IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Аз даже се чудя каква длъжност да си избера за да кандидатствам пред позитано 20 със следното писмо:
    "Моля да ме одобрите за някаква хубава държавна службица на която да отивам на работа като се наспя и да си тръгна след като обядвам! Не искам да измествам места заети от симпатизанти или членове на БСП, а само такова което се оваканти от РъБ ИЛИ ГЕРБЕРАСТ. Засега съм си харесал длъжността УПРАВИТЕЛ НА ВОДОПАД"
    Панелата ще кандисаш ли на 5000 стартова заплата +класове +200 за транспорт+20кинта на ден за обяд

Коментар

Аз даже се чудя каква длъжност да си избера за да кандидатствам пред позитано 20 със следното писмо:
      "Моля да ме одобрите за някаква хубава държавна службица на която да отивам на работа като се наспя и да си тръгна след като обядвам! Не искам да измествам места заети от симпатизанти или членове на БСП, а само такова което се оваканти от РъБ ИЛИ ГЕРБЕРАСТ. Засега съм си харесал длъжността УПРАВИТЕЛ НА ВОДОПАД"
      Наздраве, свато! Ще ходатайствам за теб, когато стане дума за шеф на Райското пръскало.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Ангелов Димитър
        ЦЕНОРАЗПИС "СВАЛИ ПРАВИТЕЛСТВО"
        1.Ранен студен-50лв
        2.Бит и Ранен брадат студент 100лв
        3.Бит бръснат студент -40лв
        3А.Агресивен и брадат студент показан в чуждестранни медии 300лв
        4.Момиче влачено с пейка-60лв
        5.Непълнолетно момиче влачено с пейка-90лв
        6.Пакет(жандармеристи влачат студенти 200лв,на повече от 4 лица
        7. Поп в пререкание с полицията-100лв
        8.Поп в пререкания с полицията излъчен в повече от 2 медии 140лв
        9.Счупена ръка-130лв
        1-.Счупен крак 220лв
        5.Арестуван-150лв
        6.Откаран с линейка-110лв
        7.Откаран с линейка в безсъзнание-250лв
        8.Настъпила смърт посредтвом сблъссъци между протестиращи и полиция-4000лв
        8А.Масови безредици и сблъсъци с настъпила смърт на повече от 3лица-100 000лв
        9.Превземане на праламента 30 000лв по коефициент броя на прескочилите загражденията и навлезли в сградата на парламента
        10.Превземане на парламента довели до оставка на правителството-250 000лв ....гарантирано от "ГЕРБ"
        \
        ГЕРБЕРЯСВАНЕ И МУТРЯСВАНЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
          Да, яко
          Ми, що да не протестират за моя сметка и по този параграф.
          През последните 5 години нямам болничен, не че съм здрав като скала. Спокойно мога да точа от системата над 1к годишно, макар и за по-приятни каузи от неясна визия - какво точно искам, но сега го искам...
          Някак си не ми хрумва, че няма нищо нередно в това да си вземеш болничен за сметка на съгражданите си, които наистина са болни.
          Не ни трябва „нов морал“ в политиката, а просто Морал, последователно отстояване на правата и твърда увереност, че ти се дължат!
          Здравей,
          Тези са велики...
          София е пълна с полиция и студенти от провинцията..
          Който спят ,хранят се и пътуват на наша издръжка..
          А за капак ни осигуряват километрични задръствания и активни мероприятия в центъра..
          Барабар с нЕкакви Чърни екземляри от другата страна към Халите...
          Легнали и седнали на улицата..
          вчера ритнах едни галоши...
          И най вече нито студентите от Пловдив ,Търново и Благоевград се връщат по родните си градове ,нито полицайте от 4 звезните хотели а даже и сирийците и те са тук. ,наред с циганите .......

Коментар

• Първоначално изпратено от Fair Разгледай мнение
            - Безработен поради пълна некадърност?
            - Освиделстван в психодиспансер?
            - Незаконно роден от мургава "жрица"?
            - IQ под 20?
            - Дори маймуните си правят майтап с вас?

Има надежда! Коалиция фашисти/турци/комунисти спешно търси симпатизанти.
            Сборен пункт - София, 12,30ч. Събота до езерото Ариана.
            Е верно, в събота там ще продавам семки, царевица и скандита.
            г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
              Да, яко
              През последните 5 години нямам болничен, не че съм здрав като скала. Спокойно мога да точа от системата над 1к годишно, макар и за по-приятни каузи от неясна визия - какво точно искам, но сега го искам...
              Някак си не ми хрумва, че няма нищо нередно в това да си вземеш болничен за сметка на съгражданите си, които наистина са болни.
              Не ни трябва „нов морал“ в политиката, а просто Морал, последователно отстояване на правата и твърда увереност, че ти се дължат!
              Малко двусмислено. Не съм сигурен, но аз го чета дупитатите да си вземат отпуск

Коментар

• - Безработен поради пълна некадърност?
                - Освиделстван в психодиспансер?
                - Незаконно роден от мургава "жрица"?
                - IQ под 20?
                - Дори маймуните си правят майтап с вас?

Има надежда! Коалиция фашисти/турци/комунисти спешно търси симпатизанти.
                Сборен пункт - София, 12,30ч. Събота до езерото Ариана.

Коментар

И прилежащите му територии....

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                    А казват, че били за НОВ МОРАЛ!!!!

Ранобудните студенти:

18:52 ч.: Утре, 15 ноември, правим протест и каним всички. Да си вземат болничен или отпуск.

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...iciiata_na_12/
                    Да, яко

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Този да не мисли ,че ще назначават тези който ще ходят в Пловдив на 16 на Боко симпатизантите или от Преподавателите от РБ ,който викат ,червени боклуци вече 160 дни.....
                      самото подаване на документи в Централа на БСП ,говори за партиина поръчка и политически ориентиране........
                      Така ,че ще си носят кръстта..
                      Всичките от Станишев и БорисоФ до последния застъпник на секционна комисия ,сега са мобилизирани от БСП и ГЕРБ за 16 за преброяване...

Да му мислят РБ със 100 симпатизанти и разпадащ се блок... след излизане на Зелените..

Коментар

ОСТАВКА НА КМЕТА ! ВЕДНАГА!
                        Оставам бре оставам, спокойно.
                        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• . точка
                          г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

Е, кое му е скандалното? Ти не си ли чувал за тест за лоялност?

Този да не мисли ,че ще назначават тези който ще ходят в Пловдив на 16 на Боко симпатизантите или от Преподавателите от РБ ,който викат ,червени боклуци вече 160 дни.....
                            самото подаване на документи в Централа на БСП ,говори за партиина поръчка и политически ориентиране........
                            Така ,че ще си носят кръстта..
                            Всичките от Станишев и БорисоФ до последния застъпник на секционна комисия ,сега са мобилизирани от БСП и ГЕРБ за 16 за преброяване...

Да му мислят РБ със 100 симпатизанти и разпадащ се блок... след излизане на Зелените..

Коментар

Стига с този глад и гледане в чуждо канче. Кажете за ОСТАВКАТА! Кога мечо и госпожо???
                              Утре.11. часа. Народно. Събрание.
                              Пълна. Блокада. До. Довечера. ОСТАВКА.
                              г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                                А сега кажи - имотите нагоре или надолу и тури 2 лева залог като социално слаб.
                                Има си съответни теми за това. Модератори ОСТАВКА НА КМЕТА ! ВЕДНАГА! Или по добре обикновен БАН за спам.

Коментар

Working...
                                X