IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    МВР и Прокуратурата трябва да си изпълняват задълженията и да осигурят обществения ред без оглед на партии и кой какъв е.
    В такъв случай, трябва най напред да опандизят депутатите, министрите и партийците, щото те най много крадат.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Адвокатът Николай Хаджигенов съветва:Как да оцелеем при среща с полицията
      14 ноември 2013 г. в 21:10

Някой ако си е мислел, че полицейското насилие е измислено от Цвинокио и след натирването му от МВР полицейското насилие ще изчезне, жестоко се лъжете. Да, в най-новата ни история и именно при Цвинокио, полицейското насилие ескалира до невиждани нива и ни принизи до някоя от затънтените африкански държавици, където единственото право е това на униформеният и въоръжен тиран.

Покрай протестите, продължаващи повече от 35 дни, поредната власт за пореден път реши да използва МВР по „предназначение“.

Не!

Не да защитава и служи на гражданите – данъкоплатци издържащи същото това МВР, а като еничарски корпус. Т.е. след като видяха, че протестът не изчезва от само себе си през последната седмица се забелязва ясната тенденция, че властта е откачила намордниците на униформените и за пореден път ги е насъскала срещу народа. Както знаем, действия от подобен род свършват само по един начин, а именно властта отива на бунището, но това е тема за отделна публикация.

Ежедневно се трупат, през последната седмица купища оплаквания от протестиращи за груби закононарушения от страна на полицията, от типа:

Събиране на лични данни от протестиращите, лични карти, ЕГН-та, адреси и друга информация, тормоз, заплахи, обиди, отнемане на плакати, принудително изтриване на снимки и видео от фотоапарати и камери, задържане под стража за установяване на самоличността или поради други причини и прочие.

Заради това и поради многото въпроси от типа: „Какво да се прави?“ реших да напиша с две думи, какво може и трябва да се прави в такава ситуация.

Настоящото четиво, няма за цел да бъде панацея или изчерпателно указание, т.к. всеки случаи е сам по себе си уникален със своята индивидуалност, но все пак е някакво начало за хората, стоящи далеч от правото и които в обикновеният си, непротестен живот се сблъскват с полиция, полицейско насилие или наказателна репресия, предимно по телевизията.

На първо място, гледайте да не сте сами. Ако сте сами на протеста гледайте около вас винаги да има няколко човека. Ако ви спрат полицаи, започнете да снимате с каквото имате под ръка, дори с телефон. Ако нямате камера на телефона, запишете гласовете и го правете съвсем демонстративно. Няма закон, който да забранява записването, снимането и филмирането на каквото и да било! Всякакви позовавания на униформените на Конституцията и или на гражданските им права да не бъдат снимани са неприложими, доколкото бидейки с униформа и на работа, те не са обикновени граждани.

Не спорете с униформените! Като цяло това е едно безсмислено действие, т.к. ако те можеха да мислят, а не само да изпълняват безпрекословно заповеди, нямаше да се стига до спор. Дръжте се на положение и учтиво, но твърдо отстоявайте правата си.

Съгласно, чл. 5. Закона за закрила на личните данни

(1) Забранено е обработването на лични данни, които:

1. разкриват расов или етнически произход;

2. разкриват политически, религиозни или философски убеждения, членство в политически партии или организации, сдружения с религиозни, философски, политически или синдикални цели;

Т.е. събирането на всякакви данни от МВР по време на протеста за участниците, техните плакати и прочие е незаконосъобразно.

На следващо място, грубо нарушение на правата на гражданите, включително правото на свободни събирания, протести и прочие е изискването да се легитимирате с лична карта или друг документ за самоличност. (такива са още шофьорска книжка и международен паспорт)

Преди всичко, първо униформените и цивилните служители са длъжни да се легитимират пред вас със служебна карта, на която трябва да има залепен актуален стикер, както и полицейска значка. Униформените трябва да имат на видно място табелка/бадж с името. Не се притеснявайте да искате да видите стикери и значки. Нещо повече, запишете си надлежно всички данни на проверяващите, за да ако случайно в хода на проверката „паднете по стълбите“ да не си загубите съвсем паметта.

МВР нямат право да изискват да се легитимирате ако участвате в мирен протест, но ако ви се случи, след като направите гореизброеното дайте си личната карта за да не паднете много пъти с държащите ви полицаи, като Радослав Божинов, например.

Съгласно ЗМВР, могат да ви искат да се легитимирате само в следните случаи:

1. разкриване, предотвратяване и пресичане на престъпления и други нарушения, свързани с националната сигурност и обществения ред;

2. установяване самоличността на лица, подготвящи, извършващи или извършили престъпна дейност;

3. издирване на лица, които се укриват от привличане към наказателна отговорност или са се отклонили от изтърпяване на наказание по дела от общ характер, както и издирване на безследно изчезнали лица;

Или иначе казано ако извършвате, извършили сте или се непосредствено се готвите да извършите престъпление. Също така ако приличате на лице обявено във бюлетина за издирване. Това се проверява много лесно и въпреки твърденията на униформените, бюлетинът не е секретен. В крайна сметка го публикуват на сайта си.

Ако все пак работата започва да отива на задържане или ескалира веднага звъннете на адвоката си и им го кажете. Имате право на адвокат по всяко време независимо от процесуалното ви качество в момента! Всякакви приказки от сорта, че на адвокат имат право само обвиняеми и подсъдими са цветанизми.

Съгласно чл.56 Конституцията на Република България:

Всеки гражданин има право на защита, когато са нарушени или застрашени негови права или законни интереси. В държавните учреждения той може да се явява и със защитник.

Преценката дали, кога или как да се ползва защитник е на гражданите, а не на МВР!

Ако все пак ви задържат и ви помъкнат към някое районно тутакси се обадете на някой близък, особено ако не познавате адвокат. По възможност избягвайте служебните защитници, т.к. в идеалния случай за парите, които им плащат, те не се напъват особено.

Избягвайте всякакви конфликти, включително вербални с униформените след задържането. Не подписвайте нищо и не пишете обяснения на никаква цена. Идеята, че ако откажете да подпишете, каквото ви дават, защото ще удостоверят отказа ви със свидетели е смехотворна.

Поискайте и си вземете заповедта за задържане, протокола за личен обиск (претърсване и изземване на лице) и декларацията. Това са трите документа, които може и трябва да разпишете, като в декларацията в съответните графи пишете, че имате някакво заболяване и искайте да ви прегледа лекар, защото всички влизат здрави и прави, а после ходят по телевизиите да си показват синините, които обикновено сами са си нанесли…

В декларацията посочете, че искате да ползвате личен адвокат дори и да нямате и че искате да се свържат с определен човек – близък, който да вземе необходимите мерки.

Незабавно след освобождаването ви от кауша, намерете адвокат и обжалвайте задържането си!!!!

Настоящото писание няма за цел да е изчерпателно или да бъде наръчник на протестиращият, но все пак е някакво начало.
      https://www.facebook.com/notes/nikol...92948837391470
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid
        Кирчо, от теб по-голям трол аз не съм срещал досега. Ти живееш тук, брат!

А сега кой бие?

Кой е докарал 5000 милиционери и жандармеристи в центъра на София?

Кой прави посещения по домовет сутрин в 7?

Кога отваряте лагерите?

* За хаштага на Борко Цеков вече ти обясних. А Янаки го познаваХ лично. Не беше такова момче, какво му стана, не мога да си обясня... И да те светна, че с Цеца са състуденти, виж кво прави политиката с хората.
        В коя държава няколко дрогари ще бутат контейнери за боклук към парламента и няма да ги бият, В КОЯ, В КОЯ, В КОЯ?

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Че що ни е служебен кабинет от мутри, след като мутрите си имат редовен такъв!

Ми като не искате "на власт партия която ползва държавни институции за рекет върху гражданите", що приемате партия, която използва полиция и жандармерия за побой на гражданите си, ползва МВР за източник на клевети (сам Кутьо призна, че опорните точки съдържат лъжи и манипулации) и приема бюджет за подслушване (ДОТО) увеличен 2,6 пъти спрямо предходен такъв (за който самта тази партие орева света!!!!!)...

Не те разбирам, ше знайш!!!
          Досега бяха комунисти и червени боклуци вече са мутри.Нещо се обърка.В главата ти има хаос.Желанието ти за постове къщи и пари ти е замъглило съзнанието.И не преиначавай фактите.Полицията и жандармерията не бият граждани а хора нарушаващи законите.По лошото в случая че не бият лумпени които затварят кръстовища и окупират обществени сгради.За разлика от теб аз не членувам в политическа партия и не симпатизирам на такава.МВР и Прокуратурата трябва да си изпълняват задълженията и да осигурят обществения ред без оглед на партии и кой какъв е.

Коментар

• В 21 век в страна от ЕС , БСП/ДПС си възстановиха кадесарската практика на сплашване. Остава и да започнат да пристигат призори с "наши тройки от комунисти и комсомолци" , да измъкват хората от постелите им и да ги избиват като "врагове" на "народната власт"
            Студенти са посещавани от цивилни полицаи в нощта след блокадата на парламента
            14 ное 2013,
            В деня след сблъсъците между протестиращи и полиция на 12 ноември студенти са посещавани от полицаи по домовете им. Някои от тях са отвеждани в районните полицейски управления и след престой са освобождавани.

Общо през деня във вторник и на следващата сутрин МВР е задържала 48 души, съобщиха вчера от ведомството на Цветлин Йовчев.

Подобно нещо се е случило с Мария Матева, която разказа пред "Дневник" как в 7:15 сутринта на 13 ноември, няколко часа след протеста пред Народното събрание, двама цивилни полицаи, представили си, че са от Икономическа полиция, се появили в квартирата й. Те се представят едва след настояването й.

"Казаха, че ме викат за разпит. Много се учудих, защото помислих, че става въпрос нещо за юлските протести", започва разказа си Мария. С нея говорим по скайп, една от причините е, че при обиска "ми взеха номерата на картите и този на телефона".

Момичето, споделя, че на 12 ноември само е минало покрай протестите. Тя е била по-активна през лятото. Тогава е арестувана, защото хвърля домат. "Във вторник не съм правила нищо. Почти не съм се обадила. Стоях си известно време покрай протеста, обиколих. Първо кацнах на Художествената академия, после отидох на гърба на "Александър Невски" и после се върнах най-отпред", споделя още Мария.

Тя е на събитието общо около половин час, след което си тръгва. "Явно са ме заснели на камерите,че съм там, "разпознали" са ме и са решили да ме задържат. " За мен това е опит за сплашване и репресия."

Мария остава в районното от 7.30 ч до 11.30 ч. "През цялото време ги питах защо ме викат и защо съм там, никой не ми отговори до последния момент", казва момичето. Жената, която я разпитва, "обаче ми натякваше да не се мяркам, защото пак ще ме привикат... аз вече бях решила, че са ме объркали с някой сериозен престъпник". Накрая обаче "служителка на МВР ми се извиняваше, че са ме задържали".

Мария казва, че също иска оставката на правителството на Пламен Орешарски и подкрепя действията на "Ранобудните студенти" и техните колеги. Знае за подобни случаи с други протестиращи, които са били привиквани и преди по каквито и да е причини. "За мен това е опит за репресия и натиск чрез полицията", споделя още момичето.

Рано сутринта след сблъсъците между полиция и студенти, цивилни посещават и дома на родителите на Манол Глишев - едно от лицата на протеста, съобщи по-рано тази сутрин Би Ти Ви. Той не е там, това е адресът му по лична карта.

Те разпитват майка му Ева Димчева къде се намира синът й. "Казах им - той е 30-годишен, навсякъде може да е, не е длъжен да ми дава бележки. Поискаха ми телефонен номер, казах, че той няма, не им го дадох, разбира се", разказа още майката.

"Абсолютно никакви обяснения не дадоха. Предполагам, че ако трябваше да му връчат призовка, щяха да ме накарат да разпиша призовка - не, те просто се изметоха. Както дойдоха, така и отлетяха. Гарвани", обяснява още Ева Димчева. По думите й случката е опит за сплашване.

Пред Би Ти Ви Манол споделя, че от началото на протестите шест пъти е привикван от полицията за справка.

Според Манол има само една причина полицията да го търси в дома му - защото е активно протестиращ. "Заради някакви домати и яйца да ти идват сутринта вкъщи, без никакъв конкретен повод, без никакви документи, това е абсолютно милиционерски повод. Това нещо се е случило и с други колеги, това е тотално безобразие", коментира той.
            http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...cai_v_noshtta/

Коментар

• Цецка Цачева и Янаки Стоилов за предстоящите събития в събота
              15.11.2013 | 10:39 ч.

Untitled Снимка: ХАШТАГ-BG

БСП очаква няколко десетки хиляди граждани от цяла България да се съберат в събота в 12.00 часа на „Орлов мост” в столицата с искането „в България да се утвърди свободата, а не окупацията”. Това събитие обаче се засича с вечното дерби между ЦСКА и Левски, преди което агитките обикновено се събират в района около Националния стадион. По същото време в Пловдив ГЕРБ ще организира свой протест срещу правителството на Пламен Орешарски.

„Какво, ние да отстъпим пред футболните агитки? На нашата проява ще има много повече хора отколкото на столичното дерби”, заяви депутатът от БСП Янаки Стоилов в ефира на бТВ. Той няма притеснение за поведението на техните симпатизанти и нямало нужда се предизвикват блокади и окупации, както и да се насажда омраза.

„Българският политически живот започва да прилича все повече на състоянието на футболното първенство – публиката намалява, агитките стават все по-ожесточени, спират да гледат какво става на терена”, коментира Стоилов. Той похвали действията на полицията, която без насилие успявала да овладее опитите за поставяне на парламента „под окупация”. Депутатът даде за пример Истанбул и Атина, където при подобни действия ситуацията щяла да бъде коренно различна.

„Така говорят сякаш всички останали сме излишни – те знаят и само те какво е полезно за държавата”, заяви народният представител от ГЕРБ Цецка Цачева. По думите й реакцията на социалистите говорела за паника и страх: „Излизате с кандидатите за държавна служба. Казвате им „елате на митинг и ще ви го осребрим”. Защо не им кажете, че вече няма свободни места. Метежът вече е извършен, не залъгвайте тези ваши хора”, добави тя.

Стоилов призова да се търсят „злоупотребите на голяма част от елитите, които управляват”. Без да дава обаче конкретни решения, Цачева се оправда, че те не влизат в обобщението на „годините на прехода”, защото управлението им се свървало с по-малко от три години период и обяви лидера си като „единственият, признал грешки”.

Автор: ХАШТАГ-BG

МУТРИИИИИИИИИ- КОМУНИСТИИИИ

МУТРОКАНДИТ БИЕХА И ВКАРВАХА В ЗАТВОРА БАЩИТЕ НА БУДА-ЦВЦВ И ЦЕЦКА- КОМУНИСТИ ИЗРОДИ ОТ ДС, А СЕГА ТРОЛОВЕ ВИЕ СЕ ПРОДАВАТЕ И ДУПИТЕ ЗА МРЪСНИТЕ ИМ ПАРИ

Коментар

• Пааацо от Дупница, шааа-ля-ля-ля-ля...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Никакъв служебен кабинет назначаван от мутри нема да има,И нищо няма да се забрави.Не искаме повече на власт партия която ползва държавни институции за рекет върху гражданите си
                  Че що ни е служебен кабинет от мутри, след като мутрите си имат редовен такъв!

Ми като не искате "на власт партия която ползва държавни институции за рекет върху гражданите", що приемате партия, която използва полиция и жандармерия за побой на гражданите си, ползва МВР за източник на клевети (сам Кутьо призна, че опорните точки съдържат лъжи и манипулации) и приема бюджет за подслушване (ДОТО) увеличен 2,6 пъти спрямо предходен такъв (за който самта тази партие орева света!!!!!)...

Не те разбирам, ше знайш!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                    Кире, знайш къв мъдър синдикален лидер мога да съм и аз ако ми подарят един палат в Гърция (нали знаеш, че бай Коце живее в Гърция, а иначе ми декларира една гарсониерка 40 квадрата, бахти наглия тиквеник) и ме возят от време на време за някой мъдър лаф по студията...
                    Бе ти нали протестираше за идеи и принципи а то се оказва че протестираш за пари къщи и постове....Мамин убавец.Са ви таковам у десните айдуци.Костов десен диктатор тиквуняка и той десен диктатор.Е повече диктатори крадци не искаме

Коментар

• Българи, събудете се! Няма план „Орешарски“, има план на мафията и различни чужди интереси за разграбване и заробване на България!

Фактите:
                      1. Бюджета на републиката за 2014 г . ще бъде финансиран с нови 4 милиарда нови кредити. Това означава по милиард на тримесечие. Като добавим старите кредити, ще видите, че българската икономика няма да може да ги обслужва. Очаква ни дългова вълна и увеличение на данъците – данъчни ставки и основи!

2. За проекта “Южен поток” до преди няколко години се говореше, че ще струва около 1,1 милиарда. Подписаното инвестиционно намерение с руската страна е за 3,4 милиарда. (????)

3. Увеличена е сумата на МВР за подслушване с 100 милиона. Започват репресии.

4. В най-висши служби на МВР в София са назначени изключително много кадри на ДПС. Това всъщност е държавен преврат по мирен начин. Не може ДПС с 500 хил. гласа, предимно на турци, цигани и фалшиви гласове от изборните комисии в Турция, да извиват ръцете на цялото българско общество.

5. Не ми се мисли, ако започнат проекта “Белене”. Това ще бъде една централа, която няма да бъде на българският народ. Народа ще обслужи само негативите – връщането на кредитите и риска от замърсяване. А електричеството ще бъде изнасяно от частни фирми, които и в момента са изключително богати.

6. В момента главното мюфтийство съди българските общини за 85 имоти за собственост на джамии, включително прилежащата земя. Управляващото мнозинство, включително Атака, внесоха проект който да улесни загубата на българският интерес.

7. Умишлено беше допуснато да ни залее вълна от навлизащи в страната. В момента ни трябват само до края на годината над 20 милиона. В момента навлезлите са 20 хиляди, а какво правим, когато станат 200 хиляди?

Дори и в средите на БСП се чуват гласове, че властта обслужва единствено наглите политически интереси на семейството Станишеви/Йосифови и Доган.

Изходът е само един! Обединение на всички патриотични сили за свалянето на Парламента, който обслужва мафиотски интереси.

За общонационален и постоянен Протест! Ако не излезете сега, ще бъде късно!

Подкрепете Ранобудните студенти, защото те са бъдещето на България, а държавна сигурност усилено работи, за да ги изгони от страната!

Ако подкрепяте моя апел, споделете го!

Днес, 15 Ноември от 11 часа всички пред Народното събрание!'
                      Автор: Веско Паунов
                      '

http://noresharski.com/kak-v-e-plan-...ref_map=%5B%5D

Коментар

• Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнение
                        Виж, нека този въпрос да го забравим и да го оставим в миналото. Важното е сега да се подава оставката на правителството и да се върви към служебен кабинет и избори. Другото нас не ни интересува.
                        Ма ти почна като едни жени с тежки пороци ти си ми втория ами спала съм с 200 човека ма това няма значение щото обичам теб и други такива номера от селски вечеринки.Никакъв служебен кабинет назначаван от мутри нема да има,И нищо няма да се забрави.Не искаме повече на власт партия която ползва държавни институции за рекет върху гражданите си

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          КАНДИТ КАТО ИСКАШ ДА ВЗЕМЕШ ПАЛАТА НА ТРНЧЕВ ГОТОВ ЛИ СИ И НА БОЯ В ДС И КОМУНИСТИЧЕСКИ ЗАТВОР- ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС К..ТЕ НА БОКУ- Е ИСТИНСКИ ДЕСИДЕНТ
                          Така ли работите, първо биете после купувате, ахааа! Класика!

Коментар

• "Кой?" не е добре с главата
                            Или опорните точки на една управленска антиутопия

http://www.capital.bg/politika_i_iko...bre_s_glavata/

След като с цената на немалко насилие върху студенти и граждани - окупатори на парламента, беше осигурен изходен коридор на народните представители на 12 ноември, на следващия ден депутатите на БСП и членовете на правителството получиха разработени от МВР инструкции - "опорни точки", как да коментират протестите на студентите и поведението на полицията. (От прегледа на пресата в четвъртък става ясно също, че изтичането на информацията за документа е станало твърде късно и изпратени за печат публикации не е могло да бъдат променени.)

На фона на скандалността на целия случай единодушно като най-отвратителна беше определена инструкцията със следното съдържание: "Съседи с изненада разпознали и "студента" с пукнатата вежда, за когото дори не предполагали, че е студент (което не означава, че не е такъв). Същият май не бил много добре с главата."

Става въпрос за получилата популярност в мрежите снимка на пострадалия Александър Попов, студент 4-ти курс английска филология в СУ "Св. Климент Охридски". Във видеата, уловили сблъсъка, се вижда, че е шокиран от атаката на полицаи срещу него и след като се изправя на крака, крещи към тях: "Какво правите? Какви хора сте?"

"Той написа чудесно академично есе върху "Утопия" на Томас Мор с изключително оригинални сравнения със социалнополитическата реалност, в която живеем. В него Александър разсъждава за проблемите на корупцията, общността, равенството, прозрачността, ефектите на материализма, плурализма и толерантността. Разказвам това, защото не само е "добре" с главата, но притежава завидни интелектуални способности и силна гражданска ангажираност", коментира пред "Дневник" гл. ас. д-р Георги Няголов от Факултета по класически и нови филологии.

В профила си във Facebook екологът и граждански активист Тома Белев обобщи:
                            "Опорните точки как да се говори за протеста, разпространени от една държавна институция, чиято функция е да защитава законите, са самостоятелно основание за ОСТАВКА на цялото правителство.

Защото, потвърдено, се занимава със:
                            - оклеветяване на отделни граждани
                            - манипулиране на информацията
                            - разпространение на лъжи.

Нужни са ни не просто нови избори, а изобщо нова държава, защото тази, на която плащаме данъци, явно е онази, с която уж се разделихме през 1990."

Коментар

• „В НДК взимали 7400 лв. заплата"

Вестник Стандарт

Бивши шефове на НДК са взимали по-високи заплати от президента. Възнагражденията на някои от членовете на сменения борд на директорите са били в пъти повече от тези на държавния глава.

Това стана ясно от думите на културния министър Петър Стоянович по време на блиц контрол в ресорната парламентарна комисия.

Той отговори на въпрос на депутата от ГЕРБ Ирена Соколова. Заплатата на държавния глава е около 4400 лв. За сравнение бившият изпълнителен директор на НДК Митко Тодоров се е разписвал срещу 7400 лв. месечна заплата. Бившите членове на директорския съвет Тодор Влайчев и Ивайло Георгиев получавали съответно по 6800 лв. и 4400 лв., сочи справка от бившия шеф на НДК Христо Друмев. Министър определи като несъразмерни заплатите на борда на фона на тези задължения и не пожела да прави оценка дали ръководството е успешно или не, защото очаква доклада на ревизорите.

Бордът на НДК беше сменен в началото на месеца. Новият изпълнителен директор на двореца е Пени Раева. Зам.-министърът на културата Велислава Кръстева е председател на съвета на директорите вместо Стоян Стоянов. Другите нови членове на управата са Антоанета Желязкова, Веселина Минчева и Олга Манолова.

Пред депутатите Стоянович посочи, че не е възможно НДК да е на печалба, при положение че има 11 милиона лева задължения към държавата и старото ръководство не е успяло да спре движението надолу. НДК и НАП водят спор за 11 млн. лв. неплатени данъци, натрупани от 2005 до 2010 г. Стоянович съобщи също, че НДК се готви за "съсредоточие на европейското председателство на България на ЕС през 2018 г.".

КАНДИТ КАТО ИСКАШ ДА ВЗЕМЕШ ПАЛАТА НА ТРНЧЕВ ГОТОВ ЛИ СИ И НА БОЯ В ДС И КОМУНИСТИЧЕСКИ ЗАТВОР- ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС К..ТЕ НА БОКУ- Е ИСТИНСКИ ДЕСИДЕНТ

Коментар

• 1989 - Пацо от Дупница се внедрява в СДС...

Коментар

Working...
                                X