If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Интересно си беше.....
Но не да гледаш БТВ и Нова и да четеш ОФФ парцал....
Инфорбюро ,пасти да яде....
Първо щяха да се сбият за местото пред парламента ...
после почнаха да се разграничават , след това се скараха , накрая се разведоха...
Това бяха миньори и чистачи и две думи не могат да кажат, но работници и знаят какво искат....работа ,ранно пенсиониране и заплати-..
Тези и аз ги подкрепям.......
хората дошли за сериозни изкания от ляво правителство и да искат оставката му за да им ги изпълни дясно...
не върви....
Един попита един от студентите ,морала яде ли се ,пие ли се и с него семейството му може ли да изкара зимата.... Е и каза за баща му.....затова толкова бързо се спасиха Окупаторите....
Сега следва второ действие ,чехлю и 40 разбойници....
Не може да не е казал и нещо за майка му.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Е пуснах, гледам 500 човека в някакъв водевил 150 серия. Не е особено интересно нещо.
Язък че си купих семки да люпя за театрото.
Интересно си беше.....
Но не да гледаш БТВ и Нова и да четеш ОФФ парцал....
Инфорбюро ,пасти да яде....
Първо щяха да се сбият за местото пред парламента ...
после почнаха да се разграничават , след това се скараха , накрая се разведоха...
Това бяха миньори и чистачи и две думи не могат да кажат, но работници и знаят какво искат....работа ,ранно пенсиониране и заплати-..
Тези и аз ги подкрепям.......
хората дошли за сериозни изкания от ляво правителство и да искат оставката му за да им ги изпълни дясно...
не върви....
Един попита един от студентите ,морала яде ли се ,пие ли се и с него семейството му може ли да изкара зимата....
Е и каза за баща му.....затова толкова бързо се спасиха Окупаторите....
Сега следва второ действие ,чехлю и 40 разбойници....
КНСБ разпусна митинга си. Бяха 2-3 хиляди човека. И три нямаха, ама от мен да мине.
"Ранобудните" пък са не повече от хиляда. И не са студенти. Вече са останали сто-двеста човека. Умряла работа. Вижда се че без футболните хулигани сте пълна нула.
"Поспаливите" студенти обаче учат.
Шествието на КНСБ е пред парламента, студентите обикалят района и се опитаха да пробият полицейския кордон
Седни си! Двойка.
КНСБ разпусна митинга си. Бяха 2-3 хиляди човека. И три нямаха, ама от мен да мине.
"Ранобудните" пък са не повече от хиляда. И не са студенти. Вече са останали сто-двеста човека. Умряла работа. Вижда се че без футболните хулигани сте пълна нула.
"Поспаливите" студенти обаче учат.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар