IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Снощи пих с едни приятели герпаджии, значи като ученици и студенти всичките бяха скатавки, успех около средното ниво, с преписване и връзки, тарикатчета, далаверки, схеми.... Като бизнесмени имат същия манталитет, такива хора не могат да произвеждат, да се трудят, да бъдат земеделци.... А най-добрите ученици ги сочат с пръст и им викат, Уууууу Комунисти! Защо така?
    Отговори си сам!!! Не си вече студент, доколкото знам. Че с какво казваш се занимават колегите ти отличници в момента?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Вярвам им бат Пешо!!! И аз съм бил студент. И аз съм протестирал.... Това, че има 10-20 мърши не значи, че всички са мъртвородени.
      Снощи пих с едни приятели герпаджии, значи като ученици и студенти всичките бяха скатавки, успех около средното ниво, с преписване и връзки, тарикатчета, далаверки, схеми.... Като бизнесмени имат същия манталитет, такива хора не могат да произвеждат, да се трудят, да бъдат земеделци.... А най-добрите ученици ги сочат с пръст и им викат, Уууууу Комунисти! Защо така?

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
        Добре бе Х...У,според теб това е нормален коментар,така ли!!!?
        Ами за разлика от твоя е аналитичен, необиден и с конкретни политически виждания!

Коментар

• Организаторите :
          Гладните олигарси

Прокофиев ясноо той отдавна е набълбукан ...
          Цеца Секса яко потъва 27 милиона загуба на бамката и тая ако не вгради некой олигархичен модел както на времето с Сибанк ..потъва.
          Логитистична подкрепа - партини членове на Седерастите и калинки на Герб страх ги да не ги изратат от държавната хранилка
          НПО тата -Шеврон шистовия газ ?
          Game Over...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Наивник ма ти вярваш ли и на тези "студенти"????!!!!!!!!!!!!!!!!Да не би да очакваш отговор ела тикво оглави ни и ако може дай още някой лев.Ти ще сванеш ли целта на тиквуняка е да падне правителството и да има избори които той се нада да спечели.Но трябва да падне правителството.Червената прашка ако е смел не бива да позволява това.Така ще покаже на дивия каратист кой е по силен.Да не говорим че гоце феса и мутрата са в комбина.гоце феса маха гея и после предлага широка коалиция БКП ГРОБ ДПС за спасение на България.гоце феса и тиквуняка трябва да бъдат изритани и изхвърлени от всякъде.гоце е много долен интригант нищо че се прави на умрела лисица
            Добре бе Х...У,според теб това е нормален коментар,така ли!!!?

Коментар

Вярвам им бат Пешо!!! И аз съм бил студент. И аз съм протестирал.... Това, че има 10-20 мърши не значи, че всички са мъртвородени.
              +++++
              Единствената им лоша черта е , че са прекалено наивни .
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Наивник ма ти вярваш ли и на тези "студенти"????!!!!!!!!!!!!!!!!Да не би да очакваш отговор ела тикво оглави ни и ако може дай още някой лев.Ти ще сванеш ли целта на тиквуняка е да падне правителството и да има избори които той се нада да спечели.Но трябва да падне правителството.Червената прашка ако е смел не бива да позволява това.Така ще покаже на дивия каратист кой е по силен.Да не говорим че гоце феса и мутрата са в комбина.гоце феса маха гея и после предлага широка коалиция БКП ГРОБ ДПС за спасение на България.гоце феса и тиквуняка трябва да бъдат изритани и изхвърлени от всякъде.гоце е много долен интригант нищо че се прави на умрела лисица

Коментар

• Какво става с бунта, надявах де на него!
                  Утре ако не залепя един чаршаф във ФФ с надпис: "КОИ ОТ ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ ХВЪРЛИХА СТУДЕНТИТЕ В НЕРАВНА БИТКА С ДЪРЖАВАТА И ЗАКОНА И НЕВЪЗМОЖНО ИСКАНЕ?!?!?!" да не се наричам Лорда!

Коментар

Ми де да знам
                    До вчера разправяхте, че е Бойко. Сега го отсвириха и него недвусмислено.
                    Сега, какво ще разправяте? Костов И Сорос

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                      Днес минах през протеста... около 19:20 имаше около 500 човека... като немалка част бяха хора просто до дошли да видят какво става... Видях основно големи отрепки и хилави младежи...може би искат да са револ\ционери но по-скоро са смешници
                      Децперадо, бързо бегай от там че бият, не е майтап работата.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
                        Last edited by X_Y; 13.11.2013, 22:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                          Днес минах през протеста... около 19:20 имаше около 500 човека... като немалка част бяха хора просто до дошли да видят какво става... Видях основно големи отрепки и хилави младежи...може би искат да са револ\ционери но по-скоро са смешници
                          И аз така, само, че се разочаровах най-много от написаното от Мечобиков, че по канал 3 гледа протестите. А аз си мислех, че е оня с брадата

Коментар

• Д'ЕБА, не разбирам защо непрестанно ме трият.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Днес минах през протеста... около 19:20 имаше около 500 човека... като немалка част бяха хора просто до дошли да видят какво става... Видях основно големи отрепки и хилави младежи...може би искат да са револ\ционери но по-скоро са смешници

Коментар

Working...
                                X