IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Леле каква драма, отново поднесена като лозунг без да е подкрепена от примери и доказателства. Докога, другари, докога с лозунги и опорни точки?

    Като измрат последните симпатизанти тази митология вече няма да е приложима, каква лъжа сте подготвили за младото поколение?

    Първо не съм ти никакъв другар.Второ не съм симпатизант на партии.Трето преди да измрат тези на които желаеш смъртта ще се споминете тъмносините айдуци.Вие всъщност вече не сте между живите.Та викаш искаш доказателства.
    Химко БГА Балкан Кремиковци Плама АЕЦ и хиляди по малки заводи съсипани и разграбени от тъмносиния башибозук.Рано или късно народа ще се разправи с крадците.Чака ви съдбата на вашия идол Божков и семейството му.Като ви гледам акъла нищо чудно пак да изберете Надка курвата за европатка.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Нормалните хора НЕ ИСКАТ педалите да си ветреят задниците пред погледа на децата им.
      А пък тук ги назначават за да представят държавата като външни министри



      а в ПЕС си ги избират за водачи



      Don't work hard, work smart!

      Коментар


      • Петата ни колона, ударена от падналия Ленин, се прави на ударена за фашизоидния си сговор в София



        ИВО ИНДЖЕВ
        http://ivo.bg


        По-важно ми е не какво съм казал вчера по Нова телевизия в спора около темата за паметниците на диктатурата, а какво нямаше време да добавя.

        Нямам навика да се самоцитирам, но за пълнота на картинката ще резюмирам и допълня с различни думи днес тезите си от вчерашното предаване на Милен Цветков:

        - В географския център на Европа украинците си поискаха правото да бъдат повече европейци, отколкото евразийци под натиска на един царстващ руски автократ. Ето защо те сринаха тяхната Берлинска стена с чукове, точно както германците на 9 октомври 1989-та.

        - Германците никой не посмя да нарече „фашаги” и „вандали”, но украинските демонстранти вече ги слагате злобно под този общ знаменател. Защо, бе, другари- да не би да сте расисти, които смятат арийците за нещо повече, че им „позволявате” да рушат с чукове, а на низшата славянска „сволоч” (както тази сутрин се изрази на своя подсъзнателно роден език един озверял от ярост български телевизионен зрител), не разрешавате?!

        - До разбиването на символите на диктатурата с чукове се стига тогава, когато гневът на народа е предизвикан от отказа те да бъдат демонтирани и да отидат в музеите, където им е мястото.

        - Лъжа и признак на безсилие, гарнирано с избирателна амнезия, е твърдението ,че махането на паметници било вандализъм по принцип. Застъпващите тази отчайващо лъжлива теза се правят, че не знаят за хилядите премахнати от тяхното политическо племе паметници на българската монархия, на съветския диктатор Сталин, на наместника му Вълко Червенков, а след това също на Брежнев, Живков, Ленин и Георги Димитров, разкарани не от „сините фашисти”, а от червените наследници на Живков в началото на 90-те години.

        - Ами била социална държавата при Живков и преходът я бил унищожил! Брей, да му се не види - що тогава не я съхраниха тази соцдържава онези, които пожелаха (за себе си) пазарната й трансформация и управляват с ДПС близо 20 години от общо четвърт век „преход”?

        - И наистина ли доведената до ръба на възможностите си (да проси пари от СССР и от частните капиталистически банки в името на онази социалност, а всъщност в името на собственото оцеляване на шайка политбюровци) няма нищо общо с последвалите икономически катаклизми, или демокрацията е виновна за тях? И колко е виновна демокрацията? - колкото за създадените през соца мутри ли, които изпълзяха от землянките в началото на 90-те? И къде ги създадоха - да не би в Оксфорд и Кеймбридж или „случайно” бяха мобилизирани от всички краища на соцродината, народила мутанти на човещината, за да рекетират зараждащата се средна класа като инструмент, създаден да изпълнява в новите условия репресивна функция на милицията?

        - И на края, макар и в момента на първо място в пропагандния вой на защитниците на евразийското потисничество: като сте толкова бесни на „фашагите”, посегнали с чукове на статуята на (масовия убиец ) диктатора Ленин, опитвайки се да лепнете етикет на неудържимия и неразбираемия за вас естествен стремеж на хората да приемат алтернативата на свещената ви евразийска мизерия, къде ви е бунтът срещу фашизоидите, с които се спогажда така добре в България днешната власт? Не друг, а самият Станишев нарече атакистите фашизоиди. Не помните ли? Да ви припомня отново от самия извор:

        Брой: 145 | Дата: 2006-04-03
        Автор: в. Атака
        „…г-н Станишев нарече АТАКА “фашизоидна партия”…”
        Със същите фашизоиди Станишев управлява днес и на 1 юли тази година му беше обърнато внимание от Брюксел:

        “Предвожданото от българските социалисти коалиционно правителство не разполага с мнозинство в Народното събрание и разчита на услужливото парламентарно поведение на ултранационалистическата, ксенофобска и антиевропейска партия “Атака”, се казваше в позиция на Европейската народна партия, подписано от депутатите Манфред Вебер и Вероник Матийо.

        Ето срещу този „симбиоз” трябва да виете, другари „антифашисти”, вместо да плачете на гробищата на Ленин и диктатурата му, която извърши геноцид в Украйна при изкуствено предизвикания глад от лениниста Сталин- геноцид, сравним по своите многомилионни мащаби само с ужасите, организирани по-късно в половин Европа от учениците на болшевиките в Германия.

        Украинският болшевишки геноцид е официално признат за такъв в Украйна и по света- някои спорят само дали умъртвените чрез изкуствено предизвикания глад като наказание за отказващите да се съветизират доброволно украинци са 6 или 9 милиона- “малка подробност”, както и онази, че сред българските изселници, смъртността е била особено висока. Масовото убийство се нарича се Голодомор.

        Отбелязва се всяка година с ден на националния траур и тъкмо Ленин е най-представителната фигура за украинския кошмар, която до преди два дни стърчеше предизвикателно в центъра на Киев, за да напомня имперски, че подобието на Ленин и Сталин в Кремъл не позволява на Украйна да управлява сама съдбата си- знак, какъвто си имаме и ние в центъра на София.

        Такава е истината, другари мимикриращи днешни болшевики, които тържествувате, че в България протестиращите срещу сговора ви с фашизоидите нямали болшинство, но изкарвате „фашаги” онова украинско болшинство, което не иска повече да понася последиците от болшевизма.

        И една прогноза, като за вас: бойкотът на демократичния свят, който се надига срещу империята на газа, оседлана от Путин, започна вече от германския президент Йоахим Гаук. Днес той продължи с присъединяването на еврокомисаря Вивиан Рединг - тя също обяви демонстративно, че няма да отиде на олимпиадата в Сочи в знак на протест срещу Путин.

        Очаквайте този срив на господаря ви в Кремъл да ви нареди до него в презрението на хората - у нас и по света.

        Коментар


        • И нещо за феновете на Волен Сидеров, малко кадри от плажното приключение на белокосия пудел в братска Куба: http://1kam1.eu/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D...BD%D1%82%D0%B0

          Коментар


          • Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
            явно за кухоглави партенки,
            трябват допълнителни разяснения
            И какво ще ми разясниш бе тъпчо?

            Че Вивиан Рединг щяла да бойкотира олимпиадата щото иска педерасите да имат право да правят шествия по голи гъзове из градовете?
            Нормалните хора НЕ ИСКАТ педалите да си ветреят задниците пред погледа на децата им.

            А що не кажеш че никой национален олимпийски комитет не е казал, че ще бойкотира олимпиадата? Щото това е спорт и там няма значение какво чукаш, мъж или жена. Там имат значение спортните постижения.
            Аман от педерунгели!
            Който не му харесва Сочи, да отива на олимпиада с Сан Франциско. Там е световната столица на педерастията.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Грабежа е присъщ на
              крадливата комунистическата пасмина видно от трите катастрофи, резултат от трите управления на комунягите от БСП/БКП в последните години, без да борим тоталната обща катастрофа на соцлагера, СССР, Варшавския договор и СИВ, които отлетяха в небитието.
              Don't work hard, work smart!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Путин враг номер едно на световно неизвестния борец за демокрация кандитко посерков
                Путин е враг на свободния свят, не на кандитко. И свободният свят ще му отговори подобаващо. Нали се сещаш когато Иран възстанови нивата на износ до 2-2,5 млн. барела на ден какво се случва с товарищ Путин...

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                  Не е лъжа, доста точно определение за спиртосаните шлюхи

                  http://www.youtube.com/watch?v=_0gHrLxBp-A

                  http://www.youtube.com/watch?v=cy5W7hYI0hw
                  Тая ще изтрезнее ще си подмие задника ще си смени дрехите и пак ще е хубава ама западнячките като се измият пак са отвратително грозни.Няма смисъл да ти показвам кадри от Слънчев бряг всички знаем за какви свине става дума

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Грабежа е присъщ на сините боклуци.Те унищожиха селското стопанство изклаха бременните животни.После подариха заводите на свои хора откровени крадци и некадърници.Нема да лъжеш щото всички помним кой строеше и създаваше и кой разграби и унищожи България.Седесарските боклуци днес наричащи се реставраторски блок.Явно още има какво да се краде.Чвно мръсните комунисти бая са настроили та вече 25 години не можете да го окрадете
                    Леле каква драма, отново поднесена като лозунг без да е подкрепена от примери и доказателства. Докога, другари, докога с лозунги и опорни точки?

                    Като измрат последните симпатизанти тази митология вече няма да е приложима, каква лъжа сте подготвили за младото поколение?

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                      Пропуснал си червени олигарсси, Доган, Пеевски и не на последно място цар Путин из Кремля...
                      Путин враг номер едно на световно неизвестния борец за демокрация кандитко посерков

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                        - идеологията ГРАБЕЖ, родоотстъпничество и разсипване на страната
                        Грабежа е присъщ на сините боклуци.Те унищожиха селското стопанство изклаха бременните животни.После подариха заводите на свои хора откровени крадци и некадърници.Нема да лъжеш щото всички помним кой строеше и създаваше и кой разграби и унищожи България.Седесарските боклуци днес наричащи се реставраторски блок.Явно още има какво да се краде.Чвно мръсните комунисти бая са настроили та вече 25 години не можете да го окрадете

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          А зад депутата от БСП не стои само лидера, ами стоят местни организации, съмишленици и обща идеология.
                          - идеологията ГРАБЕЖ, родоотстъпничество и разсипване на страната
                          Don't work hard, work smart!

                          Коментар


                          • Червеният плъх Илия Баташки обезкости болницата в Пловдив .Сега ще опоска и тая !
                            Баташки оглави МВР-болницата две седмици след като стана неин зам.-шеф



                            11:13 | 10.12.2013 | Борис Митов Размер на текста


                            Само две седмици, след като напусна парламента и стана зам.-шеф на МВР-болница, известният с избухливия си характер бивш депутат на БСП Илия Баташки оглави Медицинския институт в силовото ведомство, научи Mediapool.

                            Заповедта му за назначаване на ръководния пост, подписана от вътрешния министър Цветлин Йовчев, е била прочетена във вторник пред персонала на лечебното заведение. Така Баташки очаквано стана за пореден път шеф на болница, въпреки че в края на октомври лаконично отричаше, че има подобни амбиции.

                            Както Mediapool писа, станалият популярен със склонността си да налита на бой в пленарната зала по време на 38-ото Народно събрание социалист бе единствен кандидат в конкурса за зам.-директорския пост, обявен от Йовчев на 1 октомври.

                            След края на предизвестената надпревара за високата държавна длъжност, парламентът освободи Баташки на 21 ноември, като неговото място бе заето от бившия експерт в пловдивската областна администрация и член на Младежкото обединение на БСП – Красимир Трифонов.

                            Засега от МВР не са обявили мотивите за тази скоростна смяна в ръководството на ведомствената болница. Ясно обаче изглежда защо Баташки първо бе назначен за неин зам.-директор – за да придобие ранг на държавен служител, преминавайки необходимите медицински тестове и проверка за получаване на допуск до класифицирана информация.

                            Баташки е хирург и от 2005 г. до 2009 г. ръководеше пловдивската болница "Свети Георги" преди да бъде уволнен от първия здравен министър в кабинета "Борисов" – Божидар Нанев.

                            За последно управленският екип на МВР-болница бе сменен от бившия вътрешен министър Цветан Цветанов в началото на август 2011 г., когато за директор бе назначена Даниела Монова, а за нейни заместници - Димитър Попов и Коста Костов. Монова оглавяваше от 2003 г. Клиниката по вътрешни болести и терапия в лечебното заведение.
                            http://www.mediapool.bg/batashki-ogl...ews214492.html
                            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                            Коментар


                            • - Вече минаха почти 2 години от началото на войната в Сирия. Защо бежанската вълна ни завари неподготвени?

                              - Това е в правомощията на МВР и специалните служби. Косовската криза беше на границата на България, но въпреки това нямахме такива проблеми, защото имаше т.нар. ранно предупреждение. Тогава заслугата не беше само на Съвета за сигурност, а на целия екип – имаше политическо разбиране и воля. Ранното предупреждение в много голяма степен се отнася до организацията на дейността на службите. Те трябва да се стремят да доловят проблема още в зародиш. След това идва спецификата да наблюдаваме процесите и хората, и зависимостите, които, ако са с отрицателен знак, прерастват в рискове. Но те все още могат да се управляват. Заплахата не може да се управлява. За бежанската вълна бяха пропуснати няколко години. Отдавам това на непрофесионални назначения в МВР и в специалните служби. Те продължават и сега и не можем да очакваме добри резултати.

                              - За кои назначения става дума? Кой слага непрофесионалистите в службите?

                              - То е ясно кой ги назначава. Бойко Борисов като главен секретар бе назначен от Симеон Сакскобургготски. Важно е друго – кой е оказал влияние, за да се промени предложението за Румен Миланов, който е предлаган за поста преди него.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                А зад депутата от БСП не стои само лидера, ами стоят местни организации, съмишленици и обща идеология.
                                Пропуснал си червени олигарсси, Доган, Пеевски и не на последно място цар Путин из Кремля...

                                Коментар

                                Working...
                                X