IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много ми е интересно дали някой от красивите ще се разграничи! Нямаааа

Борисов: В събота правим митинг, хората искат да оглавим протестите
    www.dnevnik.bg
    ГЕРБ ще организира антиправителствен митинг в Пловдив в събота, обяви лидерът на партията Бойко Борисов пред журналисти в ..

СЕГА ДА БВИДИМ ДАЛИ КРАСИВИТЕ, ЙМОРАЛНИТЕ И УМНИТЕ ЩЕ ПРИЕМАТ КРАДЛИВИТЕ МУТРОКОМУНИСТИ

Коментар

• Намериха се!!!
      Май изборите наближават...
      http://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=629106

Коментар

• Румяна Коларова:

На първо място бих казала, че това е нещо, което вече изглежда ежедневно, но бих казала, че преди месец би изглеждало немислимо за България. Отдавна не би трябвало вече да има такъв тип инциденти и тук няма предвид това, което конкретно се случва, защото винаги може да се случи някой полицай да изпусне нервите си, но в случая на първо място тук става дума за системна стратегия на полицията, за която не само, че никой не поема отговорност, но никой не се наема да признае. Разбира се, от тука следва, че няма как да бъде оправдана. На второ място искам да кажа, че вече все по-често виждам народни представители, които коментират тези събития просто като нарушаване на закона, което трябва да бъде санкционирано. Това е наистина недопустимо, за който и да е демократично избран, демократично функциониращ народен представител. Искам да кажа, че не е естествено да отиваш и да се връщаш на работното си място по този начин и да претендираш, че представляваш хората. Разбира се, че по закон тези хора имат правото да представляват народа. Те са народни представители, избрани по закон, но искам да попитам, защото освен право те имат и отговорността да бъдат народни представители, как чувстват те своята отговорност? Просто, за да ви илюстрирам ще припомня един факт, за да осмислим колко неефективно и на практика неестествено е нашето Народно събрание в момента.

И вчера, и на 10-ти аз съм била сред протестиращите, разбира се, не мога да стоя непрекъснато, но за времето, в което съм била. Първо, добре познавам своите студенти и много добре знам, че те не са обвързани с абсолютно никакви партии, пък и многократно това беше отричано. Мисля че те се държат наистина дистанцирано от всякакъв вид партийни функционери, и представители, и лица, дори ако щете и журналисти. Това е много важно. Второто нещо, което искам да кажа е, че всъщност дори броят на хората не е толкова, колкото ги виждаме на кадрите, защото хората идват и си отиват и когато кажем, че около Народното събрание вчера е имало кордон от хора, които са били хванати за ръце, този кордон не беше непрекъснато от едни и същи хора. Напротив и това беше най-хубавото. Тези хора нито бяха от една възраст, нито бяха от едно и също социално положение. Просто това са хора, които казват: Ние трябва да бъдем видени. Ситуацията е безизходна. Изходът е в управляващите. Изходът не е да игнорираш това, което става на улицата. Изходът не е да игнорираш критиката, която се отправя към теб и да казваш: аз по Конституция съм тука и ще векувам 4 години, не ме интересува. Знаете ли имаше депутати и това е много важно, че хората не употребяваха насилие спрямо депутати. Аз видях Гуцанов, мисля, че се казва, депутат от Варна. Всички му викаха крадец. Никой не му посегна. Единственото нещо, което хората демонстрираха, беше морална нетърпимост. Той много бързо побягна. Дори някой му извика „Колкото и бързо да бягаш, пак си оставаш крадец”.

Още веднъж ще повторя, че това клише, което например в неделя Сергей Станишев си позволи да използва, че за 4 месеца това правителство е направило повече, отколкото предишното за 4 години, това е фраза на Георги Димитров и то от най-мракобесните години на комунистическия режим. До там ли се докарахме? Беше реторическа фигура да казваме, че Сергей Станишев е син на Димитър Станишев, който всички знаем колко мрачна фигура е. В момента искам да кажа, че това вече не е реторично и в случая не става дума за някаква връзка по родственост. Става дума за манталитет. Очевидно този човек, който е и председател на БСП, е съхранил манталитета от годините наистина на сталиниския комунизъм, от годините на КГБ-иското налагане на режим, с едни такива подмолни, невидими механизми.

На първо място напълно съм убедена става дума за усвояване на онези 3 млрд., до които набъбна цената на поставянето на тръбите на „Южен поток”. Напълно съм убедена, че тука има връзка и да кажем онези сделки със земя, които руски фонд осъществява, за да стане най-големият собственик на земя в България. Просто бих казала, че има и фирми, които в момента усвояват публични средства, за да могат да закърпят баланса. Защото всички много добре знаем, че тъй наречените български новобогаташи са безпомощни, когато става дума за пазар и конкуренция. Те са изключително ловки и успешни, когато става дума за използване на властта, когато става дума за връзки, когато става дума за обръчи от фирми и от тази гледна точка съм напълно убедена, че ДПС търси време, за да обслужи онези обръчи от фирми, които винаги са я обкръжавали. Напълно съм убедена, че в рамките на кръга Станишев също така има подобни неотложни цели, които налагат още малко да остане на власт това правителство, но честно аз не виждам как може то да остане на власт по-далеч да кажем от януари. Просто защото, наистина, ситуацията има не само толкова много непридвидимост, но тези изблици на насилие показват, че има неуправляемост. Не говорим вече за слаба държава. Говорим за неуправляемост в цялото публично пространство. Страшното на неуправляемостта на изблиците на насилие е не само, че те са непредвидими, те наистина могат да ескалират много бързо.
        http://www.focus-news.net/opinion/20...hta-voyna.html

Коментар

• Нови два сигнала срещу Бойко Методиев Борисов!

http://www.focus-news.net/news/2013/...o-borisov.html

МАЙ ТОЙ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ИСТИНСИ ПЕРАЧ ПРЕЗ ОФШОРНИ СМЕТКИ ЗАЕДНО С МОМЧЕТО ОТ ПАРКИНГИТЕ В ГЕРМАНИЯ!
          Мутриииииии, помияри, милиционериии, крадцииииии!

Коментар

• [SIZE="1"]Шаро, една пияна , дрогирана и откачена малка тълпа да обобщаваш в студентите и народа е доста смело и неграмотно изказване!

[SIZE="1"]Евгений Михайлов: Слугите на Кремъл са готови да останат на власт дори и с кръв [/COLOR][/B]

12 ноември е най-наглият ден за последните 24 години!

Хиляди полицаи изпратени срещу българските студенти и своя народ.

Никога, ама никога, не са предприемани такива мерки за сигурност-нито при посещението на Клинтън и Путин, нито при посещението на папата. Това престъпно мнозинство и правителство е готово да остане на власт с цената на всичко.

Днес биха студентите,а утре...?!

Ще му позволим ли?

Нека тези,които не искат да бъдат съучастници срещу това престъпление срещу млада България да напуснат парламента!

Нека всички, които не искаме да позволим на престъплението да продължава покажем, че сме повече от полицията и жандармерията!

Нека и полицаите покажат, че са на страната на своите сънародници, а не на страната на слугите на Кремъл!

Нека покажем нетърпимостта си към демагогията, лъжата и наглостта!

Нека докажем достойнството си на българи!

Нека им покажем,че ВСЕКИ ДЕН ЩЕ Е ТАКА, ДО ПОБЕДАТА!

Оставка! Избори![/SIZE="1"]
            Last edited by LANDLORD 31; 13.11.2013, 13:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              В НДК
              Официалната версия...

Коментар

• Евгений Михайлов: Слугите на Кремъл са готови да останат на власт дори и с кръв

12 ноември е най-наглият ден за последните 24 години!

Хиляди полицаи изпратени срещу българските студенти и своя народ.

Никога, ама никога, не са предприемани такива мерки за сигурност-нито при посещението на Клинтън и Путин, нито при посещението на папата. Това престъпно мнозинство и правителство е готово да остане на власт с цената на всичко.

Днес биха студентите,а утре...?!

Ще му позволим ли?

Нека тези,които не искат да бъдат съучастници срещу това престъпление срещу млада България да напуснат парламента!

Нека всички, които не искаме да позволим на престъплението да продължава покажем, че сме повече от полицията и жандармерията!

Нека и полицаите покажат, че са на страната на своите сънародници, а не на страната на слугите на Кремъл!

Нека покажем нетърпимостта си към демагогията, лъжата и наглостта!

Нека докажем достойнството си на българи!

Нека им покажем,че ВСЕКИ ДЕН ЩЕ Е ТАКА, ДО ПОБЕДАТА!

Оставка! Избори!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                  А къде са парите от пенсионния фонд на хората, които се трудиха между 1941(когато е създадено държавното обществено осигуряване със създаването на Института за обществено осигуряване) и 1989!!!!!!!!!

КЪДЕ? КЪДЕ? КЪДЕ?

Или викаш комунистите не крадаха????
                  В НДК

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    ШАРО, ОТ ВСИЧКИ КРАДЛИВИ КОМУНИСТИ НАИ ГАДНИ СА МУТАНТИТЕ ИМ ГЕРБ- ЗАЩОТО СЕ ПРАВЯТ НА ДЕСНИ И НЕ ПОЗВОЛЯВАТ НА ДЯСНОТО ДА СЕ РАЗВИЕ- ТЕ СА РАК, ЧУМА, ХОЛЕРА..

То кой ли от ГЕРБ разбира от бюджет, та да стои на обсъждането му. Разбиращите се броят на пръстите на едната ръка... а мога и да свия няколко пръста
                    ГЕРБ напусна залата в началото на заседанието
                    www.standartnews.com
                    София. Парламентарната група на ГЕРБ напусна пленарната зала на Народното събрание още в началото на заседанието, въпреки, че бяха влезли с намерение да работят...

Друго си е Чубака, дето майка му го реше сутрин, да ти врътне един ...бюджет.

Или пък "менторът" му (да не се бърка с данчо ментата) олигарски, чийто заложен "ръст" на БВП се размина САМО с 9% ДЕВЕТ ПРОЦЕНТА!!!!! Майстори.

Коментар

• ШАРО, ОТ ВСИЧКИ КРАДЛИВИ КОМУНИСТИ НАИ ГАДНИ СА МУТАНТИТЕ ИМ ГЕРБ- ЗАЩОТО СЕ ПРАВЯТ НА ДЕСНИ И НЕ ПОЗВОЛЯВАТ НА ДЯСНОТО ДА СЕ РАЗВИЕ- ТЕ СА РАК, ЧУМА, ХОЛЕРА..

То кой ли от ГЕРБ разбира от бюджет, та да стои на обсъждането му. Разбиращите се броят на пръстите на едната ръка... а мога и да свия няколко пръста
                      ГЕРБ напусна залата в началото на заседанието
                      www.standartnews.com
                      София. Парламентарната група на ГЕРБ напусна пленарната зала на Народното събрание още в началото на заседанието, въпреки, че бяха влезли с намерение да работят...

Коментар

• http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...ed=0CEkQ9QEwBQ
                        Last edited by X_Y; 13.11.2013, 13:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Шаро не правиш ли връзката , че и ГЕРБ и БСП са си комунисти и всички олигарси са си техни.Просто сега се води борба между два комунистически клана
                          Аз това много добре го знам и ми се ще да изгорят всички разбойници, барабар с алито в скупщината, ама от теб виждам САМО и ЕДИНСТВЕНО плюене по 1/4 от тия в парламента и НИЩО за другите. Странно, нали?

Коментар

• СЛУГИТЕ НА ЦК И ДС

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
                            Last edited by X_Y; 13.11.2013, 13:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov
                              Али Осман и 240те разбойника
                              В грешка си, Али-то е избран с гласовете на 140-те! Или ти харесва да им услугваш във всеобщото омаскаряване?!
                              Yeah

Коментар

• МУТРИ, СВАЛЕТЕ СИ РЪЦЕТЕ ОТ СТУДЕНТИТЕ! МУТРИТЕ СИ ИМАХА ДЪРЖАВА, КОГАТО БОЙКО БОРИСОВ СТАНА ПРЕМИЕР!
                                http://afera.bg/pozitsia/52191.html
                                МУТРИ, СВАЛЕТЕ СИ РЪЦЕТЕ ОТ СТУДЕНТИТЕ! МУТРИТЕ СИ ИМАХА ДЪРЖАВА, КОГАТО БОЙКО БОРИСОВ СТАНА...
                                afera.bg
                                Обявяваме тази неделя от 13.00 часа поход за Чисти

Коментар

Working...
                                X