IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО

    А СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ПОДПИСА ЮЖЕН ПОТОК


    И Русия, както и Украйна ще стане истинска демокрация
    http://www.mediapool.bg/i-rusiya-kak...ews214568.html

    Каквото и да става, събитията в Украйна са исторически необратими и геополитически трансформиращи. По-скоро рано, отколкото късно Украйна действително ще стане част от демократична Европа; по-скоро късно, отколкото рано Русия ще я последва, освен ако не се изолира и не се превърне в полустагнираща империалистическа останка.

    Сегашната геополитическа цел на Москва, зададена от носталгичната обсебеност на президента Владимир Путин с имперското минало на страната, е предназначена да изгради нов облик, сроден с този на старата руска империя или на по-скорошния Съветски "съюз".

    Путин изглежда храни наивната надежда, че лидерите на постсъветските държави искрено ще приемат подчинена роля във водено от Кремъл образувание. Някои от лидерите отвреме-навреме подкрепят на думи тази формула - но заради необходимост, а не по убеждение. Всички предпочитат независимост: по-приятно е да бъдеш президент, премиер, генерал, посланик или икономически магнат у дома, отколкото да си техен провинциален еквивалент в една голяма руска империя.

    Исторически доказан факт е, че националната държавност, веднъж придобита, е прилепчива и е почти невозможно да бъде отнета, освен чрез намесата на голяма външна сила.

    Днешна Русия не е в позиция да постигне насилствено възстановяване на старата си империя. Тя е прекалено слаба, прекалено изостанала и прекалено бедна. Демографската й криза влошава нещата.

    Фактът, че наскоро придобилите независимост централноазиатски държави предпочитат все по-обхватни споразумения с Китай е друга грижа на Русия, която връща към живот отдавна надвиснали териториални кошмари.

    Единствено въпрос на време е да стане очевидно за социалните елити на Русия, че налаганите с тежка ръка амбиции на Путин имат много малки шансове за успех. Рано или късно той вече няма да е президент.

    И не много след това Русия - и по-специално зараждащата се средна класа - ще установи, че единственият смислен път е да стане истински модерна, демократична и може би водеща европейска държава.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение

      Финансовото здраве на държавата се влошава
      Изоставането на приходите и липсата на воля за намаляване на разходите може сериозно да увеличи дупката в хазната

      http://www.investor.bg/na-fokus/441/...163131/?page=1.
      То пък финансовото здраве на държавата при управлението на ГЕРБ така се "подобри", че само 8 млрд.лв.бяха похарчени в повече от събраните за 3,5 г..

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

        Стигнах до Дарик и 60 човека ,защото следващия вестник ще съобщи ,че протеста е от 10 човека или няма такъв..
        Само партийните клакьори с усет към финикииски знаци ,могат да пишат в тази тема ...при сегашното положение...
        РБ и ГЕРБ пред разпад...
        Дневник и Офф нюз автори на приказки за следващите приключения на Аладин..
        ХА СЕГА ДА ТЕ ВИДЯ


        Финансовото здраве на държавата се влошава
        Изоставането на приходите и липсата на воля за намаляване на разходите може сериозно да увеличи дупката в хазната


        http://www.investor.bg/na-fokus/441/...163131/?page=1


        Финансовата система на страната ни е обречена на колапс, въпросът е само кога ще се срине. Такива изказвания се четат под почти всяка икономическа или финансова новина из различните информационни портали. Интересно защо доверието в Петър Чобанов се разбива все повече, след като уж публикуваните от ведомството му данни се представят от подчинените му като все по-розови. Поне на хартия...

        Действително, страната ни изпълнява заложените критерии за бюджетен дефицит под 2% от брутния вътрешен продукт. Дупката в държавните финанси обаче расте с притеснителни темпове. През октомври 2012 г., бюджетът бе с дефицит от 74,2 млн. лева. Причина за разликата между приходи и разходи се дължеше на неизплатени средства от Европейския съюз (551,2 млн. лева) по различни проекти, които излишъкът по националния бюджет от 477 млн. лева не успя да покрие. Тази година обаче дефицитът е 443 млн. лева. Това е с над 83 млн. лева повече отколкото предходния месец и над 371 млн. лева повече спрямо година по-рано.

        Причината за увеличаващата се дупка е, че към октомври 2013 г. в хазната са постъпили с 238,6 млн. лева по-малко от ЕС и с близо 205 млн. лева по-малко от предвиденото в националния бюджет.

        Буферът, на който правителството ще разчита при евентуални икономически катаклизми или неизпълнение на приходите, също е на тревожно ниски нива. Към края на десетия месец от годината фискалният резерв е 4,9 млрд. лева. Минималният праг, под който той не бива да пада, е 4,5 млрд. лева.

        Не е тайна обаче, че именно в края на годината държавата прави най-големите си разходи, а при усложнената политическа обстановка, управляващите показват опасна склонност към развързване на иначе стегнатата държавна кесия. Спрямо септември 2013 г., фискалният резерв е изтънял със 100 млн. лева, като не е ясно какви разходи са били покрити с тези пари.

        С оглед на това, събираемостта на данъчните приходи е поредната спънка към постигането на добро фискално здраве. Икономисти обясняват, че обикновено в края на календарната година държавата прави най-сериозните си разходи, а по принцип най-много постъпления от налози идват през пролетта. Затова може да се очаква, че дефицитът през следващите месеци може да нарасне драстично.

        Наскоро финансовият министър Петър Чобанов също допусна, че при приходите за 2013 г. ще има неизпълнение. Според него обаче то ще бъде малко, а правителството ще успее да се вмести в планирания дефицит.

        По последни данни на финансовото министерство, към края на октомври са събрани 80,8% от предените в разчетите постъпления от налози. Приходите в частта на преките данъци са 3,1 млрд. лева, или 77,8% от планираното. Тревожен е фактът, че постъпленията от ДДС, гръбнакът на хазната, също изостават. До десетия месец от годината в хазната са влезли едва 79,8% или 6,1 млрд. лева, акцизите пък са 3,4 млрд. лева, или 82% от заложеното.

        Фирмените налози също изостават плашещо. До края на октомври са събрани едва 75% от разчетите. Според експерти причината е промяната в режима на облагане на дружествата с по-нисък оборот. От януари 2013 г. компаниите преминаха към внасяне на авансови вноски за корпоративен данък на 3 месеца или към плащане на данъка наведнъж след изтичане на годината.

        В същото време, от последните данни за изпълнението на бюджета се вижда, че плащанията за издръжка на държавните служби са погълнали 7,228 млрд. лева, при 6.675 млрд. лева за година по-рано. Капиталовите разходи възлизат на 2,8 млрд. лева, което е едва 51,7 % планираното.

        Орязването на точно това перо от бюджета е най-лесният начин за удържане на дефицита, но пък подобни действия обричат на застой важни административни реформи и инфраструктурни проекти. Да не говорим, че в Бюджет 2014, въпреки шумно рекламираната оптимизация в администрацията, са заложени с над 100 млн. лева повече за заплати и издръжка, отколкото през тази.

        Завишението на разходите е факт в повечето сфери, но ефективни реформи така и не видяхме. Нито в образованието, нито в здравеопазването. Администрацията продължава да опъва нервите на гражданите и бизнеса, а по прозиводителност на труда все още сме на дъното на европейската общност.

        Всъщност, в държавната администрация проблемите лесно могат да бъдат заметени под чергата, докато дойдат по-удобни времена за решаването им или някой друг не дойде на власт. Какво става обаче извън топлите и уютни кабинети на чиновниците? Всеки се оправя както може, а бизнесът за пореден път спасява бюджета. Тази мода я възроди кабинетът "Станишев", а от ГЕРБ възприеха лошите навици без грам затруднение. Поредното ново правителство не прави изключение.

        Истината е, че колкото и да се украсяват данните, парите все повече няма да стигат. Доказва го фактът, че бизнесът продължава да се гърчи в несъстоятелност заради неизплатени проекти. Към края на септември общо задълженията на държавата и общините са над 314 млн. лева. От тях 152 млн. лева са задължения на правителството, а останалите 162 млн. лева – на местната власт. От данните се вижда, че макар и с малко неизплатените средства за вече извършени дейности по договори, се увеличават.

        Според предприемачи задълженията на хазната са най-сериозни в строителния бранш. Хубавото поне е, че в началото на юли 2013 г. Министерството на финансите предприе спешни мерки за подобряване на ефективността на процеса по възстановяване на ДДС и до октомври на фирмите беше възстановен над 1,11 млрд. лева косвен налог.

        Говорейки за фирми и държавен бюджет, няма как да пропуснем, че инвестициите все така продължават да заобикалят страна ни. Нещо повече, за периода януари-септември 2013 г. понижението е с 48,47% на годишна база до 785,5 млн. евро спрямо 1,524 млрд. евро за същия период на миналата година, показват данните на Българска народна банка (БНБ) за платежния баланс на страната.

        През 2013 г. се повишават и стойностите на индексите на скритата икономика при бизнеса и на недекларираната икономическа активност на населението, съобщи Руслан Стефанов, директор "Икономическа програма" в Центъра за изследване на демокрацията. Загубите за хазната за година са над 245,6 млн. лева, показват изчисленията.

        Експертите предупреждават, че тенденцията се засилва и съчетано с увеличението на безработицата, която през тази година достигна 12.9%, като се запазва и дори увеличава делът на трайно безработните и на младежката безработица, може да бъде пагубно за състоянието на икономиката и оттам на бюджета.

        Ето защо е добре управляващите да започнат да отчитат всички тези фактори, когато говорят за подобряващата се обстановка у нас.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Я да ми обясниш следното: Ядреното лоби в ЕС колко е платило за затварянето на 2 блока по 440МВт? Защо сиромашка България ще плаща 10млрд да идграждане на 7-ми блок с мощност 1000Мвт? Колко губи сиромашка България от тази врътка?

          Като ми направиш тия сметки, надявам се да имаш куража да кажеш и кой е спечелил? Значи как се изхвърлят 2 родни реактора от пазара на ток? Ами така е, като са ни криви краставиците, нямаме място на пазара!
          Не два четири годни реактора изхвърлиха и то само по една единствена причина първите два продаваха тока по 10 кинта мегавата а вторите два по 15 кинта.Това е основната причина.На другите набутаха ненужни скъпи модернизации за да им натоварят цените...

          Коментар


          • В ГЕРБ ни третират като зайци

            „Тука сме „за“, натискайте зеленото копче, там сме „против“ – червеното копче. Това е част от технологията на ГЕРБ, казва вече независимият депутат Георги Марков пред „Преса“.Наставленията давали тежкарите от първия ред – Цачева, Главчев, Велчев. „После ни нареждат „излизайте бързо навън“ и ние бегом. Седим като зайци на групи и те ни казват „хайде сега бягайте вътре да се регистрираме“, и ние влизаме на тълпи.

            Подготвяхме семинар, който трябваше да бъде направен в Свищов с младежката организация на ГЕРБ в Плевен, Велико Търново, Русе и Свищов. Щяха да бъдат изнесени лекции за младежката безработица, за плановете на младежите, след като завършат висшето си образование, за престъпността и за младите. И точно когато хората трябваше да дойдат в Свищов, от ръководството на ГЕРБ се обадиха и ме питат колко хора събираме. Отговорих – около 150 души. „Грабвай ги и ги заведи на митинга в Пловдив“, ме изкомандваха. Аз започнах да наемам автобуси и да извозвам младежите като виетнамци нататък. В 6 сутринта тръгнаха и вечерта се прибраха в Свищов, минаха Балкана, проходите, само за да излезе на митинга в Пловдив г-н Борисов и да каже: „Вижте колко сме много и да внимават с детето ми“, разказва още Марков

            http://www.svobodnoslovo.eu/2013/12/...-%D0%B7%D0%B0/

            Коментар


            • Молитва за пречистване на зли сили..

              Коментар


              • Ма, каква държава, бе?*

                http://www.mediapool.bg/ma-kakva-dar...ews214554.html

                Изследването на неколониалните държави. Такова обяснение дадоха народните представители от "Атака“ Деница Гаджева и Илиян Тодоров за екскурзията си заедно с Волен Сидеров до Куба, докато парламентът обсъжда и приема Закона за държавния бюджет. Разбира се, всеки уважаващ себе си рисърч трябва да бъде подкрепен с известна доза емпирични данни – плаж под жаркото хаванско слънце, кубински ром и пури. Последните две ги няма на снимков материал, така че за тях можем само да предполагаме.

                За пътуването, пък очаквано са виновни медиите – показват само колониални държави, което видите ли, принудило националистите не с какви да е, а с лични средства да се впуснат в изследване на кубинския модел.

                Подобни "мисии“ предстоят и в Китай, Русия, Венецуела и Сирия. Оттам, очевидно българските националисти ще черпят "добри практики“. Така и така колегата им коалиционен партньор – Страхил Ангелов (БСП) вече обяви, че България трябва да си сътрудничи с Башар Асад.

                Но, да се съсредоточим над по-приятни дестинации. Не е ясно как точно са подредени антиколониалните пътешествия на "Атака", но със сигурност, за предпочитане е Венецуела. Развлеченията там са доста по-приятни отколкото предоставяното от колониална Белгия – сафари с тапи за шампанско. Плажовете на южноамериканската държава позволяват доста по-широка емпирика, отколкото разговор с някой руски мужик, при минус 20 градуса. Пък и какво точно срещу колониализма ще каже Москва?

                Естествено, после самоотвержената Деница Гаджева ще похвали Сидеров за прекрасния външен вид за възрастта му и с присъщата реторика на "Атака“ ще сведе аргументите в защита на антиколониалното изследване, до: "Ма, какви плажове, бе?“.

                Същата реплика може да се отнесе и към държавата.

                Ма, каква държава, бе?

                Държава, в която Деница Гаджева и Волен Сидеров минават за "национално отговорни“, защото крепят правителството на най-големия си, по техните думи, политически враг – ДПС. Вместо да минат просто за националисти, докато обясняват, че сирийските бежанци са канибали?

                Ма, каква държава, бе?

                Държава, в която някак незабелязано и по лични причини, заради високо напрежение шефката на ДКЕВР подава оставка, насред народолюбиви обещания на енергийния министър за "поредно поевтиняване на цената на тока“.

                Ма, каква държава бе?

                Държава, в която опорните точки на властта представят протестиращите срещу нея като хора, които "не са съвсем наред с главата“.

                Държава, чийто премиер половин година не успява да отговори на елементарен въпрос, съставен от една единствена дума: "Кой?“.

                Държава, в която опозиционните депутати на ГЕРБ, с мистични прокурорски обвързаности, напускат парламентарната си група.

                Държава, в която опозиция и управляващи се надпреварват да се обвиняват в мафиотизиране, а имената на реалните им бизнес поръчители и покровители, остават неизговорени.

                Държава, в която високопоставен парламентарист и зам.-председател на управляваща партия напуска по "лични причини“ политиката, а два дни по-късно го обвиняват в пране на пари. И единственият важен въпрос за всички се свежда до това: имало ли е теч на информация към него?

                Държава, в която студентите искат оставката на правителството, а правителството от своя страна организира студентски награди, за да стимулира послушанието на контрависшистите.

                Държава, в която, за да се преустанови порочната практика с поголовно подслушване, се отпускат два пъти повече пари за … подслушване.

                Държава, в която външният министър във Facebook честити 9-ти септември, а забранява на служителите във МВнР да ползват социални мрежи.

                Ма, каква е тая държава, бе?

                Такава. В катарзис. Люшкаща се между една "местна“ диктатура и друга. И двете носещи едно и също мустакато лице. Държава, която досущ като Волен Сидеров, е готова да загърби колониализма, в лицето на Европейския съюз и да потърси действащи модели … в Русия, Китай, Венецуела и Сирия.

                И докато антиколониалният Сидеров е основен темел на настоящото управление, в Украйна хора се бият, за да получат шанс за европейски път. Вероятно колониален.

                Ние, пък съвсем антиколониално, търсим всевъзможни начини да кривнем от него.
                Днес Волен Сидеров пътува за Китай. След това, по думите на депутата Илиан Тодоров, лидерът на "Атака“ е планувал посещение на Венецуела. Местните там твърдят, че 80 на сто от са бедни, а останалите 20 на сто са избягали. Почти сме въвели техния държавен модел, липсват ни само калашниците.

                Как така – каква държава, бе? Държава, която се крепи на гласа на Деница Гаджева

                Коментар


                • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                  Волен сопол пие водка на Варадеро
                  BY ИВО ИНДЖЕВ ⋅
                  Ех колко много хора му завиждат на Волен Сидеров? Само с едни приказки по разни медии, когато си пожелае може да си позволи да ходи на плаж в Куба, и то на държавна издръжка? Малко са хората, които могат да постигнат такова нещо в живота си?

                  Коментар


                  • Моля, поддръжниците на ГЕРБ незабавно да ми обяснят, какво ще се случи с парламентарната група на ГЕРБ, след напускането на Цветанов? Ще се формират две парламентарни групи на ГЕРБ - една на Борисов и една на Цветанов?


                    Бойко Борисов е пратил есемес на Цветанов да се маха


                    http://www.blitz.bg/news/article/238587

                    Коментар


                    • Волен сопол пие водка на Варадеро
                      BY ИВО ИНДЖЕВ ⋅
                      ДЕКЕМВРИ 11, 2013

                      Сюжетът с посещението на депутати от „Атака” в Куба като бягство от участие в гласуването на бюджета, за което бяха изобличени със снимки на кубинския луксозен курорт Варадеро, премина днес във фазата на екшъна.

                      „Морен сокол пие вода на Вардаро” от вчера вече звучи като „Волен сопол пие водка на Варадеро”.

                      Позволявам си този каламбур ( на долното ниво на задочния опонент) заради наглостта, с която един откровени антисемит маршируваше днес с антиеврейски нападки от екрана на Би Ти Ви, която се опитваше да заклейми многократно като еврейска, защото водещите го питаха дали е посетил Варадеро.

                      Фашизоидността на „Атака” лъсна както никога досега чрез сквернословието и поведението на депутата Илиян Тодоров, който нападаше с расова ненавист водещата Генка Шикерова заради фамилията й, която настървяваше в него антисемита и ксенофоба. Настоявайки тя да се прекръсти на Цукерман, защото работела в еврейска телевизия, той упорито я канеше ( в стил „аре излез навънка да се разбереме, бе”) на тепиха на партийната телевизия на ”Атака”, но само при условие, че се преименува на Захариева.

                      Ще премълчи ли ДПС този импровизиран „възродителен процес” в името на властта?

                      Ще преглътне ли отново БСП фашизоидността на своята кворумна патерица в името на властта, която зависи от т.н. златен пръст на позлатения от задкулисните си товарищи Сидеров?

                      Ще се задейства ли най-после сляпата у нас Темида, която мижи страхливо пред мижитурки, нарушаващи системно конституцията, поради което фашизоидното публично поведение се превръща вече в норма у нас?

                      Ще отвърне ли с възмущение червената пропаганда чрез най-демонстрираните си остриета пред националната аудитория напоследък Александър Симов и Петър Волгин (публикувал наскоро и книга на еврейска тематика) или пак ще пита вместо това защо в Америка „бият негрите”, както правят техните побратими по управление на страната, осигуряващи фашизоидната си подкрепа за кворума в Народното събрание, когато са хванати в лъжа?

                      Това са основните въпроси. Останалото са подробности. Ето някои от тях.

                      Парадоксално изглежда, но е въпрос на принцип, че трябва да заставам в защита на (колеги от) Би Ти Ви, в която от години съм забранен за споменаване, докато фашизоидите дефилират от същия екран…

                      Водещите защитиха честта на професията, но изпуснаха в „мелето” с един откровен ментален побойник две възможности да го уличат моментално в лъжа.

                      Фашизоидът упорито лъжеше, че не помни имената на другите градове, които екскурзиантите от „Атака” са посетили в Куба. Същият, който впрочем владее испански , отказа да си спомни дали е бил във Варадеро и се опита да оспори дори видимия с просто око факт, че на снимките без съмнение изпъква Волен Сидеров. С цялото си нахалство Тодоров заяви, че плажните снимки можели да бъдат от Созопол.

                      Направо изпя чалгирана ария на глупостта “Волен Со(зо)пол пие…”!

                      Ако от Би Ти Ви бяха показали фотографията, която публикувах вчера в ivo.bg, това можеше да подскаже на водещите да посочат на 33 годишния „безпаметен” атакист естествено растящите палми, които се виждат на фона на величествената плажна фигура на неговия вожд Сидеров.

                      Нещо повече, някой трябваше да подскаже на водещите, че в друга телевизия депутатката от „Атака” Деница Гаджева, пропадайки също на дъното на „аргументацията”, на практика не отрече за плажуването. По повод снимките тя се опита да бъде язвителна, обяснявайки, че Сидеров можел да си позволи да се показва на плажа, защото не бил тюлен като Борисов и Фидосова.

                      Иначе общото между изявите на атакистките депутати, натоварени с невъзможната мисия да оправдаят поредното безобразие на „Атака” от царствено мълчащия по бели гащи вожд Сидеров, беше още едно доказателство колко сбъркани са понятията и посланията в главите на водачите на тази „антиколониална” шпицкоманда, която пирува луксозно по света със средства, натрупани на гърба на нещастните си избиратели.

                      Само крайни левичари, наричани обаче гузно „крайнодесни” от левите коментатори, могат да изпитват такъв фанатичен възторг от режимите в Куба, Венецуела и …Русия, сочейки като техен омразен антипод универсалния враг на левичарската реторика САЩ. Гаджева и Тодоров многократно изразиха възхищението си от диктатурата в Куба и обещаха партията им да продължава да подкрепя подобни „антиколониални” държави, сред които Тодоров изрично нареди и нашата постколониална владетелка Русия.

                      Гарнираното с антисемитизъм обаче крайно левичарство на „Атака” не може да бъде описано само с координатите на обичайните политически категории по признака „ляво-дясно”. Тук става дума за специфично уродливо съчетание на крайно лявото със символиката на крайно дясното и мотивацията на русофилството.

                      Изобщо, става дума за дясно по форма и ляво по съдържание левичарство, стъпило на антинационалния русофилски национализъм, на чиито интереси служи.

                      В Гърция намериха сили да се справят с техния аналог на „Атака”, наречен „Златна зора”. В България обаче никой с пръст не смее да закачи русофилския „златен пръст” на Сидеров, вилнял лично на борда на германски самолет и заедно с антуража си – в луксозни европейски ресторанти, кубински плажове и български телевизии.

                      Нашата (?) държава легитимира една фашизоидна партия на омразата към основополагащи ценности на демокрацията, включително преминавайки в атака с расисткия си речник срещу свободата на медиите да противоречат на този ключов инструмент на парламентарното мнозинство.
                      http://ivo.bg/2013/12/11/%D0%B2%D0%B...5%D1%80%D0%BE/
                      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                      Коментар


                      • Към Модератор .Каква е тая цензура от вас?Защо изтрихте поста касаещ официалният профил в google.на Бацето и коментарите към него?
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                          Тези дни, когато светът се прости с бореца срещу апартейда Нелсън Мандела, е добре да си спомним, че един Българин, Илия Минев, лежа в затвора 33 години, със 7 повече от Нелсън Мандела!!!!!
                          Не за убийство, не за престъпление, а заради отказа си да приеме комунизма!!!

                          ДА ДЖИМИ И ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ БАЩИТЕ НА БОРИСОВ И ЦВЕТАТОВ ОТ ГЕРБ СЛУЖЕХА В ДС И РЕПРЕСИРАХА, А ТЕ САМИТЕ БЯХА МИЛИЦИОНЕРИ И АГЕНТИ НА ДС..ТАКИВА СА УЖ ДЕСНИТЕ ГЕРБ В БГ- КОМУНИСТИ- СРЕЩУ ТОВА СЕ БОРЕШЕ ИЛИЯ МИНЕВ..
                          Ми бащите на Борисов и Цветанов не ги знам кои са, но бащата на Станишев го знам много добре - Димитър Станишев - Член и секретар на Централния комитет на Българската комунистическа партия

                          А според изданието на коалиционния партньор на БСП и ДПС - в-к Атака бащата на Срегейчо - секретарят на ЦК на БКП Димитър Станишев е " обвинен в присвояване на 21 млн. долара"

                          Архивите разказват: Бащата на Сергей - Димитър Станишев е обвинен в присвояване на 21 млн. долара

                          .
                          .
                          .
                          Don't work hard, work smart!

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            Какво,сърбаш попарата на съветско-българската дружба!!!

                            Попара с люти чушки......Сърбаш и плачеш.....

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение


                              Е пиша си в другите теми ,че имам болежки в Петрол АД... тук ,всичко е ясно, чакаме евроизборите ,за да решат , кой е кмет и кой на на кмета господар...
                              Какво,сърбаш попарата на съветско-българската дружба!!!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                                Типично.
                                Life won't wait for you.

                                Коментар

                                Working...
                                X