Прекрасна рекламна тема за Пеевски.Направо да се разплаче човек от умиление.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пеевски всъщност е пич, и два лева да има в джоба си - ще помогне
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнениеВъпросът е много, ама много по-дълбок. Помните ли че до преди 3г. Пеевски имаше добро има и работеше добре с ГЕРБ? Май вече сте забравили. А помните ли, че преди има-няма 2г. Бойко и Ц.Ц. му теглиха една, оставиха го да пие една студена вода? А че после Пеевски не си остави коня у ряката и потърси реванш? И после как цялата пропаганда на ГЕРБ, от рода на окупаторите и реформаторите се юрна да плюе Пеевски, за да може да опазят вождовете от отмъщение?
Ами спомнете си и ще разберете че совите не са това което са ...The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеАдминистратора това инвеститорски site ли е или политически и за кво позволявате въобще да се отварят теми за тоя кавал Пичевски съвсем не знам ???
А колкото подкрепата бих подкрепил майка му ама преди 40 години, барем нещо по добро можех да измайсторя ..
Такава тема е абсолютна идиотия. Сякаш Пеевски е най-значимия фактор в България!?!?!
Модераторе! Трий бе! Спиш ли още?
Ако спиш, да разпусна езика малко, че как ме сърби...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Въпросът е много, ама много по-дълбок. Помните ли че до преди 3г. Пеевски имаше добро има и работеше добре с ГЕРБ? Май вече сте забравили. А помните ли, че преди има-няма 2г. Бойко и Ц.Ц. му теглиха една, оставиха го да пие една студена вода? А че после Пеевски не си остави коня у ряката и потърси реванш? И после как цялата пропаганда на ГЕРБ, от рода на окупаторите и реформаторите се юрна да плюе Пеевски, за да може да опазят вождовете от отмъщение?
Ами спомнете си и ще разберете че совите не са това което са ...
Коментар
-
michaelis
Администратора това инвеститорски site ли е или политически и за кво позволявате въобще да се отварят теми за тоя кавал Пичевски съвсем не знам ???
А колкото подкрепата бих подкрепил майка му ама преди 40 години, барем нещо по добро можех да измайсторя ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеАми не само обучението. Ето ние знаем ДПС е партията на турците, обаче колко българи бяха подкрепени и дълги години крепени на ключови постове от ДПС? Бисеров, Пеевски, Спасков, там на държавния резерв имаше някой ...
Подбират хора от които имат полза, не калинки, дават им гръб и стоят зад тях и съответно чрез тях овладяват разни неща. Останалите са проветриви - заемаш пост - скандал - гориш, вкл. изключен от партията , а ДПС си бута Пеевски, въпреки скандалите И ЩЕ ГО ПРОБУТА! Прекалено наивно е да се смята, че ДПС бута Пеевски само за да търси скандал с обществото и така си прави сепуку. Много добре е преценен маркетинговия ефект и от първото му предлагане и сега. Леко стисват БСП за топките, елегантно реверансче към ГЕРБ с избора на ЦИК.. просто са много добри. Станишев, Сидеров, Плевнелиев са клоуни в сравнение с ДПС. Бойко поне реално ги е преценил (ако и той да не е от това ниво) и казва и той това, което и азThe best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
То интересно е, ако го изберат дали ще ходи на работа?
Има обаче една друга, по-интересна особеност в ЕП, която не съществува в българския парламент. В зависимост от поведението на съответния депутат и например, при пълен отказ да се появи, председателят на парламента може да стигне дори дотам да го изхвърли. При този случай, в парламента влиза следващия от листата на съответната партия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАбсолютно съм съгласен !!!
само тя е партията, която плаща обучението на над 400 човека във ВУЗ и незнайно колко в чужбина.....
Подбират хора от които имат полза, не калинки, дават им гръб и стоят зад тях и съответно чрез тях овладяват разни неща. Останалите са проветриви - заемаш пост - скандал - гориш, вкл. изключен от партията , а ДПС си бута Пеевски, въпреки скандалите И ЩЕ ГО ПРОБУТА! Прекалено наивно е да се смята, че ДПС бута Пеевски само за да търси скандал с обществото и така си прави сепуку. Много добре е преценен маркетинговия ефект и от първото му предлагане и сега. Леко стисват БСП за топките, елегантно реверансче към ГЕРБ с избора на ЦИК.. просто са много добри. Станишев, Сидеров, Плевнелиев са клоуни в сравнение с ДПС. Бойко поне реално ги е преценил (ако и той да не е от това ниво) и казва и той това, което и аз
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеА дали? ДПС колкото и да не ми е приятно, се води от най-способните и хитри политически играчи в България. ДПС се грижи за кадрите си и умее да прави политика, а не да сипе само популистки глупости и с народняшки акцент на диалект да се прави на близка до народа, така че едва ли ще си направи сепуко Вервай ми (по думите на един от близкото минало)
После.. да не забравяме че ББЦ (Бареков без цензура) се гласи да има евродепутат. Е сметай народ, който за Бареков е склонен да гласува, дали няма да застане зад Пеевски? Аз ако трябва да избирам между двамата.. Пеевски с две ръце.
Така че.. народа е прост и ДПС го знае много добре. Направили са си сметката (за съжаление)
само тя е партията, която плаща обучението на над 400 човека във ВУЗ и незнайно колко в чужбина.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПри положение, че има тема за политика, какво толкова ценно има в делянчо за да го коментираме....
Но щом си рекъл.....
Боло ме х.я, дали е пич или пичка...
Като е толкова гнусен и мразен , това означава само едно - партията , която го издига си прави сепуко....НАЛИ ?
После.. да не забравяме че ББЦ (Бареков без цензура) се гласи да има евродепутат. Е сметай народ, който за Бареков е склонен да гласува, дали няма да застане зад Пеевски? Аз ако трябва да избирам между двамата.. Пеевски с две ръце.
Така че.. народа е прост и ДПС го знае много добре. Направили са си сметката (за съжаление)
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеНе - не си прави сепуко. Напротив! Помисли малко - всяка една атака срещу Делян Пеевски така втвърдява турския електорат, че си нямаш представа! Колкото по-застрашени се чувстват, толкова са по-единни. И като излезнат на избори отново всички турци под строй, тогава ще видиш, Пеевски може и точно за това да го цанят - за да им направи изборите!
По принцип си прав за стадния инстинкт на турците......само , че това е работата на другите партии - да теглят чертата между бедните, гладни, безработни, отрудени, хрисими турци по селата и свинската мутра дето незнайно как изкупи 5% от държавата...
Коментар
-
Не - не си прави сепуко. Напротив! Помисли малко - всяка една атака срещу Делян Пеевски така втвърдява турския електорат, че си нямаш представа! Колкото по-застрашени се чувстват, толкова са по-единни. И като излезнат на избори отново всички турци под строй, тогава ще видиш, Пеевски може и точно за това да го цанят - за да им направи изборите!The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
Коментар