IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • по-долу чета на няколко места се пише, че е невъзможна
    коалиция БСП - ГЕРБ

    Всъщност, това е най-закономерната коалиция.

    Но защо няма да се случи?

    Интересно ми е какво мислите

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
      Защо слагате Капута в сметките? Слепи и глухи ли сте, че това е един от най-презираните хора в държавата? Едва ли би събрал повече от 2-3%.

      Що се касае за името на БСП+ДПС, то след формалното им обединяване е най-редно да носят името ДПС /Движение за Права и Социализъм/. Само ми помнете думата, че туркомунистите така ще се изпокарат помежду си, че ще се вдига пушилка. Обикновено користните съюзи завършват с грандиозни скандали или с много кръв. Нали си спомняте, че наскоро след договора Молотов - Рибентроп и след като братовчедите фашисти и комунисти се кълняха един на друг във вечна любов, така се изпокараха, че вследствие на породилата се омраза и жестоката война загинаха десетки милиони люде, а светът беше удавен в кръв.
      Братята туркомунисти никак не са далече от същата участ. Не може генетически заложена омраза /напр. Възродителния процес/ да бъде преодоляна тъй лесно. Пък който иска, нека да си ги подкрепя, той ще пострада първи. Тези, които дават гласа си за БСП нали са наясно, че на практика го дават за ДПС. И обратно.

      Капута е мразен, ама от тези дето четем.

      Нали разбираш, че по селата и малките градчета има една камара хора, дето верват на тИлИвизора.

      Атака беше създадена от тИлИвизора. Сега тези НФСБ - дето СКАТ е тяхна телевизия - за малко да минат 4% процента.

      Бюрека върви по техния утъпкан път и може да направи изненада.

      Но пък хубавото е, че ще дърпа гласове от БСП, Атака и разни други националисти.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Факи ма ти пак обърка реалността и желанията.Тиквуняка да се откаже от премиерския пост?????!!!!!!Стига вицове и смешки.Главен секретар на МВР да стане?
        Използвай си въображението - да речем само шеф на герб.
        С друга персона премиер.
        Дори мога да се фана на бас, че еко се стигне дотам че гербаджиите имат думата, така ще стане.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          ..."
          Комунистическа му работа

          Бе ако бб се върне, жална ви майка...
          Защо ги пишеш тия ...
          ако не се интересуваше от борсата,бих си помислила, че нямаш идея какъв е бизнеса и какви са връзките в него

          "жална му майка" на Георги Първанов от ...Бойко Борисов - Как да стане?!
          А Общият им благодетел?

          С какъв(произход) капитал са големите фирми на БФБ?

          Как беше създадено Ядрото на ГЕРБ???
          С какви кадри?
          Имат ли общо с БСП/ БКП?

          Коментар


          • Сидеров: Дават по 1000 лева на протестиращ, който скочи на полицай
            Ако атакист дойде на мястото на Цветлин Йовчев, ще има ред
            Публикувано: 17 ноем. 2013, 18:39 | Обновено: 17 ноем. 2013, 18:39
            Разпечатай
            прочитания: 1198 | коментари: 34
            София, България

            Лидерът на "Атака" Волен Сидеров поиска оставката на вътрешният министър Цветлин Йовчев, тъй като по думите му не се справя с работата си. Това стана в предаването "Всяка неделя" по Нова телевизия. "Аз имам големи критики срещу Йовчев. Полицията стои и гледа как палят плакати на Атака и не се намесва. Ако атакист дойде на неговото място ще има ред", категоричен е Сидеров. "Митингите на БСП, ДПС и на ГЕРБ ми приличат на детска игра. Едните събират симпатизанти в София, а другите в Пловдив. Атака е събирала повече хора", заяви Сидеров. Той бе категоричен, че не е изпращал хората си пред дома на бившият премиер Бойко Борисов. "Имам основание да отговарям, защото той ми изпращаше хора с камъни пред централата на ул. "Врабча", но не го правя", категоричен бе Сидеров.

            По думите му двигателят на студентските протести у нас е САЩ. "Джеймс Пардю го изгониха от Македония, защото подпомагаше АОК, после дойде тук. Американското посолство действат чиновнически без фантазия, без творчество. Те действат като слон в стъкларски магазин. Когато някой действа против техните интереси го свалят. Пардю показа кой стои зад т.нар. протести, които се провеждат по един и същи сценарии. Знака с юмрука, който е лого на студентските протести в момента е същия знак, който използваха през 2000 г. в Сърбия, в Русия през 2007 е същия юмрук, в Екипет също и т.н. Един и същ сценарист и художник рисува логото на протестите. Целта да се свали правителството е, хайде да не казвам, че на Вашингтон, но на олигарси и кръговое, които са им засегнати с нещо интересите. "Южен поток" беше подписан още при ГЕРБ, а после спря. Американското посолство се намеси и за проекта АЕЦ "Белене". Борисов беше за "Белене", но американското посолство се намеси и той смени мнението си. Сега подписването на "Южен поток" е предизвикало голяма тревога в американското посолство, защото са усетили, че започва промяна и са притеснени, че руските енергийни проекти ще се отпушат. И ето веднага се организират протести, студенти, а Пардю веднага ги навести. Сайтът "NO Орешарски" е регистриран в САЩ, но не можеш да съдиш никого от него за клевети, защото не знаеш кой е собственика", обясни още Волен Сидеров. Той разкри, че хората, които стоят зад протестите се опитват да ги радикализират. "Дават по 1000 лв. на този, който скочи срещу полицай. Имаше ранени полицаи. Плащат се големи пари само за присъствие на митинга. 120 лв. е само, за да ходиш", разкри ценоразписа Сидеров.

            По думите му този парламент няма по-добра алтернатива. "Защо да събарям този парламент, като все пак аз сега съм коректив, някой неща ги извоювах. Тази роля е важна, ако ни няма в парламента, а при едни следващи избори така ще разбъркат нещата, че ще се стараят да ни отстранят", коментира Сидеров.

            "Ние настояваме за незабавното екстрадиране на незаконните емигрантите. Само в "Овча купел" са 1200 души, сигурно са повече от 5000 само в София. Пришълците вече стрелят в краката на български полицаи. И без това българските полицаи са за нищо, стоят по 12 ч., бият ги всякакви лумпеняци, чудя се как издържат", обясни Сидеров. /БЛИЦ

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              За комунистите си в голяма заблуда.Ако знаеш само колко народ е набрал злоба срещу затварянето на улици и СУ.Имам познати които са готови с вилите и лопатите да атакуват СУ ако се провали учебната година....Само над това се замисли
              Ако искаш да фанем бас.

              Аз казвам, че БСП ще имат по-малко от 2/3 (застраховам се) от гласувалите за тях през май 2013.

              Ти кво казваш?

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                В голяма заблуда си особено по отношение на ДПС.ГЕРБ да стане нормална партия?????!!!!Това виц ли е?Тиквуняка ще го направят почетен пожизнен председател.
                Никога няма да забравяш че около партиите кръжат некадърници алчни за постове и власт.Какъв среден ешалон какви пет лева.Тези хора са там за постове пари власт облаги.Никой нема да стои и да слуша сладките приказки на тиквуняка ще отидат по други партии които имат по големи шансове.
                Именно - почетен председател ББ, а ХУ - ново лице
                Това все пак е добре оформена структура от гледна точка на партийното строителство - няма какво да се лъжем, ЦЦ се е справил с това. Жизнеспособна партия, която трябва да направи някои промени, за да продължи.


                Прави ми впечатление, че повечето потребители тук приемат желаното за реално. По-добре е да бъдем реалисти, няма смисъл да се надъхваме със заклинания - безполезно е

                Коментар


                • https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

                  Коментар


                  • От МВР уточняват как са изчислени данните за мероприятието на две политически сили в центъра на София.
                    Пространството от сцената, издигната на Орлов мост, до мантинелата, която разделя платната в двете посоки, е с ширина 28 метра. Разстоянието от сцената до мантинелата е 250 метра, което прави обща площ от 7 000 квадратни метра. Разстоянието от началото на мантинелата до края на Полиграфическия комбинат е 450 метра.
                    Ширината на платната в двете посоки е общо 21 метра, което прави 9 450 кв.метра. В платната на вход за центъра е имало събрали се граждани до бившия ресторант „Феята“. Дължината на този участък (от Полиграфическия комбинат нагоре) е 400 метра, а ширината - 10 метра, което прави общо 4 000 кв.м. Общата квадратура е 20 450 квадратни метра, като в последния район гъстотата е била по-малка.
                    Предвид посочените по-горе обстоятелства и на база досегашния опит в преценката на броя на присъстващи граждани в района на масови мероприятия, е определен и приблизителният общ брой участници в мероприятието - около 50 хил. граждани.
                    За мероприятието на политическа сила в центъра на Пловдив, от МВР уточняват следното:
                    Периметърът на площад „Централен”, изключвайки мястото на сцената и шадраван „Спиралата”, оформя правоъгълник с размери 110х60 метра с обща квадратура 6 600 кв.м. Продължението на площад „Централен” в северна посока, заключено между „Цар Симеоновата градина” и западната стена на Централна поща, до бившата Руска книжарница, оформя периметър от 960 кв.м.
                    Общата квадратура на обособения сектор за присъстващи на протеста граждани е 7 560 кв.м., като в последния район тяхното присъствие е било по-слабо. Предвид посочените по-горе обстоятелства и на база досегашния опит в преценката на броя на присъстващи граждани в района на масови мероприятия, е определен и приблизителният общ брой участници в мероприятието - около 15 хил. граждани.
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Пак да повторя..
                      Всички искате оставка , а никой на поиска да припознае варианта кой избира от едни избори...

                      пак да напиша ..
                      Голяма коалиция-ГЕРБ и БСП...
                      и други два равностойни сценарии..
                      БСП , ДПС , Бареков..
                      Герб ,РБ , Бареков...

                      Факушка ...казвай...
                      Равновесие...
                      Коки...
                      Мечо...
                      Бай Пешо...
                      Киро-....
                      и всеки който чете...
                      Монти моето мнение е ,че със стари курви ,няма как да се смени СТАТУКВОТО в тая страна .Така ,че няма да гласувам .
                      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                        Мисля че правилно залагаш в момента.
                        Както сам отбеляза тея дни, герб търпят развитие. Бавно, но се усещат вече за някои работи. Единственото което бб трябва да направи е да обяви че той няма да е евентуален премиер на едно бъдещо правителство. Това ще бъде импулс за разочарованите от тях - все пак не е тайна че бб не става за тази работа.

                        ПП
                        Равновесиеееее,
                        иди плюни в инсчето, плиииззз
                        Факи ма ти пак обърка реалността и желанията.Тиквуняка да се откаже от премиерския пост?????!!!!!!Стига вицове и смешки.Главен секретар на МВР да стане?

                        Коментар


                        • избори?!

                          Защо слагате Капута в сметките? Слепи и глухи ли сте, че това е един от най-презираните хора в държавата? Едва ли би събрал повече от 2-3%.

                          Що се касае за името на БСП+ДПС, то след формалното им обединяване е най-редно да носят името ДПС /Движение за Права и Социализъм/. Само ми помнете думата, че туркомунистите така ще се изпокарат помежду си, че ще се вдига пушилка. Обикновено користните съюзи завършват с грандиозни скандали или с много кръв. Нали си спомняте, че наскоро след договора Молотов - Рибентроп и след като братовчедите фашисти и комунисти се кълняха един на друг във вечна любов, така се изпокараха, че вследствие на породилата се омраза и жестоката война загинаха десетки милиони люде, а светът беше удавен в кръв.
                          Братята туркомунисти никак не са далече от същата участ. Не може генетически заложена омраза /напр. Възродителния процес/ да бъде преодоляна тъй лесно. Пък който иска, нека да си ги подкрепя, той ще пострада първи. Тези, които дават гласа си за БСП нали са наясно, че на практика го дават за ДПС. И обратно.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            При теб има един много голям проблем.Ти приемаш желаното от теб за реалност.Освен това си мислиш че чрез груба сила и обиди ще наложиш твоето желание.Бедните голите и босите винаги са мотивирани и винаги гласуват.Тия дето си ги изредил в София първо са малцинство второ големи юнаци са ама пред компютрите.А трето имат майки и бащи и като им кажат че техния интерес е при Гея и до тука.Нали умните и красиви софиянци гласуваха за циганина Командир.Що отиде на бунището?Няма ли най накрая да разбереш че хората искат работа по високи доходи и справяне с битовата престъпност.Не може примерно в един Плевен да унищожиш и разграбиш 28 огромни завода и да очакваш че ще гласуват за теб.СДС е мръсна дума разбери го.А миналия петък бях в София.Ми то ужас бе офис на банка офис на телефонен и телевизионен оператор дрехи втора употреба аптека магазин за алкохол магазин за левче.Е те това е великия бизнес на софиянци.Магазините за дрехи менте носени от западни просяци са претъпкани от елитни софиянци средна класа....Отвори си очите и ушите и заповядай в реалността.Истинската не медийната и партийната
                            Трябвало е да минеш и от южната страна на жълтите павета, а не само от северната да се движиш.

                            А иначе - и на предишните избори активността в София бе ниска. като при това и се разпръсна. Десните не искаха БСП, но не искаха и ГЕРБ. Десните партии бяха много но взеха по-малко. За съжаление. Но демонстрациите срещу ГЕРБ тогава бяха предимно на зелените. Костов и Кунева не заемаха ясна позиция много дълго време - а няколкото месеца преди избори когато заеха такава позиция не бяха достатъчни да убедят хората.

                            Но в момента хората са надъхани и продължават да се надъхват. Вярват че от тях зависи как ще живеят и те и децата им. А тази мотивация не може да се загуби много лесно. Да не кажа че е почти невъзможно да се загуби. Вярват че олигархията и политическата мафия им краде бъдещето - т.е. приемат нещата ама много лично. не са някакви абстрактни категории каквито тука Съни се пробва да пробутва. Не, тези хора вярват че политическата мафия им краде тяхното собствено бъдеще, че им скапва начина на живот, че им пречи да си развият потенциала.

                            А когато подобни екзистенциални въпроси са засегнати мотивацията да загубиш половин час за гласуване не изисква реално нищо. Хора които преди ги мързеше да си завлечат задниците до избирателни секции, сега стоят с часове по площади.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                              Ако искат да оцелеят, ще трябва да станат нормална партия. А бившите министри, депутати, всякакви дейци от средните ешелони ще искат да оцелеят, бъди сигурен
                              И за НДСВ, и за ДСБ, и за ДПС беше трудно да се допусне, че могат да продължат без първите си водачи, но ето - случи се, катарзисът не ги подмина
                              В голяма заблуда си особено по отношение на ДПС.ГЕРБ да стане нормална партия?????!!!!Това виц ли е?Тиквуняка ще го направят почетен пожизнен председател.
                              Никога няма да забравяш че около партиите кръжат некадърници алчни за постове и власт.Какъв среден ешалон какви пет лева.Тези хора са там за постове пари власт облаги.Никой нема да стои и да слуша сладките приказки на тиквуняка ще отидат по други партии които имат по големи шансове.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                всяко потвърждение че ГЕРБ може да се сдуши с БСП на следващите избори ще гони тези 18% от ГЕРБ и ще ги праща в реформаторския блок. Така че коя ще бъде първата сила ГЕРБ или Реформаторския блок ще се разбира в последствие. При всички случай, ако и двете партии не направят големи грешки те ще са първата и втората сила. На ГЕРБ слабите му страни са икономика и финанси - те отиват в РБ, за успокоение на десните че няма да се повтори катастрофата Дянков.

                                БСП ако сега подаде оставка може и тя да е на второ място, но ако продължават в същия дух още три години ще е трета или четвърта сила. Като нищо ДПС ще ги мине. Просто демографски БСП намалява много по-бързо и от тези 500 000 твърдо ядро което имат сега ще останат не повече от 300 000 през 2017. Вчерашния митинг ясно показа че БСП просто няма потенциал. Дори и в момента, какво остава след 3 години.

                                Ако трябва да залагам в момента - следващото правителството ще е РБ и ГЕРБ. БСП ще бъдат извадени от управлението, а тъй като и РБ и ГЕРБ вече са си научили урока, повече няма да си позволят меката политика към БСП кадрите - всичките от всички нива на държавата ще бъдат изгонени. И БСп повече няма да може да се върне на власт.
                                Мисля че правилно залагаш в момента.
                                Както сам отбеляза тея дни, герб търпят развитие. Бавно, но се усещат вече за някои работи. Единственото което бб трябва да направи е да обяви че той няма да е евентуален премиер на едно бъдещо правителство. Това ще бъде импулс за разочарованите от тях - все пак не е тайна че бб не става за тази работа.

                                ПП
                                Равновесиеееее,
                                иди плюни в инсчето, плиииззз

                                Коментар

                                Working...
                                X