Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Като гледам колко празно е на парламента, сега е момента да се превземе
http://kamerite.bg/camera/view/4/%D0...campaign=slide
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЕ разбира се убеден съм че маса " демократи "с апарати и микрофони сега се мъчат да намерят , снимат и интервюират наи-цигански или най-неграмотно или най-изпаднало изглеждащия човек на митинга.
После ще ни го натрапват с твърдението че това са били присъстващите, няма значение дали това е продставителна извадка от всички ....
Ами така изглеждащи хора могат да се намерят на всичик митинги и какво от това ?
с други думи хората които харчат нашите пари ни казват кой трябва да ни управлява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМуци,
"вашата снимка" е от камерите.бг, другата не знам кой е автора, но пък лично бях там и видях множеството от Плиска до Ректората и по-далеч...
След Полиграфията ,нямаше и по човек на метър... ..
Не повече от 25 К дадени от специалист по преброявенето ...
Коментар
-
Е разбира се убеден съм че маса " демократи "с апарати и микрофони сега се мъчат да намерят , снимат и интервюират наи-цигански или най-неграмотно или най-изпаднало изглеждащия човек на митинга.
После ще ни го натрапват с твърдението че това са били присъстващите, няма значение дали това е продставителна извадка от всички ....
Ами така изглеждащи хора могат да се намерят на всичик митинги и какво от това ?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМа верно са орки.
Ся като си отпътуват довечера, кой ше варди пак Али Осман и 240те разбойници. Робокопите ли ше искарат пак ???Не съм фен на Славчо, но вчера ме изпълни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТова се казва манипулация на една и съща картина..
Нашата се разтегля от ниското а чуждата се сближава от високото..
Иво Божков ..не беше ли оператора на протеста на 200 студенти .
Гледайки неговите кадри изглеждат стотици хиляди...
Понеже видях и двете гарантирам ти днес имаше повече хора..
На протеста те се разтегляха да изглеждат повече ..
Такава беше целта им...
Нали се командваха по телефоните кой до къде да стигне...
"вашата снимка" е от камерите.бг, другата не знам кой е автора, но пък лично бях там и видях множеството от Плиска до Ректората и по-далеч...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Ся като си отпътуват довечера, кой ше варди пак Али Осман и 240те разбойници. Робокопите ли ше искарат пак ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеИво Божков:
Нашата се разтегля от ниското а чуждата се сближава от високото..
Иво Божков ..не беше ли оператора на протеста на 200 студенти .
Гледайки неговите кадри изглеждат стотици хиляди...
Понеже видях и двете гарантирам ти днес имаше повече хора..
На протеста те се разтегляха да изглеждат повече ..
Такава беше целта им...
Нали се командваха по телефоните кой до къде да стигне...
Коментар
Коментар