Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеКак кой, афера.бг излязоха с такова заглавие - Димитър Общи предаде дясното, на 10.01.1873.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМЕДИИТЕ(за сутрешните блокове): ЖАЛКА ГЛЕДКА!
По БТВ Лора Филева, която работи при Прокопиев, по Нова нейната майка Румяна Бъчварова - шеф на кабинета на Борисов, а за журналистите няма да говоря, защото са симпатични, но тази сутрин са много далеч от тази професия.
Абсолютно безпардонно налагат тезата за полицейско насилие - без да показват провокациите на протестиращите и без да обясняват, че полицаите просто си свършиха перфектно работата.
Когато Цветанов пращаше барети рано сутрин в домовете на хората, нямаше полицейско насилие. Сега опищяват орталъка, защото полицията, почти без бой, осигури излизането на депутатите.
Във Франция, Англия, Германия или САЩ щеше да ги премаже от бой.
Друг идиот се жалва, че щели да му отнесат кочината, която е разпънал пред НС - въобще медиите насаждат тезата, че всеки, който иска да прави каквото си иска - да заповяда - полицията няма право да го пипне с пръст.
Жалка гледка.
МУТРИТЕ ГЕРБЕРЯСАХА И МУТРЯСАХА ВСИЧКО
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКире, ти в кой вестник прочете, че Димитър общи е предал дясното ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКандит добре е, че ни сети за Априлското въстание, но е хубаво и да си признаеш , че ти си като Димитър Общи Предаде дясното и идеите
Pan.bg | ОБЩИ НОВИНИ | Грозната истина за окуПАтоРИте -всички до един на работа при Иво Прокопиев
pan.bg
Pan.bg
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМЕДИИТЕ(за сутрешните блокове): ЖАЛКА ГЛЕДКА!
Първо включиха един репортер от НС, който каза, че поицията си свършила мирно работата.
Веднага след него включиха Иво Никодимов, който каза, че полицаите са действали брутално и извън необходимите предели на сила, както срещу протестиращите, така и срещу журналистите. След това разказа как му е звъннала шефката на Пресцентъра на МВР и му е наредила да спре да снима и да се махне от площада (явно и в МВР гледат стрийма, където малко преди това се видя как полицаите прегазиха Никодимов).
Та това е жалкото, драги ми смехурко!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ как е завършило....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеУлтрасите пред парламента (снимки)
http://offnews.bg/index.php/266601/u...lamenta-snimki
Сергей Станишев: „Тези ултраси са докарани от Перник, Благоевград от Борисов и неговите кръгове. Какво общо имат с демокрацията? С парите, откраднати от данъкоплатците ли им плащат?”
Йордан Цонев: „Повтарям, Бойко е мутра, доведе футболни агитки пред парламента.”
Уважаеми господа народни представители, г-н Станишев, г-н Цонев,
Това ли са ултрасите? Това ли са футболни агитки? Тези лица ли са злото на България? От тези ли се браните? Заради тези ли хора столицата е блокирана със заграждения и полиция? Срещу тях ли изведохте щитовете, палките и каските на робокопите?
Господа, Това са младите (и някои недотам млади), будни хора на България, цвета на нацията. Очевидно трябва да ви го кажем в прав текст и да ви го покажем с цветни изображения. Засрамете се. Идете си. А?
Чрез Говори #СвободнаБългария :
НЕ ВСИЧКО Е ПЛАТЕНО и НЕ ВСИЧКО Е ЗАГУБЕНО,Приятели!!!
Тази силна снимка показва,че ИМА НАДЕЖДА за БЪЛГАРИЯ!!!
Момичето на снимката се казва Деси.
Ето какво е написала тя във своя фейсбук профил под тази снимка:
-Сред полицаите имаше и добронамерени. Този, който държа за раменете имаше малко кръв по носа, явно се беше ожулил. Видях как пазеше хората и опитваше да спре полицаите да ни бият. Разплаках се и му казах да се пази. Той ми отвърна ''Дръж се. Всичко ще е наред''. Очите му бяха насълзени..
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theaterВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАми като са само 100 човека, кому са нужни 3000 тежко-оборудвани полицаи, 50 и повече камионетки на жандармерията, блокади по малките улички около 6-ти Септември - и то не какви да е блокади, а блокади със същите тези камионетки?
И да вметна баналния (или поне добил такъв статус вече) аргумент, че и Априлското въстание е било подкрепено от едва един процент от българите. Слава Богу, днес (до вчера) 70 % от хората искаха Оставка, днес вече са повече - убеден съм!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pernik Разгледай мнениеИ мен ме бройте, и аз исках оставка: на г-н президента, Офшорлиев.
Друга оставка не искам.
Знаеш ли т. нар. "Къща на Фингов" на ул. Шипка? Една с колона на входа - скулптирана глава (самата глава е дело на Андрей Николов).
Та, "Къщата на Фингов" е паметник на културата и собственост, чрез офшорка, на Данчо Светеца.
В момента Данчо Светеца е оставил умишлено "Къщата на Фингов" да се руши, за да си построи нещо лъскаво, стъклено и ново на нейно място (след като се саморазруши).
Та, на Данчо Светеца - Офшорлиев, не му ли искаш оставката?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАми като са само 100 човека, кому са нужни 3000 тежко-оборудвани полицаи, 50 и повече камионетки на жандармерията, блокади по малките улички около 6-ти Септември - и то не какви да е блокади, а блокади със същите тези камионетки?
И да вметна баналния (или поне добил такъв статус вече) аргумент, че и Априлското въстание е било подкрепено от едва един процент от българите. Слава Богу, днес (до вчера) 70 % от хората искаха Оставка, днес вече са повече - убеден съм!
Ако имаш и най малкото понятие от стратегия ,трябваше да знаеш ,че когато някой знае че ще бъде победен и силите му се стопяват ,той гледа да затрие ,колкото си може повече хора със себе си....и използва всички средства и позволени и непозволени..
То бяха артисти ,то бяха журналисти и медии ,то бяха режисьори и хореографи ,то бяха автобуси и нападения..то бяха студенти и преподаватели,то бяха синдикати ,то бяха чужди посланици и държавници..
Всичко това само с една цел........
l:
Коментар
-
Защо да протестираме?
Мартин Фридрих Густав Емил Нимьолер: "Когато те дойдоха"
Когато нацистите дойдоха за комунистите, Аз мълчах; Не бях комунист.
Когато дойдоха за социалдемократите, Аз мълчах; Не бях социалдемократ.
Когато дойдоха за профсъюзните дейци, Аз мълчах. Не членувах в профсъюз.
Когато дойдоха за евреите, Аз мълчах. Не бях евреин.
Когато дойдоха за мен вече нямаше кой да протестира.
Коментар
Коментар