IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За освобождаването на Искра Фидосова от поста областен координатор на ГЕРБ в Монтана, Борисов каза: Имам много забележки, които съм си казал на хората.
    Димитранка Каменова е новият областен координатор на ГЕРБ Монтана, обяви лидерът на ГЕРБ на среща с местната структура на партията, предаде “Фокус”.

"Срещнахме се с организацията, с кметoвете, разговаряхме по различни партийни теми, които са си наша работа. Отдавна трябваше да се направи тази смяна тук“, сподели Бойко Борисов.

Той смятал, че е направена, защото още преди шест месеца бил казал да се направи, но се оказало преди няколко дни, че не е направена.

„Дойдох лично да я направя, така че госпожа Каменова, кметът на Берковица, е областният ни ръководител за Монтана", каза Бойко Борисов.

На въпрос - защо не е станало, той каза: "Питайте Местан, защото той знае разговорите ми и ще ви каже откъде е разбрал. Ще го оставя в тайна, за да ви подскаже Местан", каза Борисов.

"Това, което госпожа Фидосова с разни тефтерчета и поведения ни нанесе на партията, не бих могъл да го понеса повече. Тя работеше много, но пасивите, които ни донесе, са повече отколкото заслужаваше партията", каза още Бойко Борисов.

Той пожелал успех на госпожа Фидосова в частния бизнес. А оттук-нататък партията ще бъде представена в областта от кмета на Берковица.

"Ще отговаря за цялата област, госпожа Каменова, сериозна жена, има нашето доверие“, добави Борисов.

На въпрос - госпожа Фидосова остава ли член на ГЕРБ, Бойко Борисов заяви, че това е нейна работа – дали ще остане член на ГЕРБ, или ще напусне.

Той се надявал да остане, но това си е нейно право. В ръководството няма да бъде, нито на областната, нито на градската организация, каза Борисов.

Жалkо, тя беше една от умните в ГЕРБ
    Last edited by Kiro; 31.01.2014, 22:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
      Бе БСП събраха подписи за някъв измислен референдум за Белене.

Та ГЕРБ ли няма да съберат.

Да не говорим, че Славчо даже събра подписи за нещо - ама тогава нямаше закон за референдумите още.

Ама най-вероятно няма да се стигне до събирането на подписи, щото след 2 дни ще изскочи по-голям скандал "новина" и всички ще са забравили за туй.
      малеййййййй, БСП събраха, та Герп ли няма.... Е това се вика аргумент

Герпаджийчета, а стига се взимайте насериозно

Коментар

• Няма да се учудя ,ако БГ заеме едно от челните места в доклада за корупцията в ЕС.Корупцията в ЕС гълта 120 млрд. евро
        20:05
        31.01.2014
        Брюксел. Корупцията остава най-голямото предизвикателство пред ЕС, което причинява щети на икономиката за 120 млрд. евро годишно.

Това съобщи ЕК в анонс за подготвения първия доклад за корупцията в ЕС. Той ще бъде представен в понеделник и ще обхваща всяка отделна държава от общността.

ЕК посочва, че въпреки предприетите законодателни мерки досега, резултатите остават по-скоро незадоволителни. В доклада ще бъдат посочени установените недостатъци във всяка държава от ЕС, както и възможните подобрения, които трябва да се предприемат. Междувременно бившият словенски външен министър Зоран Талер бе осъден на две и половина години затвор и глоба по обвинение в корупция по времето, когато е бил евродепутат.

През 2011 г. Талер и още няколко евродепутати се хванаха на акция на в. "Сънди таймс", в която журналисти, представили се за лобисти, им предлагат подкуп от 100 000 евро за прокарване на определени законопроекти в ЕП. Талер ще лежи в затвора само през уикендите, а глобата от 15 000 евро ще бъде дарена на болница.

http://www.standartnews.com/svyat-ev...ro-224172.html
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• платформа за инвалиди

Коментар

• Мда и стигнах до изводът ,че другарите ги е страх от електронното гласуване! Ако се въведе около 3 милиона гласоподаватели ще могат да упражнят неконтролиран вот, най-вече зад граница. Червените бабички ,циганите и автобусите на Доган ще се окажат недостатъчни за да спечелят
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Какво става с тоя референдум, поредната простотия на Ухилено Недоразумение, Комара е велик
              Чембер ТВ
              http://www.segabg.com/article.php?id=684266

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Е той ги победи ама те управляват.Парите са у тях.Те са изключително умен и коварен противник.Въпреки омразата ми към тях трябва да призная тоталното им превъзходство над така наречената синя гмеж.
                Е, факта, че са такива, каквито ги описваш, не означава да им се възхищаваш или, не дай Боже, да гласуваш за тях. Аз (може би понеже малко ме мързи да философствам като много във форума) съм се спрял на простото и ясно решение. И досега съм доволен от себе си. И да не печеля политически, съм доволен морално.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                  Бе БСП събраха подписи за някъв измислен референдум за Белене.

Да не говорим, че Славчо даже събра подписи за нещо - ама тогава нямаше закон за референдумите още.

Ама най-вероятно няма да се стигне до събирането на подписи, щото след 2 дни ще изскочи по-голям скандал "новина" и всички ще са забравили за туй.
                  Точно така. НЯМА и да започнете. Защото темата е измислена от ГЕРБ за отвличане на вниманието. И защото обществото не го иска този референдум, колкото и да се напъват герберските медии.

Всъщност президентът това не го е обсъдил дори с екипа си. Иначе щяха да му кажат да не се напъва.Или поне да формулира темите малко по-правообразно.
                  Същият майтап ще е и свикването на КСНС по тема евро незнамквоси. Нещо, което няма нищо общо с националната сигурност, ами е в прерогативите на изпълнителната власт.

Изобщо такова смешно дребно човеченце за президент не сме имали. Дори Желю Желев беше несравнимо по-висок от него.
                  Не говоря за физическия ръст.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнение
                    Ако се абстрахира човек от стила ти може да стигне до извода, че си в патова ситуация. Да си призная, понякога и аз съм се замислял в тази посока. Но след кратък размисъл стигнах до елементарното решение. Просто гледам кой е главния противник на комунистите, срещу кого пускат най-много компромати, флашки и т.н., от кого се страхуват най-много, кой може да ги победи. Него и избирам и за него гласувам.
                    Просто и ясно като селянин. А ти на село се опитваш да анализираш като софиянче. Не става! Давай по-просто!
                    Е той ги победи ама те управляват.Парите са у тях.Те са изключително умен и коварен противник.Въпреки омразата ми към тях трябва да призная тоталното им превъзходство над така наречената синя гмеж.

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Селски гласуването не решава проблема щото аз искам да и таковам мамата и на мутрите и на гейовете и на дуганя и боленчо и на пръмовица.Ако гласувам печелят едни ако не гласувам други.При висока избирателна активност печелят едни при ниска други.Не ме интересуват парламентарни президентски и избори за евроидиоти
                        Ако се абстрахира човек от стила ти може да стигне до извода, че си в патова ситуация. Да си призная, понякога и аз съм се замислял в тази посока. Но след кратък размисъл стигнах до елементарното решение. Просто гледам кой е главния противник на комунистите, срещу кого пускат най-много компромати, флашки и т.н., от кого се страхуват най-много, кой може да ги победи. Него и избирам и за него гласувам.
                        Просто и ясно като селянин. А ти на село се опитваш да анализираш като софиянче. Не става! Давай по-просто!

Коментар

• Бе БСП събраха подписи за някъв измислен референдум за Белене.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                            Ще съберем подписите за референдума и без твоя бас

Вие НЯМА да съберете подписи. Дори няма да започнете, защото знаете че не можете да ги съберете. И твоят страх да се хванеш на бас го доказва. Ти знаеш, че няма да има никакъв референдум, обаче нали си назначен да пропагандираш, то с стараеш.
                            Обаче Стамболов, ти не можеш да заложиш името си защото то НЕ Е ТВОЕ. То принадлежи на ГЕРБ. А аз мога да го заложа, защото името ми си е МОЕ. С него ме наричат приятелите ми. И дори да не пиша под този ник в този форум, пак ще си е мое.
                            А да поставяш като противовес на Бойко Борисов и Цветан Цветанов някакво неизвестно депутатче от Шумен е направо смешно и обидно за Бойко. Та той едва ли знае кой е тоя Иван Иванов.
                            Айде Дъбов е фигура в БСП, макар и не е втори, ама Иванчо дори в Шумен никой не го знае.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнение
                              Боже мой! За първи път Пешко да направиш нормален анализ, без да ругаеш софиянците. Прав си, че на село харесват комунистите, защото им вдигат пенсиите с по пет лева. Проблемът е, че не само възрастните, но и по-младите (доколкото те са останали на село) са склонни да гласуват за комунистите. А как да преодолеем това не искам да давам съвети, защото не съм нито бръснар, нито шофьор на такси. Все пак ми се струва, че това може да стане само чрез образование и след като се върнат от чужбина гастарбайтерите ни.
                              Да кажа също, че объркания преход направи нещо необичайно в политическо отношение - по цял свят селяните са консервативни и подкрепят десните партии, у нас стана обратното.
                              И Пешко, една от рецептите също е гласуването на избори!
                              Селски гласуването не решава проблема щото аз искам да и таковам мамата и на мутрите и на гейовете и на дуганя и боленчо и на пръмовица.Ако гласувам печелят едни ако не гласувам други.При висока избирателна активност печелят едни при ниска други.Не ме интересуват парламентарни президентски и избори за евроидиоти

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                                в крайна сметка , няма как да знаеш за всеки какво точно иска..Аз например искам партийни листи в които да подреждам по предпочитание...Т.е. пак мажоритарен , но в рамките на листата
                                Е и аз това искам и без праг.Който е събрал най много гласове в листата той е първи.Но това няма да го позволят щото пръмовици гейове тикви и гоцевци нема да улезнат у парламенто

Коментар

Working...
                                X