IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Одобрявате ли тегленето на 16 млрд. лв. държавен заем?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вместо дълг, трябват икономии. В Русия и другите страни износителки на петрол, като им резнаха с 50% цената на петрола да не теглят дългове? Правят икономии и изрязват излишни харчове. Ако раздутата държавна администрация се редуцира и спрат кражбите в големите държавни дружества хоп парите ще се появят..-..

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
      Например орязване с 50% на администрацията!
      Да направят това и да вземат и 20 млрд, ако искат!
      Поне с толкова,ако не и повече!Всички трябва да разберем,че друг път НЯМА!
      Колкото повече се отлага,толкова повече ще е зле след време!
      Не съм расист,но не съм и далтонист!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
        Голям спор, голямо нещо. Предлагам нова анкета с отговори, които могат да дадат и разяснение на мотивите на хората
        А: Да - новият дълг ще срине държавата и ще създаде условие за нова социалистическа революция.
        Б: Да - абе вий наред ли сте? Мен малко ми остава да живея вий искате да затягам колана.
        В: Не - без одобрение от Путин нищо да не се прави.
        Г: Не - Кейнс е педал.
        Приемам и други допълнения, показващи идеологическите обременености на спорещите.
        A ти естествено си ЗА " кю и-то " под крилото на Черешаров....

Коментар

• Боже! Що не е жив Дядо Вазов!
          Тук има материал за нов национален епос.

Коментар

• Голям спор, голямо нещо. Предлагам нова анкета с отговори, които могат да дадат и разяснение на мотивите на хората
            А: Да - новият дълг ще срине държавата и ще създаде условие за нова социалистическа революция.
            Б: Да - абе вий наред ли сте? Мен малко ми остава да живея вий искате да затягам колана.
            В: Не - без одобрение от Путин нищо да не се прави.
            Г: Не - Кейнс е педал.
            Приемам и други допълнения, показващи идеологическите обременености на спорещите.

Коментар

• Животът е жив. Докато си правим сметките. Най-често грешни и срещу живота.

ЗАЕМЪТ от 16 млрд. е минималното което може да се направи веднага и да има слънчев хоризонт пред България следващите 3 години. За да вървим към живота, а не в обратната посока.

Спрете да правите елементарни с/ки по колко означавало това на
              човек. Защото са грешни.

В средносрочен хоризонт за да се развива България напред е необходимо:
              -нови производства с висока принадена стойност.
              -нови природни ресурси. Например шистов газ.
              -нов заем.

Кое от трите неща ви се струва най-осъществимо?
              Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

ТОЧНО ТАКА!

Коментар

• Първоначално изпратено от roli5 Разгледай мнение
                  Без заем не може,но първо трябва да стартират структурни реформи!Истински,болезнени, но крайно необходими,а за това трябват топки!

Коментар

• Без заем не може,но първо трябва да стартират структурни реформи!Истински,болезнени, но крайно необходими,а за това трябват топки!
                    Не съм расист,но не съм и далтонист!

Коментар

• Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнение
                      Започнаха преговорите за новия дълг, малко остана. Дано бързо да се прокарва ратификацията и да остава в минлатото. Така после да гледаме напред и да работим, а не само да се задълбава дребнаво.

Совалки за дълга в 12 без 5: Горанов на крака при РБ, АБВ и ПФ

Партиите от управляващото мнозинство и финансовият министър Владислав Горанов провеждат совалки в парламента за подкрепа на новия дълг от 16 млрд. лв. Разговорите се водят в 12 без 5 – малко преди да започнат дебатите и гласуването по тегленето на заема.
                      Вълнуваш ли се Радке
                      Как ти се вижда Черешко - малко неуверен ми изглежда
                      Първо ПФ сега ако и за заема го лъзнат КО ПРАИМ

Коментар

• Започнаха преговорите за новия дълг, малко остана. Дано бързо да се прокарва ратификацията и да остава в минлатото. Така после да гледаме напред и да работим, а не само да се задълбава дребнаво.

Совалки за дълга в 12 без 5: Горанов на крака при РБ, АБВ и ПФ

Партиите от управляващото мнозинство и финансовият министър Владислав Горанов провеждат совалки в парламента за подкрепа на новия дълг от 16 млрд. лв. Разговорите се водят в 12 без 5 – малко преди да започнат дебатите и гласуването по тегленето на заема.

Коментар

Бойко плаши с оставка, ако гласуването не мине.
                          Я да видим дали пак ще стане мазало.
                          Задаай си въпроса а защо го прави

Бил казъл че му трябвали едни 6 милиарда за тази година а ги няма
                          Демек ПАРЕ НЕМА и ще слушате дедо ви Мито като ви говори че сме ФАЛИРАЛИ
                          Само не го обявяват още
                          Last edited by Mito Karamitov; 18.02.2015, 12:43.

Коментар

• Бойко плаши с оставка, ако гласуването не мине.
                            Я да видим дали пак ще стане мазало.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              А така, пенсионерите са виновни! Избийте ги до крак!

Кога съм казал, че виновни? Невиновни: те своето са си го дали, изработили - те са ЖЕРТВИ !!!
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Тоест всеки работещ човек ще дължи по около 40 Б - защото пенсионер или хъхряк данъци не плаща.
                                Импе, ама и кака Мая говори като развързана. В сравнение с нея кака Менда е направо корифей.

Требе да обърнем внимание на др. Нейденов, да вземе мерки.

Коментар

Working...
                                X