацията и да остава в минлатото. Така после да гледаме напред и да работим, а не само да се задълбава дребнаво.
Совалки за дълга в 12 без 5: Горанов на крака при РБ, АБВ и ПФ
Партиите от управляващото мнозинство и финансовият министър Владислав Горанов провеждат совалки в парламента за подкрепа на новия дълг от 16 млрд. лв. Разговорите се водят в 12 без 5 – малко преди да започнат дебатите и гласуването по тегленето на заема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеБойко плаши с оставка, ако гласуването не мине.
Я да видим дали пак ще стане мазало.
Бил казъл че му трябвали едни 6 милиарда за тази година а ги няма
Демек ПАРЕ НЕМА и ще слушате дедо ви Мито като ви говори че сме ФАЛИРАЛИ
Само не го обявяват ощеLast edited by Mito Karamitov; 18.02.2015, 12:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеА така, пенсионерите са виновни! Избийте ги до крак!
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТоест всеки работещ човек ще дължи по около 40 Б - защото пенсионер или хъхряк данъци не плаща.
Требе да обърнем внимание на др. Нейденов, да вземе мерки.
Коментар
Коментар