If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не само чл 1, ами и лагера в Белене трябва да се възстанови. Ако е малък острова, може и на територията на АЕЦа. Да копаят гьоловете говедата!
Гигов не е необходимо да се копае Като изметем всички говеда от 24 годишният преход ,ще уредя да ги заточат в затворите в Швеция.И без туй са останали без затворници и искат да затварят четери така ,че на драго сърце ще приемат бг продажниците.
Лорде предложенията ти към старата госпожа Фирдевс са недвусмислени.
Не мислиш ли че е по-благоразумно да пазим кръвното И стабилно, а дяволите заспали?
Гигов надушвам Опорни точки. Даже още по-зле.
Положението не е розово. Прозират елементарни прийоми. Заговаряш някого във форума и малко след това казваш да ти се "маха от главата" или "не ме занимавай повече със себе си".
Кай'чесно, проблема сериозен ли е?
Надушваш си оаканите гащи от предните прогнози.
Колкото позна тогава, толкова ще познаеш и сега. Трол!
И Аз ли заговарям някого бе троле?
Що не прегледаш малко форума, за да видиш че OMG ме споменава в поста си ПЪРВА.
Гигов, ти се кефиш, ама "гусин съсел" прободен в сърцето изглеждаше, докато се възмущаваше от КНСБ.
Вадиха пачките за животновъди, миньори, дофтури ... не знам как допуснаха да ударят на камИк със синдиката ...
Аз не се занимавам с тролове, освен ако не ме засегнат.
А за проблема.... ДА! Сериозен е.
Сериозен проблем на този форум е присъствието на тролове като теб и Мечкобиков! Защото такива като вас осират форума с троленето си! Нали ТИ каза вчера, че няма да спреш да се лигавиш? Щом модераторите търпят потребители, чиято единствена цел е да се лигавят, то нищо добро не очаква форума.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
На мене не искам нищо да ми оправяш!!!Но не знам как може да се заблуждава така човек!!!Лъжат твоите другари хората,че ще направят нещо,само и само да се докопат до власт!!!Без нея те са нищожества!!!И аз ще почакам да вида как хората ще ви гонят с колове!!!
Сигурно 20 пъти питах - не какво ще гонят кукерите, а какво искат да дойде.
Никой не отговаря! Ти ако имаш отговор, просто сподели!
Махай ми се от главата!
За тебе доктор, очевидно е свързано с уголемяването на бюста. Ама като си грозна, мъжът ти пак ще ходи по чуждо каквито и ц... да си сложиш.
Гигов надушвам Опорни точки. Даже още по-зле.
Положението не е розово. Прозират елементарни прийоми. Заговаряш някого във форума и малко след това казваш да ти се "маха от главата" или "не ме занимавай повече със себе си".
Кай'чесно, проблема сериозен ли е?
Коментар