IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Солидарност. Ню Йорк и Рио де Жанейро подкрепиха протестите в Украйна – осветиха символите си в цветовете на украинския флаг

    10th декември 2013
    От: Теодор Спасов

    В САЩ, в знак на солидарност с протестиращите срещу проруското и антиевропейско правителство в Украйна, цветовете на украинския флаг осветиха символа на свободата и демокрацията – Статуята на Свободата.

    Предложение за такава акция се появи чрез страница във Фейсбук на 6 декември. Само за няколко часа страницата била харесана от повече от 10 000 души. Затова местните власти се съгласили да реализират идеята. Една от най-забележителните скулптури в света блесна в жълто и синьо за около час на 8 декември.

    Подобна акция имаше и в Бразилия. В Рио де Жанейро осветиха с цветовете на украинския флаг знаменитата статуя на Христос Спасителя. Там властите също отреагирали на предложение в социалната мрежа Фейсбук и осветили 38-метровата статуя за 1 час през нощта.

    Флагът на украинското знаме е в синьо и жълто. Синият цвят символизира небето, а жълтият – пшеницата, защото Украйна е едно от най-плодородните места на планетата.
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

    Коментар


    • ЗАСРАМЕТЕСЕБЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      София. Посещението на Волен Сидеров и група депутати в Куба е било заради членството му в групата за приятелство и е било официално. За него от партията платили с лични пари, а пътуването случайно съвпаднало с рождения ден на народния представител Деница Гаджева. Това обясни самата тя в емоционални интервюта пред ТВ7 и Нова телевизия.

      Пред бТВ пък колегата й Илиян Тодоров обяви, че не разпознава Сидеров на снимките по бански, които се завъртяха във вторник в интернет.

      Докато Атака е била в Куба, в парламента в София се гласуваше бюджета за следващата година. Междувременно в интернет се появиха снимки на Волен Сидеров, който според публикациите към тях по това време е бил на плаж в Куба.

      "Може ДАНС да разследва, ако искате. Съвпадна с рождения ми ден, много се радвам", потвърди тя. Гаджева обяви също, че командировката е платена с лични пари.

      Тя не отговори и на въпроса по колко пари са дали за самолетен билет, който я изнерви.

      Включването и в Нова телевизия също беше емоционално и водещите почти не успяха да й зададат въпроси.

      „Волен Сидеров е на плаж. Това е прекрасно. Волен Сидеров може за си позволи да ходи на плаж за разлика от тюлена Борисов, който не може да си го позволи, или от Искра Фидосова, която също не може да си го позволи, просто защото изглежда доста добре за възрастта си", допълни депутатът.

      Накрая Гаджева се ядоса и обяви, че Ани Цолова и Виктор Николаев изпълняват поръчка на американското посолство.

      „Как можете да се показвате по телевизията, аз това не разбирам", попита тя, малко след това прекъсна телефонната връзка, а последващите опити от телевизията отново да се свържат с нея, бяха неуспешни.

      Междувременно пред бТВ Илиян Тодоров не можа да си спомни къде точно са били в Куба. Той се съмнява, че на снимките с плажа е именно лидерът на Атака.

      „Не виждам да е Волен Сидеров. Не знам къде сме били, за първи път бяхме в Куба, бяхме в Хавана и обикаляхме доста места", коментира депутатът от „Атака", уточнявайки, че морето и пясъкът на плажа може и да са тези на Обзор.

      Финансирането на екскурзията до тази екзотична дестинация е станало по думите му с лични средства. Неговият престой бил 2500 лв. собствени пари.

      Целта на посещението пък била „проучване на корените на колониализма".

      http://www.standartnews.com/balgariy...ri-217803.html

      Коментар


      • Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
        На разпит като в следствието подложи водещата Генка Шикерова депутата от "Атака" Илиан Тодоров. Колко дни бяхте в Куба, бяхте ли на Варадеро, колко ви струва пътуването, оказа скандален натиск върху госта си водещата. Тя дори не го остави да изрече и дума, когато го заливаше с нови и нови въпроси за визитата на депутати от "Атака" в Куба. Депутатът не й остана длъжен. Каква собственост е bTV. Защо криете това? Вие г-жа Цукерберг ли се казвате? Ако телевизията ви е еврейска, значи така се казвате. Ако сте от турска телевизия фамилията ви Шикерова е правилна. А ако искате да работите в телевизията на "Атака" - "Алфа" трябва да се прекръстите на Захариева, предупреди я депутатът. И размаха пръст: Дръжте се прилично, г-жо Шикерова.

        Водещата се превръща във все по-голям дразнител за гостите си, които постоянно я контрират, че ги притиска извън журналистическите й правомощия в студиото. Това превръща сутрешния блок на медията в тотална говорилня и надприказване.

        В морето от въпроси атакистът Тодоров все пак успя да обясни, че е платил 2500 лева за пътуването с лидера си Волен Сидеров и други активисти на партията и за пътуването им помогнала кубинската посланичка Терасита Капоте. В Хавана депутатите изследвали антиколониалната политика на страната. /БЛИЦ

        ЦАРУВА ПРОСТОТИЯТА
        Е с тоя пост счупи тъпомера!!!! Как не те е срам бе!!!! Белокосият пудел и цяла сюрия проститутки ТРОШАТ НАРОДНА ПАРА в Куба и то когато се гласува уж "социалният" бюджет, за бедните, за първолаците, за майките с деца (за които уж са тоооолкова загрижени)...

        Тая сутрин ТЕЗИ БЕЗСКРУПУЛНИ ЛУМПЕНИ (проститутката Деничка и тоя празноглав тъпунгер) се пенявиха при всеки опит да им бъде потърсено обяснение!!!

        Коментар


        • Кой от властта празнува тази нощ в чалга клуба „Найт флайт“


          Властта празнуваше тази нощ в чалга клуба „Найт флайт“. Това алармират от антиправителствения сайт Noresharski.com.От Протестната мрежа съобщават за коли на НСО и за линейка на правителствена болница.

          Оттам съобщават, че около 01,00 – 02,00 ч. пред заведението на бул. „Мария Луиза“ е имало поне седем правителствени автомобила, линейка и спец ченгета.

          Кой е това? Кой? Кой? Кой запива по важни държавни дела и на държавна сметка?“, питат от сайта.

          Единият сниман автомобил е БМВ с рег. номер С6004МР и син буркан.
          ПИК също пита - на коя институция е този автомобил и кой от властта е празнувал тази нощ в „Найт флайт“.
          http://pik.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0...ews126751.html
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

          Коментар


          • На разпит като в следствието подложи водещата Генка Шикерова депутата от "Атака" Илиан Тодоров. Колко дни бяхте в Куба, бяхте ли на Варадеро, колко ви струва пътуването, оказа скандален натиск върху госта си водещата. Тя дори не го остави да изрече и дума, когато го заливаше с нови и нови въпроси за визитата на депутати от "Атака" в Куба. Депутатът не й остана длъжен. Каква собственост е bTV. Защо криете това? Вие г-жа Цукерберг ли се казвате? Ако телевизията ви е еврейска, значи така се казвате. Ако сте от турска телевизия фамилията ви Шикерова е правилна. А ако искате да работите в телевизията на "Атака" - "Алфа" трябва да се прекръстите на Захариева, предупреди я депутатът. И размаха пръст: Дръжте се прилично, г-жо Шикерова.

            Водещата се превръща във все по-голям дразнител за гостите си, които постоянно я контрират, че ги притиска извън журналистическите й правомощия в студиото. Това превръща сутрешния блок на медията в тотална говорилня и надприказване.

            В морето от въпроси атакистът Тодоров все пак успя да обясни, че е платил 2500 лева за пътуването с лидера си Волен Сидеров и други активисти на партията и за пътуването им помогнала кубинската посланичка Терасита Капоте. В Хавана депутатите изследвали антиколониалната политика на страната. /БЛИЦ

            ЦАРУВА ПРОСТОТИЯТА

            Коментар


            • "...които оценяват социализма по достойнство без да са живели в него - просто се разпростират според кесията си...."

              Ахааххахахахаххаха!
              Соц, който се "разпростира според кесията си" ?!?!?!? WTF?
              Може би си искал да кажеш "според кесиите на другите"? На работещите, знаещите, инициативните, които "трябва" "солидарно" да хрантутят вас мързеливите, неграмотните, бездарните...с една дума цоциалистите?

              Както казваше една много умна жена, която допринесе за краха на империята на злото: " Единственото лошо на социализЪма, е че парите на другите все някога свършват"

              Коментар


              • Кой окраде полицията 996

                10.12.2013 23:18 | Коментари


                МВР: Служителите на СОД няма да бъдат съкратени
                Вътрешният министър закрива СОД към МВР 7
                Полицейската аларма пищи през 12 минути

                Можете ли да повярвате? МВР е източвано като "Кремиковци". Писнела ли някъде алармата на СОД, полицаи хуквали да гонят апашите, а 100 фирми обирали парсата.

                Тази не е проста кражба. Едно малко вътрешно министерство с елитни кадри от ГДБОП е работило в голямото, за да урежда частници за сметка на държавата.

                Два въпроса следват от това: 1) Има ли го още това миниминистерство, или го няма? 2) Кой е шефът му и колко е забогатял?


                ГДБОП от 1 октомври се намира в ДАНС. Парадоксално е май, но е факт, че от него се очаква да разкрие мафията, включително и това, че е окрала полицията. Но ако от есента насам антимафиотите са направили дори едно-единствено разкритие, то ние не сме разбрали. Дали пък не продължават да работят на частно? Или не работят изобщо, а ние им плащаме?

                ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ ПОТАЙНОСТИ НА ЦЕЦО И БОКО...?!

                Коментар


                • Втори депутат напусна ГЕРБ вчера. Милионерът Светлин Танчев, който е един от най-богатите хора в редиците на бившите управляващи, също стана независим като колегата си Георги Марков, който повлече крак на люспенето в опозицията миналата седмица.

                  Източници от партията на Бойко Борисов обаче твърдят, че и други двама най-вероятно ще се разделят с ГЕРБ още до края на тази седмица. Това са Димитър Бойчев от Бургас, който е близък с кмета на града Димитър Николов, и шефът на транспортната комисия в предишния парламент Иван Вълков, съобщава таблоидът „България днес”. И двамата са депутати втори мандат.

                  Кюстендилският избраник Кирил Калфин и силистренският Стефан Господинов, които също са спрягани за отцепници, е малко вероятно да го сторят, защото са хора лично на лидера Борисов. А те са и най-лоялните на ГЕРБ, коментират депутати, според изданието.

                  Коментар


                  • http://www.segabg.com/pic/11332/678308-l.jpg

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      а каква е истината ние няма да разберем.
                      Истината е нашето вътрешно убеждение да агитираме младите да живеят с толкова колкото изкарват към момента,а не да теглят кредити и набутват в лизинги дори под най-благовидния предлог! Щото така обслужват илюминати и ни отварят работа,в което нямаше да има нищо лошо ако нашето поколение беше нетленно! ....Но то за съжаление не е, и аз съм горд че имам добри познати родени след 1989 г.,които оценяват социализма по достойнство без да са живели в него - просто се разпростират според кесията си без да се поддават на изкушения за каквото и да било! ....Не че няма и боклуци които да изповядват и "капиталистическите" принципи,но тъкмо тук е историческото ни призвание за борба с вредните явления без подбор на методите и средствата,поне докато ние сме на този свят!
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        Е,най-накрая интересна дискусия в тази тема!

                        Supertrader(Професоре),както винаги сте прав,но изказът Ви е прекалено сложен за простолюдието!
                        ----------------------------------------------


                        Ми бягаме,щото за нас Новата История на САЩ почва от 1913 г.

                        America - From Freedom To Fascism - Aaron Russo (бг субтитри) http://www.youtube.com/watch?v=x6T4tPFVYeM

                        Я ми обясни таз картинка като излезеш от вигвама


                        Хартията клони към нула и там и ще иде. Не разбрах събитията от 1990 за тебе конспирация ли са, че гледам натам клониш, или са традиционното некадърно управление за страната ни. Понеже за мен е второто.

                        Иначе ние сме с афинитет към неграмотното харчене на заем и сега. Наскоро опукахме някой друг милиард и се сдобихме с бетон по цялото море и планина, и май пак ще се наложи да рушим.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                          .
                          За съжаление твърдението ти е напълно грешно!

                          Историята доказа,че социализма беше капитализъм с човешко лице - и затова и "фалира"....В което нямаше да има нищо лошо ако социализма със сатанинско лице,т.е капитализма - не беше рухнал през 2008г. ...Но тия неща бяха ясни от историята - за тия които умеят да я четат,още през 1917 г.! И не случайно Другаря Сталин изби болшевиките и феновете им до 1940 г.,но от кумува, срама и с цел приемственост остави с скоби (б.)....За съжаление правилните исторически изводи изискват период от 150-200 години след събитията ,което е достатъчен повод за тълпата в момента да блъска с юмруци в пръстта,твърдейки че е "права"......
                          Адмирале, все пак и ти не гледаш от разстояние 150-200 години на събитията при социализма, така че съгласно твоята теория не би трябвало да си толкова категоричен при съжденията си.

                          Това е моето мнение, а каква е истината ние няма да разберем. Пак съгласно твоята теория.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            Това вече е друг начин на говорене!!!Но Сънчо напира!!!
                            Че кога съм говорил по друг начин бе? Що си кривиш душата? Поне ти си преди мен в този форум и би трябвало да знаеш какво съм говорил.
                            И моля не спори! Не сега, щото е късно, ама още утре мога да ти извадя, със съответния линк, какво съм казвал по този въпрос.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              .... никога не съм твърдял че социалистическата индустрия и изобщо социалистическата икономическа система е по-добра. Напротив. Не е! .....
                              .
                              За съжаление твърдението ти е напълно грешно!

                              Историята доказа,че социализма беше капитализъм с човешко лице - и затова и "фалира"....В което нямаше да има нищо лошо ако социализма със сатанинско лице,т.е капитализма - не беше рухнал през 2008г. ...Но тия неща бяха ясни от историята - за тия които умеят да я четат,още през 1917 г.! И не случайно Другаря Сталин изби болшевиките и феновете им до 1940 г.,но от кумува, срама и с цел приемственост остави с скоби (б.)....За съжаление правилните исторически изводи изискват период от 150-200 години след събитията ,което е достатъчен повод за тълпата в момента да блъска с юмруци в пръстта,твърдейки че е "права"......
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Индианец, никога не съм твърдял че социалистическата индустрия и изобщо социалистическата икономическа система е по-добра. Напротив. Не е! И това си пролича от нейния фалит. Тогавашната соцпартия (пардон компартия) не можеше да извърши радикални реформи в икономиката по много причини. Идеология, закостенели управляващи кадри...
                                И изобщо не е разговор за форум в 12 часа посред нощ и на три ракии. Три ли?
                                Това вече е друг начин на говорене!!!Но Сънчо напира!!!

                                Коментар

                                Working...
                                X