Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
АМИ ЦУЦИ И ИСКРЕТО КОИ ГИ МАААА , А ПЕШО
Богат Президент, беден народ!!! http://pressadaily.bg/publication/28...мплекс/
Иво Прокопиев и Плевнелиев с луксозен комплекс | pressadaily.bg
pressadaily.bg
Според местните президентът и братя Прокопиеви били в много тесни, приятелски отношения
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение...Как го язди и налага с атрибута -"диййй, диййй!"
Хахаааа!
Ама това е 90% сигурно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениечрез Alex Res
Милите ни ненагледни реформатори, понеже "оправиха" България, та сега нашичките са ръгнали да "оправят" и Украйна.
Да помогнем на Украйна да се откъсне от Русия, искат реформаторите
news.ibox.bg
Начало / У нас / Политика / Да помогнем на Украйна да се откъсне от Русия, искат реформаторите
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеА ти откъде знаеш кой е шефът ми?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТе не са се карали. Нас караха да се мразим. Те са си
1. Гърне и похлупак
2. Дупе и гащи
3. От един червен дол дренки
4. Гарван гарвану око не вади
5. Оплетени като свински черва
Yeah
Коментар
-
Украинският пътешественик и бизнесмен Анатолий Лубченко е записал сензационно прогноза на Ванга за България в месеците преди смъртта й, съобщи руското радио „Украйна“, базирано в Киев.
Преди няколко години Лубченко вече обнародва част от записките си, в които е стаил безценна информация под формата на пророчества за България, Русия и цялото човечество. Сега на бял свят излиза конкретна прогноза, визираща нашата страна и настъпващата 2014 г.
„Кръв, много кръв виждам в София през май 2014. Ония горе ке паднат доле, ке паднат в кръв. Над 100 човеци ще загинат по улиците“, пророкува Ванга.
Думите й звучат смразяващо на фона на задаващите се евроизбори именно през май идната година, когато се очаква ескалация на набиращото скорост политическо напрежение у нас.
Източник:ПИК
МУТРОКОМУНИСТИТЕ ЩЕ ОКЪРВАВЯТ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
чрез Alex Res
Милите ни ненагледни реформатори, понеже "оправиха" България, та сега нашичките са ръгнали да "оправят" и Украйна.
news.ibox.bg
Начало / У нас / Политика / Да помогнем на Украйна да се откъсне от Русия, искат реформаторите
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеДимитър Дъбов собственик на имот за 2 млн. евро във Франция?
ПП запознати казват че става въпрос за строителната фирма Билднг-Строй, собственост на Шошо-Дебелака-Дясната ръка на Дъбов(Мешков) и баща на Иванов и истинският представител на СИК за Делиормана, фирма която печели всички обществени поръчки в Шумен и региона
За закупуване на имоти на Воинтех от Дъбов се говореше отдавна. Не знам защо не се разследват тези неща? Ами Бойко се занимаваше с някакви папки на Станишев, вместо да подкарат далаверджии като Дъбов.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
Вярно ли е, че Станишев се извинил на Лютвито за възродителния процес с думите "Извинявай, Владо!" ....
1. Гърне и похлупак
2. Дупе и гащи
3. От един червен дол дренки
4. Гарван гарвану око не вади
5. Оплетени като свински черваБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеХаресва ми съобщението в БЛИЦ, че е имало земетресение в Сърбия - на 12 КМ СЗ от ПрищинаТова си е "държавата "Косово".
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМоника с четирите деца и точилката
А аз лично винаги съм си я представял с гумения ... и Серго...
Хахаааа!
Ама това е 90% сигурно.
Коментар
Коментар