IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Полицаят не трябва да се моли, защото той не е поп, нито е бакалин. Полицаят дава

Класик, класик е Василев много го уважавам!!! Вижте цялото интервю:
    разпореждане и по закон всеки гражданин е длъжен да го изпълни!
    http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1174698

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      Ето оня мушмул гигов е раздал кебапчетата вчера.

г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Здравей гастербартерче ,
        нещо не ти върви с кодовете..
        даде на два компютъра един и същи идентификационен модел а на третия ..не го разчете..
        как са пиците...
        Монти,
        трябва да призная нещо.
        Американския талибан очевидно има достъп, неизвестно как, до данни като айпи адреси, версии на Мозила и прочее. Не би трябвало обикновен потребител да има достъп до тези данни. Дори не съм сигурен дали модераторите имат достъп до тях.

Обаче айпи адреса, който той посочва за мен е един от адресите на сървъра на кабелната телевизия, която доскоро ползвах за интернет доставчик.
        Според домашния ми компютърен специалист понеже не сме имали отделен айпи адрес (струвало 2 лева на месец) то много потребители, ако не и всичките, на интернет на "Близу" в Шумен сме имали еднакъв айпи.

Което обаче ми е през у ... шушляка.
        Това, че посочва един айпи за Робърт и за мен, просто означава, че Робърт е от Шумен и интернета му е на Близу. Впрочем, аз вече съм на друг доставчик, ама едва ли американския гербераст (а дали е американски?) ще признае че е така.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
          Право да ти кажа, мъка ми е за Борисовата ... ще я опикаят като стой, та гледай. Помниш ли с Операта какво се случи лятото?!
          Да жалко, но какво да се направи като Сорос не може да плаща така както станишеф и местан.
          г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1174782

ХАХАХАХАХ ЮрИСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            намерението да извършиш престъпление не е никакво престъпно деяние!!!!!!!
            Аз почти всеки ден имам намерение да строша главата на тиквоча, ама това не е реално противозаконно действие!
            Лорье, ама той има нек'ви колани, каратист, дане земем да те загубиме, да го ева...

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
              хахаха идат ли вече?
              От утре не 200 студента а 5000 неграмотни мангала ще протестират.
              Право да ти кажа, мъка ми е за Борисовата ... ще я опикаят като стой, та гледай. Помниш ли с Операта какво се случи лятото?!
              Yeah

Коментар

Ето оня мушмул гигов е раздал кебапчетата вчера.

кажи сега за кодове и как хващаш червените тролове...
                А фанариотче...

Коментар

• http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1174782

ХАХАХАХАХ ЮрИСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  намерението да извършиш престъпление не е никакво престъпно деяние!!!!!!!
                  Аз почти всеки ден имам намерение да строша главата на тиквоча, ама това не е реално противозаконно действие!

Коментар

• Ето оня мушмул гигов е раздал кебапчетата вчера.

Коментар

Черен влак се композира ...

хахаха идат ли вече?
                      От утре не 200 студента а 5000 неграмотни мангала ще протестират.
                      г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                        к'во става с Белене, знаеш ли
                        Нещо ...червените и сините гниди, барабар с Борисов мълчат по въпроса?!

Имаш ли идея какво ще му се случи на Обама, ако извади Данъчна декларация, че притежава 14 хил. долара )
                        Е сега Обама..
                        Знаеш ли как са казвали на гърчеещите българи..
                        Питай Факушка.....

Коментар

Скоро ще ядете дървото червени гниди.

А червените тролове като ... знаете кои, - в Белене. Ама не да копат за аец...
                          к'во става с Белене, знаеш ли
                          Нещо ...червените и сините гниди, барабар с Борисов мълчат по въпроса?!

Имаш ли идея какво ще му се случи на Обама, ако извади Данъчна декларация, че притежава 14 хил. долара )

Коментар

Черен влак се композира ...
                            ....
                            не ви ли стигат ежедневните манипулации, че и кадри чак от Индия докарвате

Коментар

Moнтитата и гиговците днес бяха доказано разкрити като
                              Платени Червени Тролове
                              По-назад в темата.

Тези òра(орки) заслужават най-голямото презрение което заслужаат само платените червени тролове - рубладжии продажници на България.
                              Здравей гастербартерче ,
                              нещо не ти върви с кодовете..
                              даде на два компютъра един и същи идентификационен модел а на третия ..не го разчете..
                              как са пиците...

Коментар

....
                                Платени Червени Тролове
                                По-назад в темата.

Тези òра(орки) заслужават най-голямото презрение което заслужаат само платените червени тролове - рубладжии продажници на България.
                                А уважение и преклонение ли изпитваш към доларовите продажници?

Ще напишеш ли и Платените Сини Тролове

Коментар

Working...
                                X