IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Това не са английски полицаи. Със сигурност са били предрешени агенти на Путин. Няма начин това да не е провокация на рашъните.
    Баш тъй.....сега равновесие ще ни го обясни
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

    Коментар


    • Аз мисля, че всички които искат оставка в този момент са комунисти. Ако някой не му е ясно защо, мога да се аргументирам.
      Иначе Социалистите глейте кви са пичове:

      http://dnes.dir.bg/news/sergey-stani...-15697717?nt=4

      Застават зад февруарската революция, не зад жалките летни представления на соросоидите

      Коментар


      • kamerite.bg!!!!!
        Jurii Jordanov
        За катуна на властта

        Сигурно сте замисляли често кое караше Орешарски, Йовчев и кастата която ги избра, наложи и крепи във властта да са толкова приличащи на катун цигани, които са дошли от някъде, настанили са се и "урбанизиращи" средата по "техния" (си) начин. Упорито, с море от полицаи и арогантност, която бе непозната досега? С безкрайни викания на подкрепления от цяла България. И разбира се - да бъдат винаги жертви на "жалките" протестиращи.

        Защо и по какви прични циганите да са лоши в своето "разбиране" на "урбанизацията" на света, а нашите, онези с "опорните точки" да са "добре" с главата?

        Днес, на третия ден след решението на ЕК по отношение на проекта "Южен поток", "международното положение" става все по-видимо като местно. Бандустанът се промени. Далечен Брюксел оживя в центъра на София. Катунът на властта се сви. Спихна се. Тъй както го е казал фолклора ни - "дего чукаш - де се пука". Отидете на Агората на България, посетете площада пред Народното Събрание и си триите очите един час от видяното, защото вече и на очите си не вярвате. Пак ще е същото.

        Катунът се е свил. Огражденията вече позволяват да отидете в храма "Света София" и Храм-Паметника без да обикалятв дълго
        . Ако си помислим, че страхът от Бога и или разкаянието ги довело до това "херувимско" повдение - грешим. Те са същите атеисти. Те в Господ не вярват. Не и трябва да вярват в глупости и наивни разказахи от вехти книги с неясен автор. Съмнителни по смисъл, "стародни" по съдържание. Без бъдеще! Те страх от Господ нямат.

        Те имат страх от Брюксел. Не че Брюксел е Господ. Брюксел са правила и някъв ред - и като всеки ред, творен от човек - грешен. Но признато - ред и правила.
        Тези дето в Евангелието са просто десет. А Брюксел е "дявол" с който сме в съюз. Подписан, от нас, Българите, и държавата ни преди седем години! Господ е горе на небето! А Брюксел е тук, слезе на земята ни през едно "невинно" напомняне за нашия напявен "вдъхновено" избор! Когато всички плакахме от радост! Сега разбираме чии сълзи са били искрени и чии - двулични. И ако си мислите, че ниските температури в термометрите или човечността са причина за "промяната", не се лъжете! Попътният вятър на "потока" го няма. И реалността напъва през плахи опити в символните действия на катуна на властта. Познатото в психологията "засилване на несъответствията" в главата и мислите на болния, човекът с проблеми при общуването си със света, се появявя в началото на процеса на промяна през дребни отстъпки пред реалността. Хитрувайки, с ясното съзнание, че това е номер, "ако мине".

        А те - нека си говорят за нуждата от бързи и спешни мерки и решения от Брюксел. Нека зоват за преоценки на позицията на "брюкселските бюрократи", застамнали на пътя на стопанския разцвет на Южна Европа. Нека строят с думите си пет аец-а и бранят по-яростно от Русия правото й да бъде властелин на троянските си коне. Нека! Днес катунът си събра железата, за да "сниши" по Живковски!
        Другари, годината е 2014! Катунът ще се разтуря. Втора перестройка няма да има. Ако не вярвате - проверете!
        Yeah

        Коментар


        • Първоначално изпратено от 4ono
          Чунчи след любимите ти розови домати и инфлация, установявам че имаш нова любов управляващите, Нема лошо момче, Нема лоша реклама

          Коментар


          • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Да пита Стамболийски.
            Той ще му обясни че са "ранобудните" студенти на ГЕРБ, ама ГЕРБ нямат нищо общо с тях, поради което Бойко Борисов е прав.

            То няма как Бойко да не е прав. Той винаги е прав. Дори спи прав.
            Да, на силното Его на Боци се акцентира в доклада на Американския посланик... Боци е един глупак, шизоид със силно Его и в тази посока е съвета на посланика към правителството... Боци нанесе по-голяма вреда на държавата не като престъпник, а като безхаберник... Един престъпник не нанася вреда на обществото, след кражбата престъпника е забогатял, някой е обеднял ... Докато един безхаберник нанася щета за обществото, ярък пример е Боци, Боци футболист, тенисист, финансист, икономист, политик и т.н...

            И в действителност, посланика съветва правителството, когато трябва да купи управленския елит на държават в лицето на Боко, да го направи не за пари, а за без пари... Просто да изчетка Егото на глупака, Боко-снимка в централата на ЦРУ, един 10-мин разговор с Барак Хусеинович.... Докато при Цоко се минава тънката лайсна, едни ръкавели на СпецСлужбата...

            Факи можеш ли да си представиш Хамериканския вътрешен с ръкавели, дето пише ДАНС?

            Коментар


            • https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

              АБЕ ДА ВИ.....

              Коментар


              • Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                “Гледах вчера изнервения Станишев как обиждаше младежите на ГЕРБ и ги наричаше смешници, защото им подариха еднопосочни билети за Северна Корея.” Бойко Борисов. Объркан съм! Вчера се твърдеше, че “ранобудните студенти” са раздавали самолетните билети на депутатите от КБ. Днес Б.Б. твърди, че това са били “младежите на ГЕРБ”. Значи има знак за равенство между ранобудните студенти и младежкото ГЕРБ и през цяло време студентите са ни лъгали, че нямат нищо общо с ГЕРБ, а то Б.Б. ги организирал.

                Ако това не е вярно, то тогава Б.Б. лъже, че вчерашната акция в организирана от младежите на ГЕРБ и е необходимо ранобудните студенти да излязат с официално опровержение на тази лъжа. И в двете хипотези Водача на ГЕРБ е излъгал (за пореден път) в един от двата момента – или когато твърдеше, че ГЕРБ не организират окупацията на СУ, или сега, когато се опитва да се присламчи към акцията на студентите. Той отдавна е известен с “честността” на изказванията си, но днес дискредитира тотално и “каузата” на “ранобудните студенти”! Предстои да видим дали ще има реакция от тяхна страна!

                Иван Петров

                Адвокат, апелативен прокурор на столицата /1998 – 2005/

                Да пита Стамболийски.
                Той ще му обясни че са "ранобудните" студенти на ГЕРБ, ама ГЕРБ нямат нищо общо с тях, поради което Бойко Борисов е прав.

                То няма как Бойко да не е прав. Той винаги е прав. Дори спи прав.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                Коментар


                • ПАРТИЯ „ПОМАК“ СЕ УЧРЕДЯВА В ПЛОВДИВЕФРЕМ МОЛЛОВ ПОТВЪРДИ, ЧЕ НОВАТА ПАРТИЯ ЩЕ ИСКА ПРЕМЕСТВАНЕ НА СТОЛИЦАТА ОТ СОФИЯ В ГРАДА ПОД ТЕПЕТАТА
                  http://www.svobodennarod.com/bulgari...v-plovdiv.html
                  Малцинства в спецслужбите от догодина

                  06.12.2013
                  От началото на следващата година управляващите ще настояват пред ръководствата на службите за сигурност да назначават хора от малцинствата и нехристияни. Това съобщиха вчера пред "24 часа" от мнозинството в парламента.

                  ДПС апелира за това още от миналия мандат.

                  "Като искаш да проследиш какво се случва в Родопите, най-добра работа ще ти свършат мюсюлмани. Познавачите на Корана пък биха могли да направят анализ на разговори и литература на религиозна тема", даде пример зам.-председателят на парламентарната му група Камен Костадинов. Той е и зам.-шеф на комисията за контрол над службите за сигурност и прилагането на СРС.

                  "Представителите на всички малцинства ще получат равен шанс да попаднат в службите и да растат в йерархията им. Щом Барак Хюсеин Обама може да е президент на САЩ, не трябва да има таван за когото и да било, независимо дали се казва Хасан, Ованесян или Йосиф", позова се Костадинов. И уточни, че властта не въвежда квоти в службите - запълването на служители и сътрудници от малцинствата няма да е задължително.

                  Целта е представителите им да имат равен шанс да влязат и да израстват в структурите, стига да притежават нужните качества. В момента хората с небългарски имена били масово порязвани на тестовете за психологическа годност. "Затова искаме те да станат анонимни", издаде Костадинов. Той ще представи идеята си от парламентарната трибуна при приемането на отчета на ДАНС, а новите правила ще се въведат с вътрешните правилници на службите. Властта ще препоръча на ръководствата им да са активни - и самите те да привличат представители на малцинствата, които имат необходимите качества. Така ще създават доверие към службите в съответния район, защото когато работи човек от групата, тя му вярва, мотивира се Костадинов.
                  http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2540882
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                  Коментар


                  • “Гледах вчера изнервения Станишев как обиждаше младежите на ГЕРБ и ги наричаше смешници, защото им подариха еднопосочни билети за Северна Корея.” Бойко Борисов. Объркан съм! Вчера се твърдеше, че “ранобудните студенти” са раздавали самолетните билети на депутатите от КБ. Днес Б.Б. твърди, че това са били “младежите на ГЕРБ”. Значи има знак за равенство между ранобудните студенти и младежкото ГЕРБ и през цяло време студентите са ни лъгали, че нямат нищо общо с ГЕРБ, а то Б.Б. ги организирал.

                    Ако това не е вярно, то тогава Б.Б. лъже, че вчерашната акция в организирана от младежите на ГЕРБ и е необходимо ранобудните студенти да излязат с официално опровержение на тази лъжа. И в двете хипотези Водача на ГЕРБ е излъгал (за пореден път) в един от двата момента – или когато твърдеше, че ГЕРБ не организират окупацията на СУ, или сега, когато се опитва да се присламчи към акцията на студентите. Той отдавна е известен с “честността” на изказванията си, но днес дискредитира тотално и “каузата” на “ранобудните студенти”! Предстои да видим дали ще има реакция от тяхна страна!

                    Иван Петров

                    Адвокат, апелативен прокурор на столицата /1998 – 2005/

                    Коментар


                    • Чрез Hawaii Това,което в България погрешно се нарича "осигуряване",в същност е ДАНЪК !!!
                      Парите от този ДАНЪК се наливат в ПИРАМИДА !!!
                      Това,с което ни омайват,а именно Принципа на "солидарността" не е нищо друго освен ПРИНЦИПА НА ФУНКЦИОНИРАНЕ НА ФИНАНСОВАТА ПИРАМИДА.
                      Парите от най-ново привлечените балъци отиват за покриване на претенциите от по-старите такива.
                      Такава структура Е ОБРЕЧЕНА НА СГРОМОЛЯСВАНЕ.
                      Колкото по-късно,толкова по-шумно и запомнящо се !

                      Управителят на НОИ Бисер Петков:Увеличаването на осигурителната вноска е неизбежно,

                      07 дек 2013,
                      Неизбежно в един момент ще се наложи увеличаването на размера на осигурителната вноска, за да се намали дефицитът в държавното обществено осигуряване, заяви управителят на Националния осигурителен институт Бисер Петков в интервю за "Дарик радио". Той уточни, че не е ясно кога може да стане това и какъв може да е размерът на увеличението, но когато българската икономика се стабилизира в следващите години, увеличението на вноската е една от възможните политики.

                      Актюерски изчисленият размер на допълнителната осигурителна вноска показва, че при ефективни 26% понастоящем, внасяни за лицата в трета категория труд не достигат около 7,4%, т.е. трябва да станат 33,4%, обясни Бисер Петков. Увеличение със 7.4% на вноската обаче било нереалистично. Друга мярка била по-високата събираемост. Той подчерта, че проблемите на българската пенсионна система са толкова дълбоки, че са необходими комплексни мерки за решаването им.

                      Според данните, които имаме, за 2013 г. за изпълнението на приходите в бюджета на общественото осигуряване не достигат около 80 млн. лв., което не е необичайно, каза още Петков и добави, че в разходната част са реализирани икономии, които надминават 100 млн. лв., така че държавната субсидия за осигурителния институт щяла да е достатъчна.

                      Общият ефект от прилагането на швейцарското правило за пенсиите, което влиза в сила от средата на следващата година, ще бъде разход от около 120 млн. лв., каза още Петков.

                      За тази Коледа пък над 1 040 000 пенсионери с доход до 251 лв. на месец, колкото е линията на бедност, ще получат коледна надбавка от 50 лв. Те не се покриват от бюджета на общественото осигуряване, а от икономии в държавната хазна.
                      http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...bejno/?ref=rss
                      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                      Коментар


                      • Помня Бойко, когато ходеше по “Аякс”, където се събираха с Пашата, виждал съм го и в заведението до мебелната къща на един арабин на “Витошка” с някои от по-нископоставените сикаджии. Събираха се там охрани-мохрани и се правеха на Дон Корлеоне. Няма лошо! Всички бяхме така. Всички се занимавахме с натиск на хора, с връщане на пари, дай да не се лъжем! 90-те години така се тръгна. И аз бях в този свят, но сега не казвам, че съм бил света вода ненапита. Защо се обижда, че го наричат мутра!? Ами, добре, не е мутра, но си беше силовак, каквото ще да се каже! Срещу него и “Ипон” имаше дела за едно “самоубийство” в Зона Б5 на един длъжник. След това им взеха лиценза. Тогава много се говореше, но Бойко Борисов тръгна нагоре и всичко се покри.

                        Тогава аз бях шеф на “Сириус” – охранявахме Агенцията по приватизация, почти всички обекти на “Балкантурист”, чейнджбюрата, “Булгаргеомин”, Търговския дом... “Ипон” тръгна след “Сириус” и беше по-малка фирма. Дори един път щяхме за малко да се “носиме” с тях заради един длъжник – ние го търсихме, а той се беше оплакал на “Ипон”. Виждахме се и с Бойко... Тогава такива неща ставаха всеки ден!

                        “Ипон” правеха по-често лична охрана, “Сириус” правехме обектова охрана. Но всички се занимавахме с рекет!

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                          36 протестиращи студенти бяха арестувани в Лондон по време на демонстрацията „Ченгета извън учебните заведения”, насочена срещу полицейското присъствие в университетите, пише в днешния си брой авторитетният британски всекидневник The Independent ("Индипендънт").

                          Това не са английски полицаи. Със сигурност са били предрешени агенти на Путин. Няма начин това да не е провокация на рашъните.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                          Коментар


                          • http://alarmanews.com/?p=7927



                            Частният детектив Марин Маринов пред "ШОУ": Взеха лиценза на Бойко след “самоубийството” на един длъжник
                            - Борисов беше обикновен сикаджия - и той като всички се занимаваше с рекет

                            http://www.blitz.bg/news/article/237422



                            http://bezpartien.com/%D0%B1%D0%BB%D...A%D1%83%D0%BB/

                            Водещата на „На светло“ Люба Кулезич за пореден път нагло яхна новина на вестник „ШОУ“ и агенция БЛИЦ, като си запълни ефира с компилирани от народното издание гости. Играейки си на опровержение на новината за жената на митрополит Кирил, която е тотално разкритие на вестник „ШОУ“, Кулезич за пореден път се саморазобличи, че предаване „На светло“ всъщност няма, тъй като там всички идеи са почерпени от „ШОУ“ и БЛИЦ. Нещо повече – водещата показа вестника с новината ма Кирил, но скри главата му и не изрече нито дума откъде си черпи идеите, за да си запълни времето на екран. Но лицето на вестник „ШОУ“ и новинарски сайт № 1 БЛИЦ е ясно – ние заставаме всеки ден пред нашата аудитория. А коя всъщност е г-жа Кулезич?Жълтата телевизионерка Любица Кулезич е дъщеря на активни борци и първа братовчедка на скандалния бизнесмен Николай Банев.

                            Майката на Кулезич – Янка Банева е активен борец против фашизма и капитализма. Работила е като секретар в общинския комитет на партията в Хасково, омъжена е за сръбския емигрант комунист д-р Михайло Кулезич. Запознати със семейните дела на фамилията твърдят, че Люба и Николай не се тачели много и никога не са ги виждали заедно, но каква е причината – никой не знае.

                            Милионерът Николай Банев също разкрива, че родителите на братовчедка му Любица Кулезич са върли комунисти. Амбициозната Люба ползвала всичките им привилегии – веднъж, за да влезе в НАТФИЗ, после пък за да получи апартамент в София. „Беше едно болезнено амбициозно момиче с много силно его и до ден днешен е такава”, твърди Банев за известната си братовчедка. Той обаче не може да се начуди как двамата й родители са преглътнали факта, че Люба стана радетел на СДС и предаде семейните идеали.

                            Името на Кулезич се свързва и с връзките и с по-млади от нея любовници. В недалечно минало тя се раздели с журналиста Явор Дачков, с когото дълго имаше любовна връзка.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                              КОМУНИСТИ- МУТРИ- ОЛИГАРСИ
                              http://www.youtube.com/watch?v=__UqLxva5Is

                              Коментар


                              • https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

                                КОМУНИСТИ- МУТРИ- ОЛИГАРСИ

                                Коментар

                                Working...
                                X