IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На Dobri Bozhilov
    Абе Бойко, как може да си толкова прост. Половин година и милиони профука за тия кърлежи дето те лъжат, че ще бутнат властта. Те не са луди тия с пачките. Ти си лудият. Може ли 50 лумпена да свалят властта, та ако ще и 10 бона заплати да взимат? Ти си футболен човек, знаеш че количеството на публиката винаги има значение. Стига трошал пари. Сложи ги на лихва и инвестирай в Евроизборите. 1 депутат повече е по-изгодно от 50 кресльовци на жълтите павета... Сериозно ти говоря, знам че четеш това...
    ТОВА ДА НЕ Е ПИСАНО ЗА ВАС ДРУГАРИ МУТРОТРОЛОВЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      1002 пост ..спам....
      НеграМонти са политиците бре, воистина са неграМонти !!!

Аз казвам истината. Всичките ми мнения са за политика и не обиждам никого.

А това, че политиците ни са неграМонти е факт, който никой не може да отрече.

ОСТАВКА !!!
      ВЕДНАГА !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        Какво означава ЛОЯЛНОСТ в държавна институция! Аз мислех, че нормално състояние е деполитизация и конкурсно начало (не, че го е имало някога, говоря за нормално състояние).

В кой закон пише, че държавният служител следва да е партийно обвързан с управляващото мнозинство???

А ти Монти, държавен служителю, яви ли се на конкурс и как удостовери професионалните си качества????
        Може да си нелоялен ,само на избори...
        законни...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Забелязал съм освен това, че държавните служители, които пишат по форумите са неграмонти !!!
          1002 пост ..спам....

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
            Ти сериозно ли???????

Извадихте по улиците нечувани в новата история на България полицейски сили!

Биете по улиците!

Оградили сте държавните институции все едно сме Бейрут 1982!

Оставихте паравоенни формирования на психически неуравновесени хора като Волен и Расате да бродят по улиците!

Периодично изсипвате цигански орди на "контрапротести"!

Вадите службогонците на същите "контрапротести"!

Уволнявате инакомислещите, Пацо от Дупница посочва като критерий за уволнение не качествата на служителя, а инакомислието!!!!

Милицията прави "посещения" по домовете в тъмни доби!

Чета за някакви безумни обвинения в диверсия!!!

Последното означава и подчинена на Партията съдебна власт (което си го знаем още от майския преврат)?

Увеличавате бюджета за подслушване 2,6 пъти!!!!!!!!!!!!!!!!!

Абе в що за абсурдна държава ни принуждавате да живеем?????????

Ами сериозно...
            Като слушам медиите все едно става война а то как 50 чжовека разиграват полицията в целия център.

Работя в центъра и не може мечо да ми спами за революции....от 50 лумпена ,който като се уморят се върнат в СУ да се напият и вечерта пак ...
            Щели окупацията да я правят в 11,4 че да могат да с събудят в 9 ч..
            Идиоти..

Коментар

• Скандал!
              Манипулация, която обиколи цял свят – снимката на момичето,което плаче пред полицай е всъщност неговата приятелка

Ако мислите, че щом виждате снимка, значи всичко е истина жестоко се лъжете!

Свободно слово попадна на поредната манипулация около протестите в България. Само преди дни снимката на момиче, която плаче на рамото на полицай обиколи всички медии в България и световните агенции. Сърцераздирателната снимка бе повод за много дискусии и като фон стоеше във всички студия на телевизиите, когато се говореше за полицейско насилие.

Скандалното в случая е, че девойката Деси Николова се оказа интимната приятелка на полицая!

Сега всичко ви изглежда различно, нали?

Това, което трогна потребителите на социалната мрежа, без да знаят за връзката й с полицая, бяха думите на Деси Николова към „непознатия“ служител на реда. Тя написа стихотворение за него и го публикува в профила си в социалната мрежа.

На протеста.
              Прегръщам брат си.
              Той в шпалира заел е стриктно пост.
              В очите ми сълзи напират, гнети ме страшният въпрос:
              Ще може ли против дълга си да пусне своята сестра?“

Деси разказа, че този полицай е бил един от малкото, които се опитвали да спрат полицейското насилие. Гледайки как българи се бият с българи, Деси не издържала – разплакала се и сграбчила едничката надежда за спасение – полицая, който не биел, а помагал.

„Дръж се, всичко ще е наред“, окуражил я униформеният след молбата на Деси към него да се пази, гласи „официалната“ информация от протестиращите.

Когато стана ясно, че всъщност историята и снимката на Деси и „непознатия“ добър полицай, всъщност са една много добре подготвена манипулация, реакциите в социалните мрежи станаха противоречиви. Потребителите питат това ли е новия морал – лъжа, измама?

Щом сега когато са малцинство протестиращите лъжат безогледно и са привърженици на тезата „целта оправдава средствата!“, пречейки на милиони софиянци и гости на града, какво ли ще стане, ако влязат в управлението? Дали подслушванията, незаконните действия, публичните арести без резултат, полицейщината на Цецо Цветанов няма да ни се видят като невинни закачки, в сравнение с волята на сегашните „новоморалисти“.
              http://www.svobodnoslovo.eu/2013/11/...-%D1%86%D1%8F/
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
                а колко си лоялен към държавата ( нали беше на държавна работа), като по цял ден висиш по форумите и пишеш?!?!? Аман от псевдодържавници затова сме на това дередже :-(
                Забелязал съм освен това, че държавните служители, които пишат по форумите са неграмонти !!!
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Че си прав прав си. Но аз си мисля, че освен това са и неграмонти !!!
                  Ам чи те грамотните са по чужбината бре. Баш на теб ли да обяснявам. Засрами се веднага.
                  Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Кога служителите/държавните/ не трябва да са лоялни към работодателя....
                    когато в работно време ,ходят на антиправителствени митинги ли...
                    4 години пиша срещу борисоф ,но на един протест не съм отишъл и на работното си място съм бил лоялен към неговите закони и хората сложени от него...
                    Какво означава ЛОЯЛНОСТ в държавна институция! Аз мислех, че нормално състояние е деполитизация и конкурсно начало (не, че го е имало някога, говоря за нормално състояние).

В кой закон пише, че държавният служител следва да е партийно обвързан с управляващото мнозинство???

А ти Монти, държавен служителю, яви ли се на конкурс и как удостовери професионалните си качества????

Коментар

И защо не е тм....
                      защото Борисоф унищожи морала и законността и уважението към държвните институции...
                      А партията кърмилница напълно морално насъска полицаите да бият децата !!!
                      tnm

Коментар

4 години пиша срещу борисоф ,но на един протест не съм отишъл и на работното си място съм бил лоялен към неговите закони и хората сложени от него...
                        а колко си лоялен към държавата ( нали беше на държавна работа), като по цял ден висиш по форумите и пишеш?!?!? Аман от псевдодържавници затова сме на това дередже :-(

Коментар

И защо не е тм....
                          защото Борисоф унищожи морала и законността и уважението към държвните институции...
                          Не е само Борисов.

Коментар

Значи наистина ГЕРБ и БСП са от един червен дол дренки !!!

ОСТАВКА !!!
                            ВЕДНАГА !!!
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              То ако имаше закони цялото народно събрание барабар със съдебната ситсема щяха да са по затворите
                              И защо не е тм....

Коментар

• [QUOTE=Монти;1059535672]
                                Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Ами много добре правят Тъкмо съвсем ще настройват интелигентни хора срещу тях. А и ще е добър повод за тези след тях да уволнят всички които подържат БСП Така да се каже окаквото повикало такова се обадило [/QUOTE

Държавните служители не са крепостни. Те запазват правото си на лично мнение в личното си време. Изискването държавните служители да са лоялни на партията която управлява е безумие. Ще ги уволнят и ще се почне едно яко съдене на държавата в ЕС. И излагацията на БСП ще стане и международна.

Коментар

Working...
                                X