IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Щом до селтаците са опрели да ги хвалят - спукана им е работата
    Факи кво стана с американците нещо ги натупаха на финала а ти си много тихичък

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
      E кво чудно има??? Че те винаги са разчитали само и единствено на селтаците (не селяните), купените цигани, клановите партийци и зомби електората на клонингът им Д(п)С.
      Нормален човек за тях не гласува!
      Скоро дементиралите пенсии ще пукнат, пари за мангалите няма да има и тогава процентите на СДС и Светльо Витков ще им се струват непосилна мечта.
      Ми това го слушам вече 20г и тия гадни пенции не щат да мрат.Има още много да чакаш..Ей така ще ти мине живота и все комунисти ще те управляват а ти си мучи тука не пречиш

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        E кво чудно има??? Че те винаги са разчитали само и единствено на селтаците (не селяните), купените цигани, клановите партийци и зомби електората на клонингът им Д(п)С.
        Скоро дементиралите пенсии ще пукнат, пари за мангалите няма да има и тогава процентите на СДС и Светльо Витков ще им се струват непосилна мечта.
        Проценти, мроценти. Без стадион комунизъм не пада !!!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

Коментар

Че тя вече е спукана. Стадиона вече точи терен и трибуни !!!
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
              Ама разберете се с другия червен трол.

Веднъж е крадец - друг път го цитирате като последна инстанция.

Аз никой не хваля - просто отчитам факта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Радан каза че вече не плащат за хвалене на Костов по форумите.Явно е излъгал.Като толкова ти харесва вземи си го у вас.Народа ненавижда този крадец и го изрита от всякъде.Същата съдба очаква и мутрата.
                Ама разберете се с другия червен трол.

Веднъж е крадец - друг път го цитирате като последна инстанция.

Аз никой не хваля - просто отчитам факта.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                  Пешо Пижев Пендов, на мен от 32 години Франция ми плаща за творчеството ми. А теб те чета и ти отговарям безплатно.
                  А народа нали е като теб - една ракийка, една глава чесън и едно кебапче му стигат, за да е щастлив, така че още дълги години ще си робува.
                  Ооо, граф дьо Барбарон Първи Булгарофренски!
                  Не знам кво ти плащат французите, ама здраво си прехванал от световно известното френско самохвалство.
                  Как бил закусвал със сенатора и вечерял с префекта! Хахаха!
                  Та българинът в очите на високомерните французи стои по-долу от улично псе. Ти за трийсет години да си се издигнал в очите им до нещо средно между дворно куче и впрегатен кон. Не повече. И те подритват като куче, ама и ти дават по някоя паничка стара манджа. Затуй сега се мъчиш със самохвалство да си избиеш комплексите. Всъщност ти си абсолютно същия форумен т...л като американския Фак ...
                  Уж не живее в България, уж няма да се връща, пък по цял ден троли в български форум.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Пешо Пижев Пендов, на мен от 32 години Франция ми плаща за творчеството ми. А теб те чета и ти отговарям безплатно.
                    А народа нали е като теб - една ракийка, една глава чесън и едно кебапче му стигат, за да е щастлив, така че още дълги години ще си робува.
                    Хвалби ми е омръзнало да чета в тоя форум.Омръзна ми откровени неудачници тук да се представят за велики инвеститори и какви ли не.Франция не е чувала за теб.И изобщо не ми дреме дали ще ми отговаряш безплатно мое си поискаш пари та да е платено.Той народа и особено промитите мозъци като тебе ако сте като мен България да е удавена от месо мляко плодове и зеленчуци.Ама ви мързи да гледате разни чиновници в София дето същия тоя народ ви плаща заплатите а на всичкото отгоре го и обиждате.Щото човек кога е прост всичко знае и може и смята че по умни от него няма.Та акъл на хората как да живеят не раздавай щото и без това никой не ти го иска

Коментар

Чудна работа ! Глупави ще да са ! Костов и неговите хора спечелили милиони, даже милиарди от тази далавера, пък не се възползвали от това да си накупят партийки, банки, вестници, телевизии, хотели, барове, казина, голфове, панаири, свинеферми, съдии и адвокати, кебапчета за избиратели, ..., пък и във Франция не идват да се поливат с шампанско !
                      И Бойко с неговите хора ще да е глупав
                      Радан каза че вече не плащат за хвалене на Костов по форумите.Явно е излъгал.Като толкова ти харесва вземи си го у вас.Народа ненавижда този крадец и го изрита от всякъде.Същата съдба очаква и мутрата.

Коментар

Не си някакъв капацитет, че да ти следя постовете.

Ама виж партийната ви политика спрямо Костов е ясна - затрил българската индустрия, разпродал България, гласувате за Бойко, получавате Костов и др. такива.

И сега изведнъж - ама Костов така казва и малко се обърках.
                        Той не е затрил българската индустрия.Той просто подари заводите на негови хора.Резултата е ясен.Хората с подарените заводи ги нарязаха за скраб и разпродадоха каквото могат а милиони българи останаха без работа.Резултата го виждаме всички.Тотална разруха все едно тайфун е минал през страната а след това са хвърлени няколко атомни бомби.Виновни за хиперинфлацията нямаше не се отвориха досиетата мутрите станаха бизнесмени....И те така

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Ти очевидно не си ми следил постовете за Костов, затова ти прощавам.
                          Къде съм казал че мразя другаря Костов?
                          Че той е наш човек бе! Комунист по убеждение. И другар от руските спецслужби.
                          Да не мислиш, че се е обучавал за авиатор в селскостопанската авиация на летището в Кременчук, днешна Украйна? Точно на летището, което е стопанисвано от ГРУ, където се обучава Спецназ?
                          Пояснявам за младеж като теб. ГРУ е Главното разузнавателно управление на Генералния щаб на Съветската армия. ГРУ командва Спецназ.
                          Ето ти едно линкче. http://razuznavane.com/?p=412
                          Може да е истина, може да не е. ГРУ е най-секретната руска разузнавателна централа. От там тайни почти не излизат.
                          Не си някакъв капацитет, че да ти следя постовете.

Ама виж партийната ви политика спрямо Костов е ясна - затрил българската индустрия, разпродал България, гласувате за Бойко, получавате Костов и др. такива.

И сега изведнъж - ама Костов така казва и малко се обърках.

Коментар

• "ИЗ" пуснали са ги бе.."168 часа": Изпускаме 2 тира с рекордните 1200 кила хероин за 21,5 млн. евро
                            20.02.2014 168 часа;
                            Слави Ангелов

Два тира с рекордните за България 1200 кг хероин са преминали безпрепятствено през ГКПП Капитан Андреево, без дори да бъдат проверени от митническите и гранични власти на пункта. Аферата е от вечерта на 24 януари, но се пази в дълбока тайна от властите, за да се избегне скандал по случая.

Турските камиони освен през Капитан Андреево са минали безпроблемно и през още един български граничен пункт, преди да продължат пътя си към Западна Европа. Те са заловени ден по-късно - на 25 януари, на германо-холандската граница, пише "168 часа".

Двамата шофьори - турски граждани, на по 25 и 26 години, реално преминали през още 4 европейски държави, но изтеглили късата клечка още с влизането си в Холандия. Тировете пресекли границата с Германия до красивото градче Венло, провинция Лимбург. То е известно освен с футболния си отбор и с факта, че сред 100-те хиляди жители има и много големи турски, немски и марокански общности. Големият проблем на младите турци обаче се оказал не космополитният дух на Венло, а не дотам гостоприемното служебно куче на митницата на граничния пункт. То веднага надушило дрогата и дало сигнал на водача си, като седнало до натоварените в камионите кашони и отказвало да помръдне от мястото си. И тъй като точно това действие, а не свиреп лай е сигурен знак, че товарът съдържа дрога, на митничарите не оставало нищо друго освен да отворят стоката. В двата тира имало общо 1720 кашона, като всеки от тях съдържал по 12 алуминиеви кутии с фабрично затворено доматено пюре. В някои от консервите обаче съдържанието се оказало с бежовокафяв цвят, въпреки че етикетът отвън уверявал категорично, че пюрето е от добре узрели червени домати.

В този момент митничарят направил най-логичното нещо - бръкнал в джоба си и извадил малка найлонова опаковка, популярна на граничните пунктове като наркотест. При досега с кафеникавото доматено пюре той моментално се оцветил в зелено - цвета на хероина, така че оставало само в лабораторията експертите да се произнесат точно колко процента е съдържанието на активно наркотично вещество в заловената пратка. Двамата турци, които твърдели, че дори не са подозирали, че в консервите има нещо различно от смлени домати, са задържани в полицията, а дни по-късно холандски съд ги е оставил за постоянно в ареста, докато тече разследването по случая. Службите в Холандия вероятно в съвместно разследване с турската полиция ще се опитат да разкрият кой стои зад търговската фирма, която е собственик на стоката в камионите.

От двата тира митничарите на Венло извадили общо 1200 килограма хероин - по 600 във всеки от камионите. Холандските власти са го оценили на цели 21,5 милиона евро. Това е рекордно количество, което никога досега не е залавяно не само на българските, но и на турските гранични пунктове. Нашите държат рекорд от 229,5 кг в една пратка от юли 2002 г., а турците хванаха през миналото лято 717 кг на ГКПП Хамзабейли срещу българския пункт Лесово.

Големият въпрос в тази история е защо наркотикът в двата тира не е открит при влизането им на територията на страната през Капитан Андреево? Скандалът става още по-смущаващ, подкрепен от статистиката, която показва, че залавянията на хероин в последните години по митническите пунктове на страната са намалели.
                            http://www.168chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3328728
                            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Случайно да има изненадани ?Красимир Стефанов става експерт на "България без цензура"

Стара Загора. Напусналият ГЕРБ Красимир Стефанов вече ще бъде експерт на България без цензура (ББЦ). Това обяви лидерът на ББЦ Николай Бареков по време на откриването на новия офис на партията в Стара Загора.

Той е млад и опитен, каза Бареков, без да уточнява още подробности.

Лидерът на България без цензура обяви, че работи добре с някои кметовете на ГЕРБ, но каза, че няма да търси евтини политически дивиденти от местната власт. Ще се търси партньорство, но само по социални въпроси.

Пламен Орешарски има някои хубави идеи, но хората не ги приемат. Правителството и някои други политически сили ни обвиняват в популизъм, а крадат нашите идеи. Последната кражба е тази за таблетите, заради това ни нарекоха популисти, но сега как ще нарекат тази идея на управляващите, още повече, че е финансово необезпечена, за разлика от нашата. Нашата предизборна кампания вече е започнала, а от март ще стартираме с пълна сила. Ще тръгнем отново насрещи с хората в цялата страна, подчерта Бареков.

Според него има два варианта за предсрочни избори – през юли или през октомври. Формацията му е готова за вот и през лятото ако парламентът и правителството не издържат.

На 1 март партията събира на първа конференция своя Национален съвет на регионите. Тогава ще бъде избран и Изпълнителен съвет, както и останалите заместник-председатели.
                              http://light.standartnews.com/balgar...source=flip.bg
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Не каза що цитирате Костов след като толкоз го мразите?
                                Ти очевидно не си ми следил постовете за Костов, затова ти прощавам.
                                Къде съм казал че мразя другаря Костов?
                                Че той е наш човек бе! Комунист по убеждение. И другар от руските спецслужби.
                                Да не мислиш, че се е обучавал за авиатор в селскостопанската авиация на летището в Кременчук, днешна Украйна? Точно на летището, което е стопанисвано от ГРУ, където се обучава Спецназ?
                                Пояснявам за младеж като теб. ГРУ е Главното разузнавателно управление на Генералния щаб на Съветската армия. ГРУ командва Спецназ.
                                Ето ти едно линкче. http://razuznavane.com/?p=412
                                Може да е истина, може да не е. ГРУ е най-секретната руска разузнавателна централа. От там тайни почти не излизат.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X