Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНаричан още суяк, вид дребен гризач от семейство Катерицови (Sciuridae). За разлика от родствената катерица, води наземен начин на живот. Активен главно през деня. Между октомври и март, а в планините и по-продължително, изпада в хибернация. Обитава подземни тунели с дължина 150-315 cm, като дълбочината на жилищната камера е между 40 и 170 cm. През есента прокопава вертикален тунел над жилищната камера, който не достига напълно до повърхността, а с изкопаната пръст засипва летния вход към жилището. След края на хибернацията довършва прокопаването на вертикалния тунел, през който излиза на повърхността.
Що е то?
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%...B3%D0%B5%D1%80
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеХахаха!
Сутрин е Кандид, вечер е софиянче. Що е то?
Дилетантче
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеКато аз как ям кайзера!!!Много ми е отвратителен!!!Особено с тъмно!!!Кой е кайзера ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеМи като нямат избор го приемат , но с отвращение
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЗащо бе Цветанов го харесват на запад,а вие безпартийните не го харесвате!!!Интересна работа!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеФен съм на всички които могат да порят червени и турски задници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеМи аз нямам партия така че ми е през шмайзера за каквито и да е гласове !
Не съм чувал за нито една кратуна да е непоклатима .
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеОоо фъкушка , що се засягаш за тоя пъпеш ?!
Май си му фен на тоя кретен , а ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеЦвък е непоклатим ,но от вашата партия БСП ,агент Гоце ще дръпне бая гласове http://offnews.bg/news/%D0%9F%D0%BE%...B0_300247.html
Не съм чувал за нито една кратуна да е непоклатима .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеБаси винкел, толкова си и умен май
Май си му фен на тоя кретен , а ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМмммм, имаше ли шапкааа?
Май има...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеА шапка има ли!!?
Май има...
Коментар
Коментар