IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Сега този въпрос тежи със страшна сила.....
    КОЙ БАННА БИГШИТА????

коЙ? КОй? КОЙ???

Тук отговора е прозт - Координатата
    г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• МИКОВ ПРИЗНА ЗА ОПОРНИТЕ ТОЧКИ които депутатите от БСП са получили, явно за да отговарят на журналистически въпроси и от трибуната на парламента по повод протестите . Он не вижда къде е проблемът. http://offnews.bg/index.php/266981/m...nite-ukazaniya .#ОСТАВКА !!!!!
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Яворчо ,също знае ,но докато бяхме приятели на борсата,особенно на ДАХ , станахме врагове в политиката..
        Сега е политически талибан..
        всички който мислят не като мен са ми врагове....
        Имам лични постове от него ,колко съм свестен и коректен ..
        много.......
        Ама ,талибан...
        Питал съм го ..
        кога е искрен, когато ги е писал тогава или сега..
        мълчи..
        зомби?
        Като свършат аргументите почват обидите !!!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Той Наивника знае бе. Нали е най-старото куче във форума. Дори преди теб е регистриран.
          Ама оня Явор ли беше, Чвор ли беше... хабер няма от политиката и тръгнал да громи някого.
          Ама и той не знае кого.
          Яворчо ,също знае ,но докато бяхме приятели на борсата,особенно на ДАХ , станахме врагове в политиката..
          Сега е политически талибан..
          всички който мислят не като мен са ми врагове....
          Имам лични постове от него ,колко съм свестен и коректен ..
          много.......
          Ама ,талибан...
          Питал съм го ..
          кога е искрен, когато ги е писал тогава или сега..
          мълчи..
          зомби?

Коментар

• Комисията за борба с корупцията гледа сигнали срещу Борисов

Сподели
            14.11.2013 09:36; 24 часа онлайн; 558; 2;

Днес от 14:30ч. в зала 132 ще се проведе заседание на Комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси.

Комисията ще разгледа новопостъпили сигнали срещу Бойко Борисов, срещу Десислава Атанасова и срещу Ирена Узунова.

Припомняме, че Николай Бареков внесе два сигнала срещу лидера на ГЕРб Борисов.

Единият е за участие на Борисов в офшорна фирма, а другият - за конфликт на интереси, тъй като Борисов е бил съдружник във фирма, докато е бил главен секретар на МВР и кмет на София. Фирмата, в която участвал Бойко Борисов с 50% дялово участие, била създадена през 1994 г. и той й е бил управител до 8 септември 2006 г.

Ще бъдат разгледани и постъпили отговори от институции - информация от БНТ за всички договори, сключени от БНТ с външни продукции (изискана с писмо от председателя на Комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси - Волен Сидеров).

МУТРИИИИ- КОРУПЦИЯЯЯЯЯЯЯ

Коментар

• Е ви я ултраската. Много е страшна. Не ви е срам !!!
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
                Христо Бисеров: “Върнах се за да подкрепя студентите. - ”http://neverojatno.wordpress.com/2013/11/14/biserov/
                Браво!
                Сайта "Невероятно" е с най-истинските новини.

Благодарим ти благодетелю наш, ти ни даваш и Истината и Светлината, Амин!
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
                  ИМЕННО!!!

КОЙ НАСЪСКА КУЧЕТАТА СРЕЩУ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ????

коЙ? КОй? КОЙ???
                  КОЙ БАННА БИГШИТА????

коЙ? КОй? КОЙ???

Коментар

• Христо Бисеров: “Върнах се за да подкрепя студентите. - ”http://neverojatno.wordpress.com/2013/11/14/biserov/

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Видя ли каква плява е във тази тема във форума....
                      Ставаше въпрос за СДС.....:
                      бил съм в ръководния екип на една от партиите ,когато СДС беше движение....

видяхте ли какво остана от десните......
                      Тролове и зомбита...
                      така наречените десни да ме оплюват а комунистите да ме защищават...
                      луда работа!
                      Той Наивника знае бе. Нали е най-старото куче във форума. Дори преди теб е регистриран.
                      Ама оня Явор ли беше, Чвор ли беше... хабер няма от политиката и тръгнал да громи някого.
                      Ама и той не знае кого.

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
                        ИМЕННО!!!

коЙ? КОй? КОЙ???
                        Комунистите, кой друг.
                        tnm

Коментар

• НЯКОЙ ПОРЪЧА НАСИЛИЕ ОКОЛО ПАРЛАМЕНТА, ЗА ДА РАЗПРОСТРАНИ ДОНОСИТЕ СИ ЦВЕТАНОВ В БРЮКСЕЛ
                          http://afera.bg/pozitsia/52244.html
                          НЯКОЙ ПОРЪЧА НАСИЛИЕ ОКОЛО ПАРЛАМЕНТА, ЗА ДА РАЗПРОСТРАНИ ДОНОСИТЕ СИ ЦВЕТАНОВ В БРЮКСЕЛ / АФЕРА.БГ
                          afera.bg
                          На 12 ноември най-неочаквано пред българското ..

:БРАВО МУТРАФОНИ

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Изтърваха го Христо Бисеров. Което ме кара да попитам:

1. Кой изтърва Христо Бисеров ??? Кой кОй коЙ
                            2. Кой насъска полицаите срещу хората ??? Кой кОй коЙ

ИМЕННО!!!

коЙ? КОй? КОЙ???
                            г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Изтърваха го Христо Бисеров. Което ме кара да попитам:

1. Кой изтърва Христо Бисеров ??? Кой кОй коЙ
                              2. Кой насъска полицаите срещу хората ??? Кой кОй коЙ
                              Ти пак почваш....
                              Спри се..
                              Бисеров си в къщи .....
                              същия въпрос е кой насъсква ,хората срещу полицията...
                              Ти....
                              Ето отговори...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Макси ма направо в десетката си уцелил.Много точно казано.Сега ще ми се обидят доста хота ама да питам в София какво се произвежда?От милион и двеста хиляди поливината са пенсионери и учащи.Сто и петдесет хиляди държавни хрантутници.Даскали университетски преподаватели болници театри.Една група чантаджии работещи в офисите на национални фирми и малка част обслубващ персонал готвачи продавачки параджии и шофьори.Какво произвеждат тези хора?А след тях всеки ден 10000 кубика лайна и тор.Мисленето на тези хора не е да работят мисленето им е как да се докопат до държавния бюджет те да разпределят порциите.Това е истинската причина държавата да е на това дередже,Като сложим и новите българи дето прииждат на границата всеки ден след няколко години сме лапнали вода
                                Сам си го прочети: http://www.regionalprofiles.bg/var/d...pitol_2012.pdf

Коментар

Working...
                                X