IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Коментар


    • Кирчо, когато човек публикува нещо той цели да докаже някаква теза, при теб това очевидно, тотално отсъствува. Виждам, че се стараеш, опитваш се да водиш някаква пропаганда, но не ти се получава, брат. Този поток от несвързани публикации, този таратор с лютеница, просто не постига цели, каквито и да са те.
      Вкарай и малко мисъл в цялата работа, ще си по-полезен на другарите от управляващата коалиция.

      Коментар


      • Бойко Борисов към Волен: Ако подкрепиш ГЕРБ, ще ти дам 5 министерства!

        Публикувано от admin1 в MADE IN BG на 15.05.2013 17:28 / 1 коментар

        Волен Сидеров

        Волен Сидеров започва совалки между двата лагера в политическото пространство, за да реши кого да подкрепи за съставяне на правителство, научихме от редиците на партията.

        „Атака“ има малко над 6 процента от вота на избирателите, но те се оказват решаващи за сформиране на парламентарно мнозинство. За любовта на Сидеров ще се борят БСП-ДПС и ГЕРБ, но и в двете фракции са песимисти за бъдещото си сътрудничество с „Атака“.

        „Волен вече играе ролята на Ахмед Доган. Той е балансьорът и ще осребри подкрепата си. Много добре знае, че без него не могат да минат и засега играе пас. Чака кой ще предложи повече.

        Разбра се от достоверен източник, че преди изборите Сидеров е имал конфиденциален разговор с хора от ГЕРБ. Посланието към него било, че ако подкрепи партията на Бойко Борисов, ще му дадат 5 министерства. Сидеров обаче пожелал МВР, икономиката и правосъдието, което почти отказало герберите от продължаване на преговорите. Освен това искал да е и вицепремиер. В същото време със Сидеров осъществил контакт верният му приятел Йордан Цонев от ДПС. Според гневни атакаджии двамата обсъждали как „Атака“ дискретно да подкрепи коалицията между БСП и ДПС, без това да се отрази на имиджа му на националист и върл противник на турците.

        „Волен е по-близък с БСП и ДПС, но ако заиграе с тях, това означава, че с партията му е свършено.

        Той е под руско влияние и няма как да избяга от това. Подкрепи комунистите по ключовия въпрос за строежа на АЕЦ „Белене“. ДПС обаче му бърка сметките“, твърди запознат със совалките за сформиране на правителство. В близките дни се очаквало ГЕРБ и БСП да наддават за подкрепата на „Атака“ и точно затова Бойко Борисов мълчал като партизанин на разпит дали ще прави кабинет или ще остане в опозиция. Друг сценарий, който обсъждали в централата на „Атака“, бил партията да не подкрепи нито ГЕРБ, нито БСП и ДПС и така да предизвика нови предсрочни избори.

        „Според Волен, ако има още едни избори след няколко месеца, „Атака“ ще стане трета политическа сила. Целта му е да стане премиер или най-малкото вицепремиер. Сега е в силна позиция и на практика той командва парада.

        Въпросът е дали да влезе във властта с високата цена партията му да се срине, или да тупа топката до нови избори и да си вдига рейтинга“, казва политически анализатор, според когото „Атака“ ще избере втория вариант.

        Най-големият страх на Сидеров бил, че който и да състави правителство, без негова подкрепа ще купи няколко от депутатите му. Това вече се случи в миналото Народно събрание, когато ГЕРБ напазарува половината от групата му и ги извади от редиците на националистите. Волен не бил сигурен, че това няма да се случи отново и се чудел какво да прави.

        Според запознати най-вероятният изход от ситуацията е „Атака“ да остане в опозиция на БСП и ДПС, които ще сформират правителство на малцинството, а групата на Сидеров да ги подкрепя или не в зависимост от своя собствен интерес.

        Това обаче нямало да продължи дълго и щяло да се наложи след година, когато са изборите за Европарламент.

        ТАКА СТЕ МУТРОКОМУНИСТИТЕ РУБЛАДЖИИ- ВСИЧКО ПРАВИТЕ ЗА ПАРИ

        Коментар


        • Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Victor Stoyanov

          Провал на здравната система.
          Добрата Фея: "Да се чуе! Това е български депутат. Истерия и наглост. Деница е сред приятелите ми, познавам я от училище. Но явно там не я научиха, че да си депутат не те прави богоизбран или, както Волен и атакаджиийте мислят, богоравни. Куба, брат. Хавана.. А се гласува бюджетът за 2014. Най-важният закон в държавата, през който се провеждат всички политики. Атака е дъното. Депутатите от Атака показват упадъка на ценностите и морала. Това, че си депутат, означава, че защитаваш интересите на тези, които са те избрали, а те, най-вероятно, също искат да се помотат. Позор е думата, с която трябва да заменят името на партията си. Партия "Позор", с лого - пластмасова маса... нещастници"

          ПОЗОР!!!!
          Тц, тц, тц ужас .Чуйте я какъв език държи метресата на Сидер > http://novanews.bg/news/view/2013/12...B%D0%B0%D0%B6/
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

          Коментар


          • 25 април 2011 0 коментара
            Волен Сидеров заяви, че за да не се върне старото статукво от миналото, ще е докрай с управляващата партия на ГЕРБ
            Волен-Сидеров-миналото-ГЕРБ-Бойко-Борисов

            Сидеров: За да не се върне миналото, ще сме с ГЕРБ докрай

            Лидерът на политическа партия “Атака” сподели в интервю, че безусловно подкрепя властващата партия на Бойко Борисов. На въпрос зададен към Волен Сидеров: “Колко струва подкрепата ви към ГЕРБ?”, той отговаря, че съвсем не е това, за което се говори.

            Съществува слух по негов адрес, че е продал “Атака” за шестцифрена сума в евро. Във връзка с тези изказвания лидерът на националистите отговори, че това са абсолютни лъжи, пуснати нарочно срещу него, за да го злепоставят.

            Истината е, че Волен Сидеров подкрепя безусловно Бойко Борисов и партията му, защото не желае да се върне миналото. Поради тази причини той на всяка цена ще се бори, за да не позволи това да се случи.

            Лидерът на “Атака” е откровен, че досега много пъти се е замислял дали да не се откаже от заемания пост. Винаги обаче се е разубеждавал, защото знае, че на него разчитат много хора и му имат доверие. Заради тях и за да не ги разочарова, той ще продължава с битката. Усеща, че понякога не издържа на помията, която изливат върху името му, но въпреки всичко е категоричен, че ще издържи на напрежението. Сам той е журналист, но друг чешит, както Сидеров се самоопределя. Няма завършено подобно образование, защото тези, които са го имали в миналото са били “кухи глави”. Точно те е трябвало да заучават определени клишета, за да са угодни идеологически на БКП.

            Волен Сидеров не е такъв тип човек, затова не обича да си мълчи, а да говори каквото му е на

            Е НЕ СТЕ ЛИ ЗАЕДНО, Е НЕ СТЕ ЛИ КРАДЛИВИ КОМУНИСТИ

            Коментар


            • 11.09.2013
              © Bulfoto

              С тази твърда подкрепа на Сидеров и "Атака" няма как това правителство да падне в рамките на този парламент. Това каза пред журналисти в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

              "Вот на недоверие ще внесем тогава, когато и отвън колегите от реформаторския блок и всички, които искат това правителство да падне по демократичен начин, да си подаде оставката, тогава ще го внесем, за да могат и те да задават своите въпроси и да се чувстват съпричастни с този процес. Иначе с тази твърда подкрепа на Сидеров и "Атака" няма как да падне това правителство в рамките на този парламент", коментира Борисов.

              По повод формирането на партия от отцепници от ГЕРБ Борисов заяви:

              "Това са хора, които не бяха включени в парламентарните избори. Отцепници не мога да кажа за хора, които сами са напуснали или ние сме ги отстранили. Пожелал съм им успех. Тяхна работа е. Като бивши колеги мога да им кажа, че щях да се радвам повече, ако остриетата им и атаката са насочени към БСП, ДПС и "Атака", а не срещу ГЕРБ. Аз нямам нужда от резервна партия".

              На въпрос дали е "бетонирано" мястото на Цветан Цветанов в ГЕРБ лидерът на партията посочи:

              "В ГЕРБ - да. Това кой и как е в моята партия е работа на изпълнителната комисия и членовете на ГЕРБ. Ние не се месим в реформаторския блок за това на базата на какъв принцип са събрани, така и те. Те могат да имат претенции, ако някога управляваме заедно или има подобен кабинет, кой да бъде министър. Тогава да, но иначе в партията никой няма основания да ни се меси".

              "За да унищожи ГЕРБ и мен, Станишев е готов на незаконни действия. Това е ясно и видно отвсякъде", каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

              По повод кандидатурата на Делян Пеевски за председател на ДАНС:

              "Когато вчера или онзи ден Станишев е казал, че не е тяхна кандидатура, днес Местан казва, че била обща кандидатура, може да си направи извод самият той".

              "За разлика от всички хора, които си позволяват и по наш адрес да говорят неща, които в съда трябва да бъдат доказани, квалификации в България дава прокуратурата, след като повдигне обвинение и съдът, когато ги приеме. Аз самият водя дела срещу хора, които са клеветили и не са си мерили приказките. Оставям на тези, които искат да дават квалификации, да ги дадат".

              На въпрос - дали знае кой е посочил кандидатурата на Делян Пеевски за шеф на ДАНС Борисов отговори:

              "Те самите не знаят вече".

              На въпрос дали Ахмед Доган е посочил кандидатурата Борисов каза:

              "Винаги съм казвал, колкото и това да ми е носело негатив, че Ахмед Доган е от най-добрите политици на прехода за тези 22 години. Не вярвам г-н Доган да направи такова предложение, знаейки какво ще се случи впоследствие. За разлика от другите, той е човек, който може да предвижда. Според мен, най-вероятно предложението е на Станишев, защото той излезе тогава и каза, че това е човек, който ще свърши някакви работи, които са нестандартни. Под нестандартни работи в една служба като ДАНС се разбира нещо извън закона. Затова аз считам, че почти всичките действия на Станишев са извън закона. Виждате каква изнервеност има в тях, защото виждат, че управлението им е пагубно. Дори и синдикатите, които колкото и да искат да помогнат на това правителство, нищо от това, което желаят, не може да се случи. При една толкова ниска събираемост, при тази ширеща се контрабанда, ще видите какви резултати ще излязат в края на годината. Точно това, в което упрекваха ГЕРБ, ще стане безпощадно ясно, че всъщност е тяхно дело".

              "По времето на нашето управление цели предавания, в най-гледаното време, сте задавали всичко най-гадно, което можете да зададете и няма нито един преместен журналист, нито една медия, която да е направила в услуга на ГЕРБ каквото и да било. Вие виждате сега, че сутрешните блокове не могат да си намерят кадри. Почват да се притесняват хората - търсят, гонят, бягат, преследват, не могат да задават въпроси вече. По наше време всеки можеше да пита. Жалко, че го няма Сашо Диков. Сашо Диков само дето един шамар не ми удари на интервюто, да не говорим за бойкометри. Ако има сега станишометър и орешарометър за това какви обещания са дали. Те не могат да изпълнят едно. Те продължават само това, което сме направили. Знаете за "Маказа" какви усилия положихме, за да стане", коментира още Бойко Борисов.

              Read more: http://news.plovdiv24.bg/453209.html#ixzz2n9pT9KOO

              ПРОДАЖНИТЕ КОМУНИСТИ ПАК СТЕ СИ ЗАЕДНО НАЛИ ДРУГАРИ..

              Коментар


              • Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                Според теб с какви пари плаща другарят сидеров сегстурчета, хотели, бело, самолети...
                А понеже е помияр и обича да се движи в глутница, умножи разхода по 10 или 15...
                Ама били негови лични пари, абе какви лични пари бе, субсидията да не би да пада от небето като манна беее, това са моите и твоите пари бе!!!!

                Айде говори ми за елементарна пропаганда!!!
                Ама ти добре поставяш темата за издръжката на Политическата класа у нас, не си доволен от публичната услуга, която се предоставя от държавата, общините, агенции и институции... Защо гърмиш и светкаш по Волен, елементаризираш Уотсън...

                Коментар


                • Ще ти добавя, че обичаш да доносничиш, следиш и подслушваш, както е добрата Ви комунистическа традиция..А ДОСИЕТАТА ГИ ВОДЕХА ШЕФОВЕТЕ ТИ И БАщИТЕ ВИ ОТ ДС- НАЛИ ДРУГАРИ КОМУНИСТИ..

                  http://www.videobg.com/11429/siderov...-protesta.html

                  Коментар


                  • Заплаха за нормалността



                    Александър Спасов
                    www.svobodata.com

                    Най-мразим да мислим – тази максима на шопа съвсем не е заяждане на дребно във връзка с умствената леност, на която той се отдава периодично.

                    Но дали само шопът е подложен на подобна опасност? Едва ли. А тогава, когато анализираме политическата действителност у нас, неизбежно стигаме до извода, че това е заболяване, което е обзело една значителна част от нашите сънародници.

                    Няма как да си обясним по друг начин фурора, който предизвикваше Жорж Ганчев на парламентарни и президентски избори. Или постоянното присъствие на атакистите на Волен Сидеров в парламента през последните години.

                    А спомняте ли си един министър, който в пристъп на откровение беше казал крилатата фраза – Ега ти държавата, след като аз съм и вицепремиер. Примери много в подкрепа на диагнозата, че българинът понякога забравя, че това, което стои на рамената му, не е там само в името на добрата визия.

                    В потвърждение на горните разсъждения е парада, който организира из страната една одиозна личност, която кресливо натрапва своето присъствие с брътвежи, гарнирани с шоуто на Нешка, песента на Деси Добрева и мисловните напъни на нашия герой. За всеки българин, дори и за тези, за които интелигентността не е в изобилие е ясно – става дума за Николай Бареков, когото някои наричат Дудука, други Капута, и как ли не още.

                    Удивително е не толкова обстоятелството, че този доскорошен журналист е организирал една пропагандна акция. В крайна сметка доскорошното му „журналистическо” амплоа винаги е било свързано с някакъв вид пропаганда. Тук употребата на кавичките не е случайна. Не е случайна, защото истинският журналист е същество чистоплътно.

                    Едва ли чистоплътността обаче е характеристика на Барековите медийни изяви. Читателят сигурно си спомня чудноватите му пируети и зловещи заклинания от малкия екран. Не е ли ирония на съдбата човек, който изпаднал в необуздан бяс късаше един уважаван вестник пред телевизионната камера, сега да си изтипоса като лидер на движение с многозначителното наименование „България без цензура”?

                    Не е ли гавра с нас този, който с пяна на устата призоваваше Цветанов да пусне по улиците камионетките и да арестува, да арестува всеки, който не е доволен от силните на деня, днес да се пише пръв демократ? И как този човек ще погледне в очите своите сънародници, които с удивление видяха, как този псевдополитик за една нощ обърна резбата и от ревностен почитател и безсрамен ухажор на Бойко Борисов се превърна в негов отявлен противник?

                    Не малко хора биха ме упрекнали за това, че им губя времето, занимавайки ги с една отрепка, изплувала случайно и за малко на повърхността на кипящия обществен живот. Повярвайте ми, не го правя с удоволствие. Правя го с омерзение, но съм убеден, че има защо. Защото този човек е опасен.

                    Неговата мегаломания го тласка към действия, които на някои могат да се сторят като вик за справедливост. Той е и крадец. Открадна от Реформаторския блок идеята за чистите ръце и провъзгласи с апломб, че това е нещо, което може да свърши единствено и само той. И без никакво чувство за срам се провикна - "Призовавам Реформаторския блок или да се разпадне, или да се включат към нас. Една голяма част от НДСВ вече е при нас, СДС почти цялото ще го приберем. Без Кунева и Трайчо Трайков - останалите са добре дошли при нас"

                    Едва ли могат да се изброят невероятните изхвърляния, с които Бареков си служи за да привлече вниманието към себе си. Един път ще се провикне гръмогласно, че Консултативния съвет за национална сигурност към Президента не може да заседава без неговата личност, втори път минавайки по „Раковска” ще му се прииска сградата на СДС на тази улица да му се предостави немедлено. Ей така, защото негово величество я иска.

                    На следващия ден ще ни засипе с глупотевини, как ще изпрати свои хора в Киев, та да решат украинския проблем. Той виждате ли, светилото на демокрацията, бил договорил вече това с Виталий Кличко. Само че Кличко се дръпна като опарен и изненадано сподели, че никакъв контакт между двамата не е имало и няма да има.

                    Дословно от украинска страна заявиха - “Независимо от някои съобщения в български медии, нито Виталий Кличко, нито партията УДАР имат каквито и да е връзки с политическото формирование “България без цензура” на Николай Бареков. При никакви обстоятелства нито УДАР, нито Виталий Кличко не са обсъждали или планирали предприемането на общи действия с организацията на г-н Бареков”.

                    Бих могъл да споделя за още много и много действия на Бареков, които ако не граничат с политическото безумие, то поне са лоша проба политическа клоунада. Но къде да беше само това. В едно свое интервю Меглена Кунева посъветва когато търсим отговорите на това, което се случва да проследим парите. Абсолютно е права.

                    Аз ще допълня, че е лесно да се идентифицират парите, с които Бареков финансира нечистоплътната си кампания. Очевидно е, че зад него стои един банкер и един несъстоял се шеф на ДАНС. Това са много пари. Да не би да си мислите, че шоуто на Нешка гастролира безплатно с нашия герой из страната?

                    Или мислите, че ромите, които са преобладаващата част от неговата публика са с него, запленени от проповядваните на техните сбирки идеи? Не! За издръжката на целия този цирк се пръскат луди пари. Зад него стоят медийни сайтове като „Всеки ден”, „Афера” цялата медийна мощ на Пеевски.

                    А целта е безкрайно ясна. Да се вкара шайката на Бареков в парламента и именно тя да е бъдещият балансьор между политическите сили, участващи в него. И тогава това, което ни отвращава в днешния парламент ще ни се стори демокрация от най-чист вид. Защото може да бъде и по-лошо. А с Бареков това лошо ще е безкрайно лошо. Влудяващо лошо. Ще го допуснем ли?






                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                      Кандид имате ли почивка в работата да четете Ленин и Сталин на руски..ПО КОЛКО РУБЛИ ВИ ДАВАТ НА ДЕН ЗА ПРЕДАТЕЛСТВАТА

                      Илия Минев – българският Нелсън Мандела ‹ Ценности и общност
                      cao.bg
                      Дълго съм си мислил защо признатият борец за човешки права Илия Минев съзнателно не бе допуснат сред онези, които трябваше да

                      това са хората в БГ, а не вие крадливи мутрокомунисти и пудели на Борисов
                      Не споменавай името на човека, който 40 години лежа във Вашите КОМУНИСТИЧЕСКИ затвори, просто недей!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                        Елементарна пропаганда, на гола кукичка Къцаш Кандите... Ако тая пропаганда върви при промитите мозъци, медийно формирана ценностна система и дресирани консуматори в старите демокрации... Тук все още има хора, които имат християнски норми и чувство за справемливост... От позицията на ГЕРП-аджия със стотина дупетати, които имат липси стотици парламентарни дни, ти държиш сметка... По-точно дъвчиш дъвката изплюта от Боци

                        Кога ще се освободиш от Бойкоборисовщината!
                        Според теб с какви пари плаща другарят сидеров сегстурчета, хотели, бело, самолети...
                        А понеже е помияр и обича да се движи в глутница, умножи разхода по 10 или 15...
                        Ама били негови лични пари, абе какви лични пари бе, субсидията да не би да пада от небето като манна беее, това са моите и твоите пари бе!!!!

                        Айде говори ми за елементарна пропаганда!!!

                        Коментар


                        • Кандид имате ли почивка в работата да четете Ленин и Сталин на руски..ПО КОЛКО РУБЛИ ВИ ДАВАТ НА ДЕН ЗА ПРЕДАТЕЛСТВАТА

                          Илия Минев – българският Нелсън Мандела ‹ Ценности и общност
                          cao.bg
                          Дълго съм си мислил защо признатият борец за човешки права Илия Минев съзнателно не бе допуснат сред онези, които трябваше да

                          това са хората в БГ, а не вие крадливи мутрокомунисти и пудели на Борисов

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                            http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...ed=0CEYQ9QEwBg

                            КАНДИД ТИ СИ ОТ РОД НА КОМУНИСТ- ДАЛИ ПОНЕ ЩЕ ТЕ ПРАТЯТ ДО МОСКВА- НАЛИ РАБОТИШ С РУСНАЦИ- КОМУНИСТИ, КАКТО САМ СЕ ИЗДАДЕ ПРОДАДАХТЕ БЪЛГАРИЯ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ
                            ООО ти досие ли ми водиш! Айде добави, че обичам да ходя на море в Тайланд през декември, като Волен, ама си плащам с моите пари...

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                              Нервната акула

                              Ама разбира се, че Сидеров може да си позволи да ходи на плаж в Куба и се посипва коледно със снежинки от бело, докато данъкоплатците внасят данъци, за да работи този парламент, а в останалото време гледат деца и протестират, за да е нормална тази държава въпреки ненормалниците и бандидите от орекстъра на БКП-ДС. ‪#‎оставка‬, че ще ставаме лоши.
                              Елементарна пропаганда, на гола кукичка Къцаш Кандите... Ако тая пропаганда върви при промитите мозъци, медийно формирана ценностна система и дресирани консуматори в старите демокрации... Тук все още има хора, които имат християнски норми и чувство за справемливост... От позицията на ГЕРП-аджия със стотина дупетати, които имат липси стотици парламентарни дни, ти държиш сметка... По-точно дъвчиш дъвката изплюта от Боци

                              Кога ще се освободиш от Бойкоборисовщината!

                              Коментар


                              • http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...ed=0CEYQ9QEwBg

                                КАНДИД ТИ СИ ОТ РОД НА КОМУНИСТ- ДАЛИ ПОНЕ ЩЕ ТЕ ПРАТЯТ ДО МОСКВА- НАЛИ РАБОТИШ С РУСНАЦИ- КОМУНИСТИ, КАКТО САМ СЕ ИЗДАДЕ ПРОДАДАХТЕ БЪЛГАРИЯ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ

                                Коментар

                                Working...
                                X