IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съветският гражданин Сергей Станишев приема българско гражданство едва след навършване на 26 годишна възраст... По този начин големият "родолюбец" избягва от редовна военна служба в Българската армия... Без нито един ден трудов стаж става министър председател... Потомъкът на българските комунисти става шеф на европейските социалисти... Сега, в съюз с българските националсоциалисти обслужва интересите на Кремъл... Кръгът се затваря...Е, има ли друга такава страна,като нашата България...?! Не! Няма!
    НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      Заради такива като теб, които добре манипулират Съществото на нещата
      За себе си говориш. Не аз защитавам комунистите, а ти. Всички читатели на форума го виждат.

Аз съм се обявил открито, още откакто се регистрирах във форума, че съм привърженик на идеята за пряка демокрация. От всичките ми над 12000 поста няма нито един, който е срещу управлението чрез пряка демокрация. Ако намериш такъв - цитирай го. Всички, които ме следят какво пиша знаят, че казвам истината.

Голословните ти обвинения срещу мен, през последните два месеца нямат край. Кажи си какви са ти мотивите. Ще ти олекне
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

Всъщност....парите заробват, както и вещите...

макар, да не познавам формата на свобода и липса на пари
        Но поне стремежът ми е познат
        За 24 години докараха народа до нивото на крепостни селяни, като заплатата им стига колкото пак да ходят на работа.
        За каква свобода ми говориш?
        Много ясно, че с парите заробват и правят от хората вещи.
        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Да. И никаква милост!
          .....[/URL]

ПП
          Равновесие, инсчето плиийзз,
          Ако е така, покажи още няколко от ....насрещната позиция

п.п...за инс-а ще почакаш )

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Знаеш много добре, че знам и за двете. Сенаторът Маккарти е организирал лов на вещици срещу комунистите.

Само че нямаш основание да сравняваш Маккартизма с Българския здравословен антикомунизъм, тъй като в САЩ комунистите никога не са били на власт, докато в България още с идването си на власт са разстреляли 30 000 човека. А след това за 69 години така окрадоха България, че станахме една от държавите с най нисък жизнен стандарт в света.
            не съм сигурна какво знаеш и какво добре маскираш...

За Маккартизма писах във връзка с радостта ти от ...чисто шпионските или 'ад хоминем' агрументите на Факи с показването на ай-пи-то на човек....само, защото не е съгласен с мнението му

преди 2 дни, когато влязох пак...някакъв гербераст, наричаше несъгласните му - антихристи
            Заради такива като теб, които добре манипулират Съществото на нещата....няма шанс Пряката Демокрация

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
              Може разбира се.

Ама виде ли как се изпокриха червените тролове?
              Много са глупави.

А червени тролова са:
              Монти
              Гигов
              Роберт
              ...
              Тея ми беха интересни ето защо:

robert
              09-01-2013 -:- 0:07:22, 77.85.108.208, Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:23.0) Gecko/20100101 Firefox/23.0, 61928

gigow
              08-31-2013 -:- 23:59:48, 77.85.108.208, Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:23.0) Gecko/20100101 Firefox/23.0, 61515

Забелязваш ли троловете тук?

ПП
              Монти, така сме ние пицарите тук
              Гигов брой мойте регистрации а той най малко с две, че и активни.
              г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

И за МакКратизма знаеш толкова, колкото за Мажоритарната избирателна система в Швейцария!
                Знаеш много добре, че знам и за двете. Сенаторът Маккарти е организирал лов на вещици срещу комунистите.

Само че нямаш основание да сравняваш Маккартизма с Българския здравословен антикомунизъм, тъй като в САЩ комунистите никога не са били на власт, докато в България още с идването си на власт са разстреляли 30 000 човека. А след това за 69 години така окрадоха България, че станахме една от държавите с най нисък жизнен стандарт в света.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                  Като пари в брой. За каква сума става въпрос ?
                  Всъщност....парите заробват, както и вещите...

макар, да не познавам формата на свобода и липса на пари
                  Но поне стремежът ми е познат

Коментар

В САЩ комунистите никога не са били на власт.

.....
                    И за МакКартнизма знаеш толкова, колкото за Мажоритарната избирателна система в Швейцария!
                    Last edited by съни(тя); 15.11.2013, 18:55.

Коментар

Ти само си ...плямпаш за Свобода,
                      но Идея си нямаш - Какво означава Тя!
                      Свобода е когато комунистите, заедно с всичките им СДСари ДПСари ГЕРБерасти и АТАКАисти са свалени от власт и тикнати на топло, задето ограбиха България !!!
                      tnm

Коментар

Ти само си ...плямпаш за свобода,
                        но Идея си нямаш - Какво означава Тя?
                        Като пари в брой. За каква сума става въпрос ?
                        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Нова форма на МакКартизъм?

Бой по комунистите с по-гадни и подли номера и маниери от техните?!
                          В САЩ комунистите никога не са били на власт.

Тук за съжаление бяха на власт. И още със застъпването си на власт разстреляха повече от 30 000 човека.

И да. Не съществуват по-гадни и подли номера и маниери от тези на комунистите.

Нека ти тежи на съвестта, задето защитаваш кръволоците.
                          tnm

Коментар

Нова форма на МакКартизъм?

Бой по комунистите с по-гадни и подли номера и маниери от техните?!
                            Да. И никаква милост!

ПП
                            По- назад в архива, имам фундаментални мнения, на които никой не обърна внимание,
                            а казват доста неща сбито.

Ето линкчета две и коментирай, ако може.

Линкче едно

Линкче две.

ПП
                            Равновесие, инсчето плиийзз,

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Така и трябва, стига са си мислили комунистите че са най-оправни
                              нормална реакция на човек от редиците на " безформените, безлидерни, интелигентни" ... "Спонтанно Протестиращи"

Коментар

А на мен ми е интересно, защо Съни ги защитава така самоотвержено ???
                                Ти само си ...плямпаш за Свобода,
                                но Идея си нямаш - Какво означава Тя!
                                Last edited by съни(тя); 15.11.2013, 18:49.

Коментар

Working...
                                X