IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Като гледам колко празно е на парламента, сега е момента да се превземе
    http://kamerite.bg/camera/view/4/%D0...campaign=slide
    Че то до университета не е далеко. Ма и вие дъртите требе да помагате !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Като гледам колко празно е на парламента, сега е момента да се превземе
      http://kamerite.bg/camera/view/4/%D0...campaign=slide

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Е разбира се убеден съм че маса " демократи "с апарати и микрофони сега се мъчат да намерят , снимат и интервюират наи-цигански или най-неграмотно или най-изпаднало изглеждащия човек на митинга.
        После ще ни го натрапват с твърдението че това са били присъстващите, няма значение дали това е продставителна извадка от всички ....

Ами така изглеждащи хора могат да се намерят на всичик митинги и какво от това ?
        то не е трудно да се снимат - достатъчно е човек да гледа телевизионните репортажи и веднага вижда че са цигани и пенсионери.

с други думи хората които харчат нашите пари ни казват кой трябва да ни управлява.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Муци,
          "вашата снимка" е от камерите.бг, другата не знам кой е автора, но пък лично бях там и видях множеството от Плиска до Ректората и по-далеч...
          Само ,че този ден в Политика имам 20 поста от кино Изток и имаше чудесна картина за преценка на гъстотата..
          След Полиграфията ,нямаше и по човек на метър... ..
          Не повече от 25 К дадени от специалист по преброявенето ...

Коментар

• Е разбира се убеден съм че маса " демократи "с апарати и микрофони сега се мъчат да намерят , снимат и интервюират наи-цигански или най-неграмотно или най-изпаднало изглеждащия човек на митинга.
            После ще ни го натрапват с твърдението че това са били присъстващите, няма значение дали това е продставителна извадка от всички ....

Ами така изглеждащи хора могат да се намерят на всичик митинги и какво от това ?
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Кво става със сайта на БСП-ту?
              http://www.bsp.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Ма верно са орки.

Ся като си отпътуват довечера, кой ше варди пак Али Осман и 240те разбойници. Робокопите ли ше искарат пак ???
                Виж песничката бря Не съм фен на Славчо, но вчера ме изпълни

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Това се казва манипулация на една и съща картина..
                  Нашата се разтегля от ниското а чуждата се сближава от високото..
                  Иво Божков ..не беше ли оператора на протеста на 200 студенти .
                  Гледайки неговите кадри изглеждат стотици хиляди...

Понеже видях и двете гарантирам ти днес имаше повече хора..
                  На протеста те се разтегляха да изглеждат повече ..
                  Такава беше целта им...
                  Нали се командваха по телефоните кой до къде да стигне...
                  Муци,
                  "вашата снимка" е от камерите.бг, другата не знам кой е автора, но пък лично бях там и видях множеството от Плиска до Ректората и по-далеч...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Ма верно са орки.

Ся като си отпътуват довечера, кой ше варди пак Али Осман и 240те разбойници. Робокопите ли ше искарат пак ???
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                      Иво Божков:

Това се казва манипулация на една и съща картина..
                      Нашата се разтегля от ниското а чуждата се сближава от високото..
                      Иво Божков ..не беше ли оператора на протеста на 200 студенти .
                      Гледайки неговите кадри изглеждат стотици хиляди...

Понеже видях и двете гарантирам ти днес имаше повече хора..
                      На протеста те се разтегляха да изглеждат повече ..
                      Такава беше целта им...
                      Нали се командваха по телефоните кой до къде да стигне...

Коментар

• Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

http://www.vbox7.com/play:e647187804

Коментар

• Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Имам оперативна информация, че държавният служите Пацо от Дупница днес е бил на партиен митинг.

Смятам, че премиерът Орешарски следва да изпълни заканата си от вчера и да уволни държавния служител Пацо от Дупница!

Коментар

Working...
                                X