Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеМи аз оставих питието, за да си ползвам десетте пръста по клавиатурата и да капична Наивник, но тук играта не ми е ясна. Какво мерите всъщност ... Роб Рой и Айвънхоу ....
Предпочитам Рафаел Сабатини.
Готов на всичко....
Но те не са я чели....
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеГигов, ти се кефиш, ама "гусин съсел" прободен в сърцето изглеждаше, докато се възмущаваше от КНСБ.
Вадиха пачките за животновъди, миньори, дофтури ... не знам как допуснаха да ударят на камИк със синдиката ...
БСП ЯСНО заяви, че няма да позволи да фалират и да се закриват болници, само защото герберастите са дали бюджет на здравеопазването, което да покрие само десет месеца от 2013г. Ако трябва още 10 заема ще вземем, но НЯМА да фалираме болниците като вас.
А "дофтурите" , които ТИ и Цветанов така презирате, спасяват човешки животи. Ще спасят и твоя, не дай боже да се налага. И няма нищо срамно да се заплати за труда им. Както и не е редно болниците да останат без марли и животоспасяващи лекарства. Не е срамно докторите да искат държавата да се погрижи за болните. Те ТОВА искаха. И заради ТОВА протестираха. А и не е редно докторите да заплатят от собствения си джоб лекарствата.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеМи аз оставих питието, за да си ползвам десетте пръста по клавиатурата и да капична Наивник, но тук играта не ми е ясна. Какво мерите всъщност ... Роб Рой и Айвънхоу ....
Предпочитам Рафаел Сабатини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАз препрочитам "Гризли" на Джеймс Оливър Кърууд. Първообраза на Мечо.Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеХайде
Оцеола , Конникът без глава, Бялата ръкавица ,Ямайски марони..
Може и Уолтър Скот...да минем..
Предпочитам Рафаел Сабатини.Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАз препрочитам "Гризли" на Джеймс Оливър Кърууд. Първообраза на Мечо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИграчката на Пипи Дългото Чорапче !!!броя 1 минута...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеХайде
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеможеш да бъркаш ,но не да ги смесваш ...
Но за автора на Тютюн е престъпление...
А ти се захвана с мене ...а не с простащината и неграмотността...
В тези двама Титани..
Автора на Тютюн е бил Агент Димитър... а Почивка в Арко ирис била парола..
А Винету е бил герой на Фенимор Купър...
Чели и прочели....
Коментар
-
Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнениеОх боже, КОЙ Е МЕЧО ПУХ????
КОЙ? КОЙ?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеДа не е некой колега на Май... Рид?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНикога до сега!
Повтарям НИКОГА до сега не е имало президент с по-нисък рейтинг.
Това е уникално! Българите традиционно вярват на институцията "президент" и на институцията "армия".
Ама сега как да вярваш на кукличката на конци. Назначена от ББ и управлявана от ББ и Иво Прокопиев?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми хайде за Рафаело Сабатини...
Щом си толкова специалист по детските...
Скарамуш .... тя е по темата...
КОЙ? КОЙ?г-жа Фирдевс.2015г.
Коментар
Коментар