IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не е изключено лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов да предложи за свой заместник в партията кметът на София Йорданка Фандъкова.

Това намекнаха пред "Труд" източници от партийната централа три дни преди Националната конференция на ГЕРБ в неделя.

Самият лидер неотдавна съобщи, че вече ще има повече заместници във формацията.

От създаването на ГЕРБ до момента тази позиция е само една, заема я Цветан Цветанов и основната интрига е дали ще запази поста си. Според запознати Борисов е казвал в тесен кръг, че му е трудно да прости за вицето си последните скандали около прокуратурата. "Но това нищо не значи", твърдят ГЕРБ-ери. "Само Борисов знае кого ще предложи и кого не", коментират още партийци, гадаейки как ще се преструктурира ръководството на партията. И отричат да са чували имена. Фандъкова била вариант като една от най-силните фигури, но функционери припомниха, че е имала предложение да оглави най-голямата структура на ГЕРБ - тази в София, което тя е отказала.

За заместници на Борисов в партийните кулоари се спрягат още бившата министърка Лиляна Павлова, бившият министър на еврофондовете Томислав Дончев, бившата шефка на парламента Цецка Цачева, която е и зам.-шеф на парламентарната група. Партийци подозират, че място в новата Изпълнителна комисия може да получат още Делян Добрев и евродепутатката Мария Габриел. Постът си вероятно щял да запази Красимир Велчев. "Но всичко са спекулации, когато Борисов не обяви имената в неделя", уверяват ГЕРБ-ери.

На форума в неделя ГЕРБ очаква високопоставени гости от ЕНП, начело с лидера на десницата в Европа Жозеф Дол. Родни сестрински партии като ДСБ и СДС, които са в Реформаторския блок, не са сред поканените, за разлика от земеделците на Анастасия Мозер. На конгреса се очакват гости от синдикатите и работодателските организации.

Read more: http://politics.actualno.com/Sprjaga...#ixzz2tHbcmSrv

КАНДИТ- ФИДОСОВА- ЦВЦВ- БУДА. ИСКРЕТО Я ОБИЧАШ, А ПЕЕВСКИ ТИ Е ПРИЯТЕЛЧЕ НАЛИ. А СЕГА МИ ОТГОВОРИ ОТГОГА ПРАВИСТИТЕ СТАНАХА МУТРОФИЛИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      kandid , Цв, БУДА- ОТКОГА ПРАВИСТИТЕ СТАНАХА МУТРОФИЛИ
      Вземи мерки за колежката си и твоя менторка Фидосова - самотна е..
      Бивш гербер: Ако искат да оцелеят, да се избавят от цветановщината и вождизма
      Извинявам се на Пловдив за кмета Тотев, иска прошка бившият зам.-областен управител Георги Игнатов
      Гошо ти е приятелче, нали, ОгЕ?

Айде де, отговори ми, откога ЛИХВАРИТЕ СТАНАХА ЛЕВИ?

Коментар

• kandid , Цв, БУДА- ОТКОГА ПРАВИСТИТЕ СТАНАХА МУТРОФИЛИ
        Вземи мерки за колежката си и твоя менторка Фидосова - самотна е..

Бивш гербер: Ако искат да оцелеят, да се избавят от цветановщината и вождизма
        Извинявам се на Пловдив за кмета Тотев, иска прошка бившият зам.-областен управител Георги Игнатов

Аз подарих политическата кариера на Иван Тотев и сега съжалявам. Дори смятам, че трябва да се извиня на пловдивчани. Това заяви бившият зам.-областен управител Георги Игнатов, предаде marica.bg.Преди 9 месеца той напусна ГЕРБ с кърваво писмо. “Ако ГЕРБ иска да оцелее, трябва да се избави от цветановщината и вождизма. Аз лично обаче не вярвам, че това ще стане на 16 февруари”, коментира Игнатов.

Той не потвърди, но и не отрече, че партията на Борисов е купувала ромски гласове в “Източен” по време на последните местни избори, в които Иван Тотев бе избран за кмет. На въпроса: “Купува ли ГЕРБ гласове в “Източен?”, Игнатов отговори: “Истината е дъщеря на времето”, и все някога ще излезе наяве.

Коментар

• Ха, Лийдуей са направили профил на Шайката във ФБ и яко промотират https://www.facebook.com/pravitelstvo.bg

Коментар

• Сънувах стадо тролове как препуска до влака през прерията.... А моят "Уинчестър" беше зареден.А добър ВИ ден и честит празник на всички ценители на хубавото вино,на всички ,които обичат и са обичани ! Желая ВИ един чудесен ден и без значение кой празник сме избрали да празнуваме днес, важното е да бъдем щастливи!
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Калинките на ГЕРБ налазили и Софийската филхармония
              ОгЕ, откога лихварите станаха леви?

Коментар

• Калинките на ГЕРБ налазили и Софийската филхармония

Папки с документи показват партийно кадруване в държавната администрация по времето на управлението на ГЕРБ. Това каза пред bTV депутатът от БСП Таско Ерменков, председател на временна анкетна комисия за проверка и установяване на случаите на грубо партизирано кадруване в държавната администрация от август 2009 до март 2013 г. От документите станало ясно, че "калинки" са назначавани дори във Филхармонията. Народният избраник представи документи, открити в служебния апартамент на депутата от "Атака" Галин Монев, който преди това е бил ползван от депутата от ГЕРБ Павел Димитров.

Случаите, в които разполагаме с информация за политически назначения, са над 300-400. Това са конкретни имена в документите, забравени от бившия депутат от ГЕРБ Павел Димитров в шкаф, каза Ерменков.

По думите му няма служба, в която да няма партийни назначения в периода на управление на ГЕРБ - Сметна палата, държавен резерв, митници, държавна лотария, дори в Софийската филхармония.

Според документите първата стъпка е административният секретар на партия ГЕРБ, Цветомир Паунов да подготви и изпрати писмо до областните ръководители на ПП ГЕРБ със следното съдържание: „Уважаеми колеги, трябва да получим на имейл предложение за експерти от вашата област по приложените в справката позиции на областни нива. Следва да изпратите предложение за подходящи експерти, които да бъдат разгледани като потенциални кандидати за работа в изпълнителната власт". Поставят се и срокове - 24 юли 2009 г., непосредствено след изборите. След това още два пъти същата справка е свеждана за изпълнение, но за нови позиции в нея и с отметки - „предложен", „има назначение", „изчаква".

"Административният секретар Цветомир Паунов пуска справка до всички структури на партията, които трябва да заемат определени позиции. След като справката се попълва, тя се връща на министерствата, където се назначават въпросните хора. В мотивите на назначение на тези хора пише: "Член на ГЕРБ", "Партиен кадър на ГЕРБ", "Симпатизант на ГЕРБ" и други.

На въпрос на водещите в какво жилище живее депутатът Галин Монев, че успява да вади нови и нови папки, Ерменков посочи, че може би има голям шкаф.

"Няма да можем да разкрием всички случаи, защото е невъзможно. По-важната задача е да премахнем тези тенденции да се назначават без конкурс. Има необходимост от орган, който да гарантира, че няма да се продължи с тази порочна практика, той не трябва да е към правителството, за да има безпристрастност".

Бившият депутат от ГЕРБ Павел Димитров, който е настоящ активист от БАСТА, поиска включване по телефона, за да обясни откритите папки. "Аз съзнателно оставих тези документи. Оставил съм папките, защото бяха чернови по законопроекти, върху които съм работил. Аз също бях наследил папки, които ми бяха много полезни. Няма подобни назначения, това са само предложения", заяви Димитров. Той допълни, че информацията на Таско Ерменков била от другаде, а папките просто били добавени. Димитров обаче не отрече, че е имало документи с предложения.

"Винаги съм се противопоставял на политическите назначения. Това са предложения за хора, които са подходящи за определена длъжност. Не отричам кадруването в ГЕРБ, именно затова основахме БАСТА", разясни Димитров.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Ха познайте от три пъти по чия заповед беше проведена акция "Октопод" и по чия заповед бяха репресиите срещу Дамбовеца?

И ако успеете да си отговорите на първите въпроси, то ви оставям да се сетите дали Бойко Борисов и Цветан Цветанов ще платят присъденото обезщетение (ако бъде присъдено) или ще го платим всички ние?

Герберастията ще разяжда България като проказа дълги години.
                  Лалугер, според теб Дамбовеца, Трактора, Хамстера, Сумиста са все честни бизнесмени, чийто граждански права са неправомерно нарушени...нали?

Коментар

• Добра работа на хакерчетата-
                    червените лъжци са отново разкрити...
                    Leadway(сборището на червените тролове)
                    води активна кореспонденция с Идиотова
                    https://www.youtube.com/watch?v=1jUuwkOmFZM

Коментар

• Ха познайте от три пъти по чия заповед беше проведена акция "Октопод" и по чия заповед бяха репресиите срещу Дамбовеца?
                      Дамбовеца съди България за 85 млн. евро
                      Четири години след операция „Октопод" един от обвиняемите - Пламен Стоянов, известен като Дамбовеца, съди България за 85 милиона евро. И е на път да ги получи, или поне част от тях, предава Нова телевизия.

В жалбата, която е над 100 страници, адвокати са описали надлежно всички действия на правителство, министри, служби, прокуратура.

„Отидохме в етап, в който съдът в Страсбург реши да разгледа делото като пилотно", обясни пред Нова телевизия Пламен Стоянов.

На служебното правителство миналата година пък се паднало да отговаря на 10-тина въпроса.

„Поискаха да направим одит на щетите и пропуснатите ползи. Показа едно 8-цифрено число. Моят иск е за 85 млн. евро", заяви Стоянов.

Одитът е извършен от международно призната компания. По думите на Пламен Стоянов практиката в такива случаи е жалбата да бъде уважена и завелият делото да получи около 50-60% от исканата сума.
                      И ако успеете да си отговорите на първите въпроси, то ви оставям да се сетите дали Бойко Борисов и Цветан Цветанов ще платят присъденото обезщетение (ако бъде присъдено) или ще го платим всички ние?

Герберастията ще разяжда България като проказа дълги години.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Кандитко шъ зимаш ли Фидоската.Она е нещастна оти мъжо и я зарезал.Сега чака тебе и не мой се биете с чунчи.Тя е твоя.
                        Е що реши, че аз трябва да я земам, след като ти си специалист по добитъка

Коментар

• Кандитко шъ зимаш ли Фидоската.Она е нещастна оти мъжо и я зарезал.Сега чака тебе и не мой се биете с чунчи.Тя е твоя.

Коментар

• Добро утро, червнушковци!

При Орешарски данъчен шеф получи задача да събира по 10 бона за партия

http://www.faktor.bg/novini/balgariy...a-partiya.html

Докато съм бил зам. министър през мен Йордан Цонев не е ходатайствал за укриване на ДДС. Това заяви социалистът Георги Кадиев по Нова ТВ, в отговор на обвинения на бившия шеф на Агенция „Митници Ваньо Танов, че фирми на Цонев са точили ДДС.

Аз съм имал подобен случай с г-жа Мургина, в Плевен, докато беше шеф на НАП. Става дума за неправомерно върнати 2,5 млн. лв. на местна фирма със съдействието на Мургина. Аз написах докладна, от там тръгва конфликтът ми и се стигна до моята оставка. Дал съм този случай и в националната следствена служба, но не вярвам нещо да се случи.

Но имаше натиск за прикриване на зависими лица. Имаше скандал при тройната коалиция и за данък за хазарта. Предложен беше 8%, аз настоявах да е 10%, в парламента се прие 10%, но после по искане на Орешарски бе върнат пак на 8%. Не зная дали това е следствие от срещите му с Васил Божков – Черепа.

Докато бяха зам. министър при мен дойде данъчен директор и ми каза, че всеки месец трябва да събира по 10 хил. лв. за областна структура на партията, нсарал го областният управител, който после отрече. Парите не бяха за БСП, а за друга партия от коалицията – НДСВ и ДПС.

В митниците сега стават интересни неща - уволниха Румен Данов от поста зам. директорр на Агенцията само за 27 дни след назначението му, а той е изключително добър служител. Орешарски се оправда, че е получил неблагоприятна информация за него, но нищо повече не се представи като доказателства., Така не се дава възможност да се защити човекът. Финсовият министър пък даде друга трактовка, че Данов не искал да работи с определни служители и се получила лоша среда. Аз не вярвам, че той е сменил начина си на поведение. Това е качествен човек, който живее за тази работа. Проблемите в митниците продължават, имат само един зам. директор, директорът се смени само за няколко месеца. Как тогава да има резултати, призна Кадиев.

Коментар

Съпругът на Искра Фидосова я заряза и вече върти любов с друга жена. Сърбинът Томислав Живкович не искал и да чуе за пълничката си бивша любима и глези финна мадама в Београд.

Така Фидосова получава много силен удар, след като трябваше да се раздели и с ГЕРБ преди това.

Сърбинът направо заправил, че е женен за българката. В Монтана се носят слухове, че двамата са отдавна разделени, но решили да не подписват развод.

Фидосова приела изключително тежко раздялата, след като Томислав събрал багажа си. Тя криела факта, че вече няма мъж до себе си дори и от родителите си, пише "Всеки ден".

Бързо и намерете нов мъж - гербераст
                              Чунчи и кандитко сеги шъ съ избият за нея.Ма мое се разберат единия взема фидоската другия леля цеца

Коментар

• Съпругът на Искра Фидосова я заряза и вече върти любов с друга жена. Сърбинът Томислав Живкович не искал и да чуе за пълничката си бивша любима и глези финна мадама в Београд.

Така Фидосова получава много силен удар, след като трябваше да се раздели и с ГЕРБ преди това.

Сърбинът направо заправил, че е женен за българката. В Монтана се носят слухове, че двамата са отдавна разделени, но решили да не подписват развод.

Фидосова приела изключително тежко раздялата, след като Томислав събрал багажа си. Тя криела факта, че вече няма мъж до себе си дори и от родителите си, пише "Всеки ден".

Бързо и намерете нов мъж - гербераст

Коментар

Working...
                                X